Benim opu dan sonra çok sancım oldu ameliyat olmuş gibi hissettim kendimiOpu sonrası adetinde normalden fazla sancı çeken oldu mu aranızda?
Canim hastane konusunda birsey diyemem ama ilaçlar normalmiş çok araştırdım bebeğin daha kolay tutunabilmesi için ilaç kullanıyoruz yani vücut hamileliğe hazır değil direk bebeği gönderemiyorlar yabancı bir cisim olarak dışarı atma ihtimali varValla ben kafayı yemek üzereyim günde 14 ilacım var bence hiç normal değil dün bana da gayet normal söylendi ne yani bunca emek ilaç git geller iş yerinden izin al popomun üstüne oturamıyorum ki dün ilk ignemdi göbeğim zaten delik deşik. Her akşam hastane ye iğne için ayda 300 tl vereceğim tüp bebek ilaçları saymıyorum bide .bence bu kadar rahat olunmamali bilmiyorum artık neye güvenip inanacagimi.
Merhaba ben yaşadım çok şiddetli hemde. Ağrı kesici kullanarak atlattım. Diğer adette ise hiçbir problem olmadı ağrısız oldu transfer aşamasına başladık.Opu sonrası adetinde normalden fazla sancı çeken oldu mu aranızda?
Benim de midem çok bulanmıştı iki gün sonra geçmişti..Hayırlı olsun transferin canım inşallah güzel sonuçlansınKızlar transfer sonrası mide bulantısı normal mi dün gece istifar ettim hala bulanıyor doğru düzgün yemek yiyemiyorum
Benim opu dan sonra çok sancım oldu ameliyat olmuş gibi hissettim kendimi
Valla unutmamak icin cizelge hazirladim ayni anda 4 ilac ictigim oldu az once belki normal olabilir ama ruh hakim çöküntüde
Canim hastane konusunda birsey diyemem ama ilaçlar normalmiş çok araştırdım bebeğin daha kolay tutunabilmesi için ilaç kullanıyoruz yani vücut hamileliğe hazır değil direk bebeği gönderemiyorlar yabancı bir cisim olarak dışarı atma ihtimali var
Bu ilaçları kullanan çokmuş yine de zor geliyor bize
Hayırlı olsun canım katlanır Allahın izniyle benim de dün 9. günümdü kan testi sonucum 12.58 inşallah katlanırKızlar 10.gun değerim 26.21 nasıl sizce iyimi katlanır mi
İnşallah kat kat artar canım diğer test tarihin ne zaman seninHayırlı olsun canım katlanır Allahın izniyle benim de dün 9. günümdü kan testi sonucum 12.58 inşallah katlanır
Evet neden kaynaklı acabaBenim de midem çok bulanmıştı iki gün sonra geçmişti..Hayırlı olsun transferin canım inşallah güzel sonuçlansın
Maşallah canimm darısı bizeKızlar 10.gun değerim 26.21 nasıl sizce iyimi katlanır mi
Masallah canim cok sevindim.Kızlar 10.gun değerim 26.21 nasıl sizce iyimi katlanır mi
İnşallah artar canımmKızlar 10.gun değerim 26.21 nasıl sizce iyimi katlanır mi
Benim test tarihim 23 Ocak ama ben erken yaptığım için yarın bir kez daha yapacağım yani 11.günümde yapmış olucam tabi bir de Dr un dediği tarihte yapıcam 23 ocak o gün de 13.günüm hayırlısıyla artar inşallahİnşallah kat kat artar canım diğer test tarihin ne zaman senin
İnşallah canım hayırlısıyla sizlere deMaşallah canimm darısı bize
İnşallah canımBenim test tarihim 23 Ocak ama ben erken yaptığım için yarın bir kez daha yapacağım yani 11.günümde yapmış olucam tabi bir de Dr un dediği tarihte yapıcam 23 ocak o gün de 13.günüm hayırlısıyla artar inşallah
Bu bulantı beni mahvetti kızlar yemeden içmeden kesildim nasıl geçecek uykumu bile kaçırıyor
Üzüldüm cnm gerçekten ama vardır bunda da bir hayır.sen güçlü kal hep.Rabbim en hayırlı zamanda aynı güzel heyecanı tekrar yaşatsın inşallahaa gecmiş olsun canım. üzüldüm. niye sonlandırıldı? rabbim tez zamanda yenısını versın
Üzülme canım benim.emin ol ki hepimiz aynı hisleri paylaşıyoruz.bu kadar zor olmamalıydı gerçekten ama bizim de sınavımız buymuş ve olması gerekiyormuş.olsun,sonucumuz güzel olacak inşallah.ben inanıyorumGünaydın anne adayları.. ünşallah tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz...
Benimde 5. Gün embriyosu. 2 tane transfer oldu yarın test günüm..
Dün artık biraz moralim bozuldu.
Bu kadar zor olmamalıydı diyip ağlıyorum. Uyuyamıyorum. Biliyorum ki geçecek. Ama zorlanıyorum işte. Anneler anlıyo canım.
Allahım inşallah güzel haberler alırsıın.. yavrularımız gelir.
Seninde mi kalbi durmuştu kaç haftalikti cnm ve sebebi belli mi inşallah yaşadığımız ilk ve son acı olsun cnm Rabbim tekrar aynı acıları yaşatmasın inşallah hicbirimizeBenimde öyle olmuştu.ne yasadıgını anlıyorum. Allah tekrarını yasatmasın. İnşallah yeniden hamile kaldıgında sağlıkla ilerler.
Aminn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?