2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Evet canım transferim rahim kalinlasmadigi için iptal oldu 1 yunurta donduruldu moralim sıfır. 2 regl sonra tekrardan aynı işlemlere başlanacak ama bu merkezle mi ona kararsızım.
Hiç üzülme cnm bi yumurtan donduruldu diye.ne mucizelere şahit oluyoruz.belki de senin mucizen o tek embriyo
Transferinin ertelenmesinde de vardır bir hayır.

Geçmiş olsun cnm.
Dilerim en kısa zamanda başlarsın bu tatlı koşturmacaya sen de.

Sanırım aynı klinikte tedavi görüyorsunuz.
Kızlar doktorla ilgili konunuza hakim değilim ama şunu söyleyebilirim ki bana doktorum transferden 10 gün önce kullandırmaya başladı estrofemi.
İlk tüpte de adetim bitmişti ve estrofeme başlatmışlardı.
Ve transferden sonra da 12 gün boyunca kesinlikle kullanmaya devam edilmesi gerekiyor.

Şaka mı canım hiç trasferim olmadi ama o süreçte bebek tutunsun diye insanlar yan bile yatmıyor çok ilginç geldi bana
dün biraz arastırdım. yurt dısında boyle bır uygulama yapılıyormus. tutunma sansını arttırıyor seklınde acıklamıslar. ama benımle beraber 8 kişi daha vardı onlara demedı bana dedı..
evet herkes sasırıyor :)) gonapeptyl catlatma ıgnesı degılmı ben anlamıyorum nenden vuruyorlar ?

:) aynen bende ılk defa duydum ama dun bıraz arastırdım netet bazı yerlerde önermişler.. doktorum gercekten cok basarılı bır doktor. yanılacagına cok ıhtımal vermıyorum aslında ama acıklama yapamayacak kadar mesgul.
Canım ilişki yasak normalde bebeğin tutunabilmesi için bence yapma istersen doktorun niye öyle söylemiş bilmiyorum
bende yapmadım zaten endişelendim bı zarar verırım dıye .)))
Ocak ayı hepimize şans getirsin transfer sonrası ilk gün geçti 11 gün daha dayanmak zorundayım ibşallah güzel haber alır bu topicteki herkes
ay bız senınle aynı gun transfer olduk sanırım. evet bende beklemekte cok zorlanıyorum. sanada yarın gonapeptyl ıgnesı yap dedıler mı?
Benimle beraber yarın kimlerin test günü kan vericeklerr
innnnşallahhh pozitif olur canım oğrenır ogrenme z yaz olur mu

Kızlar bu estrofem gerçekten önemli belli ki.ilk tedavimde günde 3 kez 1 tane içiyordum.bu defa günde 3 kez 2 tane içiyorum.ayrıca yatmadan önce 3 tane vajinal olarak alıyorum.taze transfer oldum opu gününden itibaren devamlı bu şekil alıyorum

Benimde umudum yok kimyasalla sonuçlanır heralde
Cnm yanlış düşünüyosun.Güzel bi sonuç çıkmış bence.
Ben burda bi kadının anlattıklarını okumuştum.
Kan değeri 11lerdeyken yavaş yavaş artmış ve 36 haftalık hamileliğe kadar gelmişti,ne mutlu..
Hep olumlu düşün ki,bebeğin senle ve sağlıkla kalsın.

Olur cnm yazarım kasık agrım geçmişti yine başladııı işallahh hepimiz güsell haberler veririz..

Benimle beraber yarın kimlerin test günü kan vericeklerr
Keşke bnm yarın olsaydı da bu heyecan ve gerginlikten kurtulsaydım tatlım.
Bnm de 5.gün embriyosu,cumartesi de 10.günüm kan testi yaptırmayı düşünüyorum.daha fazla bu stresi kaldıramıcak yüreğim
Senin de güzel haberlerin gelsin inşallah cnm bnm

Cnmm çok iyiiii artmışşş doktoruna güven cnmm...
Canım insanın ister istemez kafası bulanıyor korkuyorum bebeğime bişey olacak diye hep okuyorum burda 2 katından fazlasına katlananlarda oluyor doktorum gebelik var gelişimi yavaş dedi bakacağız dedi bilmiyorum her zaman Rabbimden hayırlısını istedim illa olsun demedim ama daha şimdiden elim karnimda bebeğimle konuşuyorum Allaha yalvarıyorum onu bize hayırlı kıl nasip et diye üzüldüm etkilendim ama önümde 2 gün daha var bekleyeceğim

Yok canım demediler bana . Dün transfer oldum test günün ne zaman ????

Aminnn cnmm aminnn günler zor geçio ama hep kafamı dagıtmk için dışarılara çıktım çok gezdim işe devam ettim rabbim kısmet ettiyse ol dedimi hemencicik olur...

Cnm bak bnm 3.tedavimde 12.günüm beta hcgem 86 tıydı, snra 2gün snra tekrar test yapalım dedi 410 çktı çokk ama çokkk sevinmiştim, ama 6.hftada dha keseyi bile göremeden düştü, şunu unutma degere takılma o bebegin bu dünyada yicek ekmegi kısmeti varsa oluck hayırlısı ile rabbin eliyle güsel haberlerini alalım

Doğru diyorsun canım inşallah bende aynı şeyleri söyleyebilirim zaman geçtikçe kendiminde bebeğiminde morale ihtiyacı var iç karartmak yok şu dakikadan sonra kendime geliyorum

Doğru diyorsun canım Rabbim can verirse ne yaparsan yap engel olamazsın zaten inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler herşey seninde gönlünce olur güzel haberler alırsın

Aminnn cnmm aminnn günler zor geçio ama hep kafamı dagıtmk için dışarılara çıktım çok gezdim işe devam ettim rabbim kısmet ettiyse ol dedimi hemencicik olur...
Ben de sömestra girdim kuzum.
Evde oturmaya alışkın değilim bütün gün okulda çocuklarla uğraştığım için.
Transferden beri bir iki kez adım attım dışarı,bu kez tedbirli davranmak istedim ama insan kendinle kaldıkça daha çok düşünüyo.çevremdeki kimsenin de tedavimden haberi yok ki dertleşip stresimi atayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…