2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

P Pelinimben canım pınar hoca eğer rahim içi taşımaya uygun değilse ve az embriyo varsa kararını size bırakmayıp donduruyorum ben dondurup çözdürme taraftarıyım demişti demek ki seninki de böyle bir durum olmuş
Bana da aynısını yaptı rahim içini muayene ettikten sonra uygun gördü ki ameliyat geçirenler için bu süreç mutlaka oluyor diye biliyorum çünkü ameliyat sonrası bebek taşımaya uygun olmuyormuş daha bugün öğrendim
Yine de hayırlısı Allahtan dualarım seninle

Bu ay dondurulmuşlarla transfer olacaktım iptal oldu kist gibi enfeksıyon gibi birşey gördü doktor ağrılarım çok fazla pelvik emar çektireceğim. Umarım uzun sürmez bu olay. Benzer şeyler yaşayan oldumu acaba.

Valla sen pınar hocadan daha çok bilgi veriyorsun bana sana kim dedi .Ameliyat olalı 3 ay olacak tam toparlamamış olabilir ama bubsurecte hep az yumurta kalitesiz yumurta diye konuştuk son gün ortaya çıkması canımı sıktı. Estrafom mesela kalınlaşma içinmiş ben sadece 3 gün kullandım

Bana kendisi söyledi canım hatta daha opu yapılmadan önce dedi ki rahim kalınlığı şuanda iyi durumda ama transferden önce kontrol edeceğim eğer bir sıkıntı çıkar ise transferı erteleriz demişti zaten cumartesi de kesin transfer olacak diye gelmedim önce muayene etti kalınlık uygun transfer yapılabilir dedi
Estrofem onun için olduğunu bilmiyordum bana transferden sonra verdi önce mi verilmesi gerekiyormuş

Bir de ben aklıma ne takılırsa sordum hiç çekinmedim sözlü olarakta soru sordum direk aradım bazen ulaşamayıp instagram dan mesaj attığım bile oldu hiç cevapsız bırakmadı

Estrofom bubsitede okudum rahim duvari ince olanların onceden icmeye başlıyormuş Bana birşey denmedi rahim duvarinin ne old bile bilmiyordum.Ki böyle bir olumsuzluk old bilseydim arastirirsim kafam çok karışık 2 ay bekliycem artık çok fazla düşünmek Istemiyorum. Eşim kesinlikle doktoru suçluyor ve oraya gitmemi istemiyor bense kararsızım hakkımızda hayırlısı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…