Merhaba ben yaşadım çok şiddetli hemde. Ağrı kesici kullanarak atlattım. Diğer adette ise hiçbir problem olmadı ağrısız oldu transfer aşamasına başladık.
canım ilki 11. hafta kalbı durdu. ikincisi10. hafta durdu.3,4,5, ve 6. da kese hiç olusmadı kimyasal oldu.maalesef.yarım rahimliyim.doktor bu nedenle olabılecegını veya yumurta sperm kalıtesızlıgınden olabılecegını dusunuyor. yarın transfer olucam. inşallah bu kez tutunur ve saglıkla ılerler. ınsallah herkes yavrusuna kavusur.Seninde mi kalbi durmuştu kaç haftalikti cnm ve sebebi belli mi inşallah yaşadığımız ilk ve son acı olsun cnm Rabbim tekrar aynı acıları yaşatmasın inşallah hicbirimize
Masallah. Katlanir indallah hayorlisiyla. Ben de dayanamayip yarin yani 10uncu gunde vercem kan. Bugun gelen pembe akinti beni mahvetti cok uzdu.varsa cikar zaten.carsambaya kadar stres yapmak istemiyorum.Allahim hepimize hayirli sonuclar nasip etsin.sen artik hamile sayilirsin.nolur bana da dua et.Hayırlı olsun canım katlanır Allahın izniyle benim de dün 9. günümdü kan testi sonucum 12.58 inşallah katlanır
Sağol canım inşallah yükselir buradaki bütün arkadaşlara dua ediyorum canım hepimiz çok emekler veriyoruz neler çekiyoruz Allah hepimizin kucağını doldurur inşallahMasallah. Katlanir indallah hayorlisiyla. Ben de dayanamayip yarin yani 10uncu gunde vercem kan. Bugun gelen pembe akinti beni mahvetti cok uzdu.varsa cikar zaten.carsambaya kadar stres yapmak istemiyorum.Allahim hepimize hayirli sonuclar nasip etsin.sen artik hamile sayilirsin.nolur bana da dua et.
canım tek yumurta mı transfer olacak sana...canım ilki 11. hafta kalbı durdu. ikincisi10. hafta durdu.3,4,5, ve 6. da kese hiç olusmadı kimyasal oldu.maalesef.yarım rahimliyim.doktor bu nedenle olabılecegını veya yumurta sperm kalıtesızlıgınden olabılecegını dusunuyor. yarın transfer olucam. inşallah bu kez tutunur ve saglıkla ılerler. ınsallah herkes yavrusuna kavusur.
Canım transferin ikinci günü öyle oldum ertesi gün akşama kadar hiç birşey yıyememıstım akşam eşim artık doktora telefon açtı iyice halsizleşti bulantı kusmadan hiç bişey yiyemiyor napalım diye metpamid verdi bir defa içtim 1 saate ne bulantı kaldı ne birşey kesinlikle doktorunla konusmalısınBu bulantı beni mahvetti kızlar yemeden içmeden kesildim nasıl geçecek uykumu bile kaçırıyor
Hayırdır cnm.progestanı ağız yoluyla aldığın için falan mıBu bulantı beni mahvetti kızlar yemeden içmeden kesildim nasıl geçecek uykumu bile kaçırıyor
Evet canım yarın arayacağım bu geceyi bir atlatsaydım hayırlısı ile ne uyuyabiliyorum ne birşey yiyebiliyorumCanim yarın hastaneyi ara bi istersen belki bi takviye verir .
inşallah bana da verir sabahı dört gözle bekliyorum hemen eczaneye gider alırımCanım transferin ikinci günü öyle oldum ertesi gün akşama kadar hiç birşey yıyememıstım akşam eşim artık doktora telefon açtı iyice halsizleşti bulantı kusmadan hiç bişey yiyemiyor napalım diye metpamid verdi bir defa içtim 1 saate ne bulantı kaldı ne birşey kesinlikle doktorunla konusmalısın
Sebebini bilmiyorum canım progestanı iğne olarak alıyorum ağız yolu ile değil aynı ilaçları transferden önce de kullanıyordum bir sıkıntı olmadı transferden sonra nedense midem bulanmaya başladı gecelerı özellikleHayırdır cnm.progestanı ağız yoluyla aldığın için falan mıbulantın neden?
evet canım amin hepimize inşallahcanım tek yumurta mı transfer olacak sana...
