2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

arkadaşlar tüp bebekten önce birkaç kez aşılama yaptırıp ona da ilaçlarda rapor çıkartıp sonra tüp bebekte de rapor çıkartabiliyor mu onunla onun rapor çıkarma hakları başka başka mı

Merhaba ben yaşadım çok şiddetli hemde. Ağrı kesici kullanarak atlattım. Diğer adette ise hiçbir problem olmadı ağrısız oldu transfer aşamasına başladık.

Cevabınız için çok teşekkür ederim :) Ben de aynı durumdayım. Özellikle dün kıvrandım resmen, ağrı kesici bile zor fayda etti. Ama bugün daha iyiyim şükür. Tekrar teşekkürler :)

Seninde mi kalbi durmuştu kaç haftalikti cnm ve sebebi belli mi inşallah yaşadığımız ilk ve son acı olsun cnm Rabbim tekrar aynı acıları yaşatmasın inşallah hicbirimize
canım ilki 11. hafta kalbı durdu. ikincisi10. hafta durdu.3,4,5, ve 6. da kese hiç olusmadı kimyasal oldu.maalesef.yarım rahimliyim.doktor bu nedenle olabılecegını veya yumurta sperm kalıtesızlıgınden olabılecegını dusunuyor. yarın transfer olucam. inşallah bu kez tutunur ve saglıkla ılerler. ınsallah herkes yavrusuna kavusur.

Hayırlı olsun canım katlanır Allahın izniyle benim de dün 9. günümdü kan testi sonucum 12.58 inşallah katlanır
Masallah. Katlanir indallah hayorlisiyla. Ben de dayanamayip yarin yani 10uncu gunde vercem kan. Bugun gelen pembe akinti beni mahvetti cok uzdu.varsa cikar zaten.carsambaya kadar stres yapmak istemiyorum.Allahim hepimize hayirli sonuclar nasip etsin.sen artik hamile sayilirsin.nolur bana da dua et.

Sağol canım inşallah yükselir buradaki bütün arkadaşlara dua ediyorum canım hepimiz çok emekler veriyoruz neler çekiyoruz Allah hepimizin kucağını doldurur inşallah

canım tek yumurta mı transfer olacak sana...
ALLAH'IM hayırlısıyla sağlıcakla nasip eder inşallah canım cümlemize amin..

Bu bulantı beni mahvetti kızlar yemeden içmeden kesildim nasıl geçecek uykumu bile kaçırıyor
Canım transferin ikinci günü öyle oldum ertesi gün akşama kadar hiç birşey yıyememıstım akşam eşim artık doktora telefon açtı iyice halsizleşti bulantı kusmadan hiç bişey yiyemiyor napalım diye metpamid verdi bir defa içtim 1 saate ne bulantı kaldı ne birşey kesinlikle doktorunla konusmalısın

Canim yarın hastaneyi ara bi istersen belki bi takviye verir .
Evet canım yarın arayacağım bu geceyi bir atlatsaydım hayırlısı ile ne uyuyabiliyorum ne birşey yiyebiliyorum

inşallah bana da verir sabahı dört gözle bekliyorum hemen eczaneye gider alırım

Hayırdır cnm.progestanı ağız yoluyla aldığın için falan mıbulantın neden?
Sebebini bilmiyorum canım progestanı iğne olarak alıyorum ağız yolu ile değil aynı ilaçları transferden önce de kullanıyordum bir sıkıntı olmadı transferden sonra nedense midem bulanmaya başladı gecelerı özellikle

Merhaba Arkadaslar. Idrarda pozitifi görüp kanda negatif goren arkadaslar. Lutfen sonradan kan sonucu pozitif olan oldumu? Ben 8.günü kan verdim. 3.55 degerinde çıktı. Kan verdigim yer sınırda dedi ne negatif ne pozitif dedi . Kendi dr ma yazdim 3 deger pozitif bir deger degil ama idrardada belirmeye baslamis ilaclarini birakma dedi. Kan sonucu mu yanlis idrar testi mi yanlis yoksa daha kana karışmadimi? Bu durumu yasayan arkadaslar lutfen cvp yazarmisiniz sizin görüşünüz nedir??? (

Canım normal test günün ne zamansa onu bekle ve test gününde tekrardan yaptır erkenden yapılan testin bi geçerliliği yok diyorlar moralini bozupta miniğinide etkileme annesi

Canım senin kayıpların için de çok üzüldüm hayırlısı inşallah
İnşallah bu defa yüzün güler sonuna kadar gidersin inşallah bu defa hayırlısı ile sağlıkla kavuşuruz miniklere

İnşallah hamile kalma belirtisidir

Merhaba kesinlikle ilaçlarını bırakma ve pes etme bence yükselir. Eğer ki 3. gün embriyosu ise daha çok erken. Gününü bekle inşallah artar. Erken gebelik testinde çıkması bence pozitif. Negatif olunca hiç çıkmıyor.

saribaykus Canım yarın muhakkak ara
Belki ilaçlardan biri sana dokunmuştur Bu kadar yemeden içmeden kesilecek kadar bir etkisi olmamalı çünkü..

saribaykus Geçmiş olsun cnm.inşallah iyileşirsin kısa zamanda.
Ama ilk kez vücudun hamileliğe açıyorsa kendini,bundan da yaşıyor olabilirsin belki.ne bilim o geldi aklıma bnm de...

E Esenyel99 10.gün için gayet iyi bir değer.katlanır cnm merak etme.gözün aydın:) darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…