- 21 Mart 2015
- 350
- 194
- 53
- 35
Canım normal de aciller gebelik testlerine bakmıyormus yani bizim burdakiler öyle söyledi ama özel durumunu söyleyince yardımcı oluyorlarCnm acilde n diyip test verebiliosn?
Kan verdim sonuç bekliyorum şimdi canım 1 saate çıkar inşallahGüzel katlanan değerlerle gel canım benim Dualarım seninle..
Aaaa bilmiodum cnmm...Gebelik testleri bütün acillerden bakılabiliyor. Gebelik testi ya da betahcg yaptırmak istiyorum diyebilirsiniz.
Cnmmm eminimmm güsel haberlerle gelcen cnm haberdar et..Kan verdim sonuç bekliyorum şimdi canım 1 saate çıkar inşallahbeklemek çok kötü
Haber vereceğim canım Rabbim hayırlısını nasip etsinCnmmm eminimmm güsel haberlerle gelcen cnm haberdar et..
P Pelinimben canım pınar hoca eğer rahim içi taşımaya uygun değilse ve az embriyo varsa kararını size bırakmayıp donduruyorum ben dondurup çözdürme taraftarıyım demişti demek ki seninki de böyle bir durum olmuş
Bana da aynısını yaptı rahim içini muayene ettikten sonra uygun gördü ki ameliyat geçirenler için bu süreç mutlaka oluyor diye biliyorum çünkü ameliyat sonrası bebek taşımaya uygun olmuyormuş daha bugün öğrendim
Yine de hayırlısı Allahtan dualarım seninle
Valla sen pınar hocadan daha çok bilgi veriyorsun bana sana kim dedi .Ameliyat olalı 3 ay olacak tam toparlamamış olabilir ama bubsurecte hep az yumurta kalitesiz yumurta diye konuştuk son gün ortaya çıkması canımı sıktı. Estrafom mesela kalınlaşma içinmiş ben sadece 3 gün kullandım
Valla sen pınar hocadan daha çok bilgi veriyorsun bana sana kim dedi .Ameliyat olalı 3 ay olacak tam toparlamamış olabilir ama bubsurecte hep az yumurta kalitesiz yumurta diye konuştuk son gün ortaya çıkması canımı sıktı. Estrafom mesela kalınlaşma içinmiş ben sadece 3 gün kullandım
Canım ne yaptın çıktı mı sonucun inşallah yüzünü güldürmüştürKan verdim sonuç bekliyorum şimdi canım 1 saate çıkar inşallahbeklemek çok kötü
Canım çok şükür artmış inşallah kat kat artar.. Bak benim ki artmadı ikinci testte de aynı değeri gördümSonucum 40.28 iki gün önce de 26.21 di doktorum önemli olan artması dedi ama içim hiç rahat etmedi
Benimde umudum yok kimyasalla sonuçlanır heraldeCanım çok şükür artmış inşallah kat kat artar.. Bak benim ki artmadı ikinci testte de aynı değeri gördüm
Bana kendisi söyledi canım hatta daha opu yapılmadan önce dedi ki rahim kalınlığı şuanda iyi durumda ama transferden önce kontrol edeceğim eğer bir sıkıntı çıkar ise transferı erteleriz demişti zaten cumartesi de kesin transfer olacak diye gelmedim önce muayene etti kalınlık uygun transfer yapılabilir dedi
Estrofem onun için olduğunu bilmiyordum bana transferden sonra verdi önce mi verilmesi gerekiyormuş
Canım senin değerinde artış var Allahın izniyle de kat kat artacak pozitif ol bebeğin sıkı sıkı tutunsun sanaBenimde umudum yok kimyasalla sonuçlanır heralde
İnşallah canımCanım senin değerinde artış var Allahın izniyle de kat kat artacak pozitif ol bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana
Cnmm çok iyiiii artmışşş doktoruna güven cnmm...Sonucum 40.28 iki gün önce de 26.21 di doktorum önemli olan artması dedi ama içim hiç rahat etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?