2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Cumartesi transfer oldu. Clexane iğne göbekten yapılan piyasada olmadığı için oksapar iğne kullanıyorum
Clexane iğne kullanan ve bulan var mı

Şaka mı canım hiç trasferim olmadi ama o süreçte bebek tutunsun diye insanlar yan bile yatmıyor çok ilginç geldi bana
kızlar ya doktor transferden sonra bana bu gece ılıskı onerdı. sizede onerdıler mı bıraz garıp geldı acıkcası.bıde uc gun sonra gonapeptyl ıgnesınden bır tane vur dedı.

kızlar ya doktor transferden sonra bana bu gece ılıskı onerdı. sizede onerdıler mı bıraz garıp geldı acıkcası.bıde uc gun sonra gonapeptyl ıgnesınden bır tane vur dedı.
Canım gonopeptly bende transferin ertesi günü vuruldum da ilişki kesinlikle yasak dedi Dr hata gebelik oluştuğunda bile Dr her gittiğimde özellikle üstüne basa basa yasak diyordu hoş zaten bizde doğuma kadar düşünmüyorduk ama nasip her tedavide yasaklıyorlardi ilişkiyi şimdi ilginç geldi Dr un böyle söylemesi şaşırdım

limoncicegi41 arkadaşım sen bilirsin tabi ama bunca doktor tecrübem ve bir sürü tüp bebek yapan yakınım oldu Birinden dahi duymadım aksine yasaklanırken neye dayanarak önerdi doktorun bilemedim.. acaba aşılamaya mı gitti ki kafası?

Düşmedim ki.. şükrettim
Allahım kalan kuzularımı korusun
Sen nasıl oldun canım?
Hala çok kötüyüm malesef ki canım doktor ilaç kullandırtmıyor her gece bu saatlerde kaldım 4 gibi anca yatıyorum sanki hiç geçmeyecek gibi

Bende merak içindeyim döllendi dedi e tarnsfer olsa 5.gün gel transfer yapalım derler yarın 4.gün inşallah hayırla sonuçlanır .Migden nasıl oldu
İnşallah hakkında hayırlısı olur kuzum
Midem aynı ilaç kullanamıyorum neden böyle oluyor hiç bilmiyorum geçmedi hala

Canım ilişki yasak normalde bebeğin tutunabilmesi için bence yapma istersen doktorun niye öyle söylemiş bilmiyorum

Canım geçmişler olsun.. tez zamanda toparla inşallah..

Evet canım transferim rahim kalinlasmadigi için iptal oldu 1 yunurta donduruldu moralim sıfır. 2 regl sonra tekrardan aynı işlemlere başlanacak ama bu merkezle mi ona kararsızım.
Yapma arkadaşım sıkma o güzel canını.. üzme kendini.. Ya hepimizin işi şans kader kısmet işi.. olurdu olmazdı bilemiyoruz ki Allaha emanet deyip dalıyoruz bir bilinmezliğe.. nolursun çabucak topla kendini Ne istersen yapalım beraber güçlenip sıvayalım kolları bu arada bol bol nar suyu içeriz kalınlaştırırız toparlarız rahimi de.. indirme süngüleri nolursun Geç olsun güç olmasın..

Sağol arkadaşım destekleron için ama olmaması hiç aklıma gelmezdi kısmet bakalim zaman bana ne gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…