4 kere tüp bebek transferi yapıldı. Cumartesi de 5. Transferim oldu. İlk kez ilişki duydumkızlar ya doktor transferden sonra bana bu gece ılıskı onerdı. sizede onerdıler mı bıraz garıp geldı acıkcası.bıde uc gun sonra gonapeptyl ıgnesınden bır tane vur dedı.
Banada ilişki sonuç alana kdr yasak dedikızlar ya doktor transferden sonra bana bu gece ılıskı onerdı. sizede onerdıler mı bıraz garıp geldı acıkcası.bıde uc gun sonra gonapeptyl ıgnesınden bır tane vur dedı.
allah allahhh :) cok enteresanBanada ilişki sonuç alana kdr yasak dedi
cokk gecmıs olsunnn. neden öyle oldu acaba? ilaç verdı mı bunun içinTransfer sonrası yüz felci geçirdim hala ilaç kullaniyorum. Dua edin bana
Cumartesi transfer oldu. Clexane iğne göbekten yapılan piyasada olmadığı için oksapar iğne kullanıyorum
Clexane iğne kullanan ve bulan var mı
kızlar ya doktor transferden sonra bana bu gece ılıskı onerdı. sizede onerdıler mı bıraz garıp geldı acıkcası.bıde uc gun sonra gonapeptyl ıgnesınden bır tane vur dedı.
Canım gonopeptly bende transferin ertesi günü vuruldum da ilişki kesinlikle yasak dedi Dr hata gebelik oluştuğunda bile Dr her gittiğimde özellikle üstüne basa basa yasak diyordu hoş zaten bizde doğuma kadar düşünmüyorduk ama nasip her tedavide yasaklıyorlardi ilişkiyi şimdi ilginç geldi Dr un böyle söylemesi şaşırdımkızlar ya doktor transferden sonra bana bu gece ılıskı onerdı. sizede onerdıler mı bıraz garıp geldı acıkcası.bıde uc gun sonra gonapeptyl ıgnesınden bır tane vur dedı.
Hala çok kötüyüm malesef ki canım doktor ilaç kullandırtmıyor her gece bu saatlerde kaldım 4 gibi anca yatıyorum sanki hiç geçmeyecek gibiDüşmedim ki.. şükrettim
Allahım kalan kuzularımı korusun
Sen nasıl oldun canım?
İnşallah hakkında hayırlısı olur kuzumBende merak içindeyim döllendi dedi e tarnsfer olsa 5.gün gel transfer yapalım derler yarın 4.gün inşallah hayırla sonuçlanır .Migden nasıl oldu
Canım ilişki yasak normalde bebeğin tutunabilmesi için bence yapma istersen doktorun niye öyle söylemiş bilmiyorumkızlar ya doktor transferden sonra bana bu gece ılıskı onerdı. sizede onerdıler mı bıraz garıp geldı acıkcası.bıde uc gun sonra gonapeptyl ıgnesınden bır tane vur dedı.
Evet canım transferim rahim kalinlasmadigi için iptal oldu 1 yunurta donduruldu moralim sıfır. 2 regl sonra tekrardan aynı işlemlere başlanacak ama bu merkezle mi ona kararsızım.P Pelinimben canım ne yaptın gittin mi görüşmeye ??
Canım geçmişler olsun.. tez zamanda toparla inşallah..Hala çok kötüyüm malesef ki canım doktor ilaç kullandırtmıyor her gece bu saatlerde kaldım 4 gibi anca yatıyorum sanki hiç geçmeyecek gibi
İnşallah hakkında hayırlısı olur kuzum
Midem aynı ilaç kullanamıyorum neden böyle oluyor hiç bilmiyorum geçmedi hala
Canım ilişki yasak normalde bebeğin tutunabilmesi için bence yapma istersen doktorun niye öyle söylemiş bilmiyorum
Yapma arkadaşım sıkma o güzel canını.. üzme kendini.. Ya hepimizin işi şans kader kısmet işi.. olurdu olmazdı bilemiyoruz ki Allaha emanet deyip dalıyoruz bir bilinmezliğe.. nolursun çabucak topla kendini Ne istersen yapalım beraber güçlenip sıvayalım kolları bu arada bol bol nar suyu içeriz kalınlaştırırız toparlarız rahimi de.. indirme süngüleri nolursun Geç olsun güç olmasın..Evet canım transferim rahim kalinlasmadigi için iptal oldu 1 yunurta donduruldu moralim sıfır. 2 regl sonra tekrardan aynı işlemlere başlanacak ama bu merkezle mi ona kararsızım.
Güzel katlanan değerlerle gel canım benim Dualarım seninle..Kızlar bugün benim 2.test günüm saat 3 yada 4 gibi acilde vereceğim kan inşallah katlanmıstır değerlerim dua edin bana
Yapma arkadaşım sıkma o güzel canını.. üzme kendini.. Ya hepimizin işi şans kader kısmet işi.. olurdu olmazdı bilemiyoruz ki Allaha emanet deyip dalıyoruz bir bilinmezliğe.. nolursun çabucak topla kendini Ne istersen yapalım beraber güçlenip sıvayalım kolları bu arada bol bol nar suyu içeriz kalınlaştırırız toparlarız rahimi de.. indirme süngüleri nolursun Geç olsun güç olmasın..
Cnm acilde n diyip test verebiliosn?Kızlar bugün benim 2.test günüm saat 3 yada 4 gibi acilde vereceğim kan inşallah katlanmıstır değerlerim dua edin bana
Gebelik testleri bütün acillerden bakılabiliyor. Gebelik testi ya da betahcg yaptırmak istiyorum diyebilirsiniz.Cnm acilde n diyip test verebiliosn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?