ALLAH'IM hayırlısıyla sağlıcakla nasip eder inşallah canım cümlemize amin..
Canım normal test günün ne zamansa onu bekle ve test gününde tekrardan yaptır erkenden yapılan testin bi geçerliliği yok diyorlar moralini bozupta miniğinide etkileme annesiMerhaba Arkadaslar. Idrarda pozitifi görüp kanda negatif goren arkadaslar. Lutfen sonradan kan sonucu pozitif olan oldumu? Ben 8.günü kan verdim. 3.55 degerinde çıktı. Kan verdigim yer sınırda dedi ne negatif ne pozitif dedi . Eki Görüntüle 2227098 Kendi dr ma yazdim 3 deger pozitif bir deger degil ama idrardada belirmeye baslamis ilaclarini birakma dedi. Kan sonucu mu yanlis idrar testi mi yanlis yoksa daha kana karışmadimi? Bu durumu yasayan arkadaslar lutfen cvp yazarmisiniz sizin görüşünüz nedir???(
Canım senin kayıpların için de çok üzüldüm hayırlısı inşallahcanım ilki 11. hafta kalbı durdu. ikincisi10. hafta durdu.3,4,5, ve 6. da kese hiç olusmadı kimyasal oldu.maalesef.yarım rahimliyim.doktor bu nedenle olabılecegını veya yumurta sperm kalıtesızlıgınden olabılecegını dusunuyor. yarın transfer olucam. inşallah bu kez tutunur ve saglıkla ılerler. ınsallah herkes yavrusuna kavusur.
amiinn aminn hepimiz içinCanım senin kayıpların için de çok üzüldüm hayırlısı inşallah
İnşallah bu defa yüzün güler sonuna kadar gidersin inşallah bu defa hayırlısı ile sağlıkla kavuşuruz miniklere
İnşallah hamile kalma belirtisidirEvet canım yarın arayacağım bu geceyi bir atlatsaydım hayırlısı ile ne uyuyabiliyorum ne birşey yiyebiliyorum
inşallah bana da verir sabahı dört gözle bekliyorum hemen eczaneye gider alırım
Sebebini bilmiyorum canım progestanı iğne olarak alıyorum ağız yolu ile değil aynı ilaçları transferden önce de kullanıyordum bir sıkıntı olmadı transferden sonra nedense midem bulanmaya başladı gecelerı özellikle
Merhaba kesinlikle ilaçlarını bırakma ve pes etme bence yükselir. Eğer ki 3. gün embriyosu ise daha çok erken. Gününü bekle inşallah artar. Erken gebelik testinde çıkması bence pozitif. Negatif olunca hiç çıkmıyor.Merhaba Arkadaslar. Idrarda pozitifi görüp kanda negatif goren arkadaslar. Lutfen sonradan kan sonucu pozitif olan oldumu? Ben 8.günü kan verdim. 3.55 degerinde çıktı. Kan verdigim yer sınırda dedi ne negatif ne pozitif dedi . Eki Görüntüle 2227098 Kendi dr ma yazdim 3 deger pozitif bir deger degil ama idrardada belirmeye baslamis ilaclarini birakma dedi. Kan sonucu mu yanlis idrar testi mi yanlis yoksa daha kana karışmadimi? Bu durumu yasayan arkadaslar lutfen cvp yazarmisiniz sizin görüşünüz nedir???(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?