2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

arkadaşlar tüp bebekten önce birkaç kez aşılama yaptırıp ona da ilaçlarda rapor çıkartıp sonra tüp bebekte de rapor çıkartabiliyor mu onunla onun rapor çıkarma hakları başka başka mı
Sanırım rapor hakkının doğması için aynı yerde iki olumsuz aşılama sonucu almış olman gerekiyor diye hatırlıyorum cnm.yani benim öyle olmuştu en azından,aşılama ve tüp bebek rapor hakkı farklıydı.

saribaykus Canım yarın muhakkak ara
Belki ilaçlardan biri sana dokunmuştur Bu kadar yemeden içmeden kesilecek kadar bir etkisi olmamalı çünkü..
Evet canım saati bekliyorum moralim çok bozuldu sanki üst üste geliyor herşey öksürük flnda tuttu sanırım üşüttüm canım bundan dolayı gibi geliyor bana sırtım filan tutuldu çünkü

saribaykus Geçmiş olsun cnm.inşallah iyileşirsin kısa zamanda.
Ama ilk kez vücudun hamileliğe açıyorsa kendini,bundan da yaşıyor olabilirsin belki.ne bilim o geldi aklıma bnm de...
İnşallah öyledir evet ilk kez hamilelik oluyor tutarsa inşallah daha önce hiç kalmadığım için belirtilerini bilmiyorum sebebi bebekse biraz daha katlanabilirim :))

saribaykus günaydın canım nasilsin bisey danisicam. Sabah aradılar gülçin diye biri yarın hastaneye çağırıp doktor kontrol edecekmiş bi tanesi dollendi dedi.Esim de demek ki bi olumsuzluk car diyor senin de süreç bu sekil oldu telefonda başka bilgi vermediler

Canım günaydın
1 tane de olsa umut var çok sevindim canım
Olumsuzluk derken nasıl birşey
Yani bende ilk aradılar kaç tane döllendiğini bildirdiler 1. Gündü o zamn
3.gün embriyosu olduğunda tekrar aradılar hepsinin gelişiminin iyi olduğunu 2 gün daha makina da bekleteceklerini söylediler
5. Gün embriyosu olduğunda durumları iyi eğer transfere uygunsanız transfer edilecek dediler
Yani toplamda 3 kez konuştum embriyolog ile
Birde transferden 1 gün önce arayıp hatırlatma yaptılar

Benim bugün 3.gün ilk kez aradılar canım 1 tanesi döllendi dedi yarın sizi 9 da bekliyoruz dedi gülçin diye biri doktor sizi kontrol edecek ona göre bilgi vereceğiz dedi.esimde hemen sevinme iyi olsa seni görüşmek için niye çağırsinlar diyor sen ne düşünüyorsun. Hafta sonu ağlamakla geçti bu bana umut oldu sanki

Miniklerimin 3ü kalabilmiş..
Ngs başladılar bugün En geç 15 güne sonuçlanacak netleşecek durumları..
Biraz gardım düştü ama olsun buna da şükür
Inşallah sağlıklı sonuçlar gelir..

Insallah guzel sonuclar alirsiniz canim.Bol bol dua et.1 tane olsun saglam olsun senin olsun insallah. Sayiya hic takilma

Hadi güzel sonuçlara inşallah arkadasım güzel haberler al ve ver inşallah

Daha neler canım olumsuz birşey görüşmek için niye çağırsın? Bak direniyor miniğin boşu boşuna üzüldün haftasonu Herşey yolunda gidecek Lütfen rahat ol

Insallah guzel sonuclar alirsiniz canim.Bol bol dua et.1 tane olsun saglam olsun senin olsun insallah. Sayiya hic takilma
Hep beraber inşallah
Birlikte güzel güzel haberler duyalım duaya tevekküle devam

Yarın 4.gün ya hani 3.veya 5.günde transfer oluyordu diyor daha 4.gün seni çağırıyorlar diyor offf Allahım bir mucize olsun nolur
Daha neler canım olumsuz birşey görüşmek için niye çağırsın? Bak direniyor miniğin boşu boşuna üzüldün haftasonu Herşey yolunda gidecek Lütfen rahat ol

Yarın 4.gün ya hani 3.veya 5.günde transfer oluyordu diyor daha 4.gün seni çağırıyorlar diyor offf Allahım bir mucize olsun nolur
Yahu belki 5. gün diye karar verdi ama seni muayene edip öyle karar verecek Bilemeyiz ki? Nolursun sen sakin kalmaya bak Inan herşey yolunda gidecek.. öyle ya da böyle..

Canım mesajını şimdi okudum rahatsız olduğum için bakamadım telefona bence bir git onca emeğin var gorusmeye çağırdılar ise belki farklı bir çözümü olabilir çünkü tüp bebekte farklı yöntemler var biliyorsun bide pınar hocanın uyguladığı kendi yöntemleri var bence hiç ihmal etme mutlaka git çok merak ediyorum ne diyecekler

Bende merak içindeyim döllendi dedi e tarnsfer olsa 5.gün gel transfer yapalım derler yarın 4.gün inşallah hayırla sonuçlanır .Migden nasıl oldu

kızlar ya doktor transferden sonra bana bu gece ılıskı onerdı. sizede onerdıler mı bıraz garıp geldı acıkcası.bıde uc gun sonra gonapeptyl ıgnesınden bır tane vur dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…