Cnm bizde kimseye sölemedik burda dertleşelim hepimiz birbirimizi en iyi anlarızBen de sömestra girdim kuzum.
Evde oturmaya alışkın değilim bütün gün okulda çocuklarla uğraştığım için.
Transferden beri bir iki kez adım attım dışarı,bu kez tedbirli davranmak istedim ama insan kendinle kaldıkça daha çok düşünüyo.çevremdeki kimsenin de tedavimden haberi yok ki dertleşip stresimi atayım.
Evet kuzum ben de o yüzden sizlerle dertleşiyorum.Cnm bizde kimseye sölemedik burda dertleşelim hepimiz birbirimizi en iyi anlarız
Hiç üzülme cnm bi yumurtan donduruldu diye.ne mucizelere şahit oluyoruz.belki de senin mucizen o tek embriyo
Transferinin ertelenmesinde de vardır bir hayır.
Sanırım aynı klinikte tedavi görüyorsunuz.
Kızlar doktorla ilgili konunuza hakim değilim ama şunu söyleyebilirim ki bana doktorum transferden 10 gün önce kullandırmaya başladı estrofemi.
İlk tüpte de adetim bitmişti ve estrofeme başlatmışlardı.
Ve transferden sonra da 12 gün boyunca kesinlikle kullanmaya devam edilmesi gerekiyor.
Yani sizin doktorunuzun da kendince bir bildiği vardır sanırım.Ama düşüncelerinizi kendisiyle yine de paylaşın derim cnm.Bana 3 gün önce işte sorun bence bu canım ama artık düşünmiycem biraz ihmalkarlık diyoruz biz
Bana aşılamada da estrofem vermişti hatta tutmayınca yarım kaldı yani doktor kaynaklı ise tabi ki başka yeri tercih edersinEstrofom bubsitede okudum rahim duvari ince olanların onceden icmeye başlıyormuş Bana birşey denmedi rahim duvarinin ne old bile bilmiyordum.Ki böyle bir olumsuzluk old bilseydim arastirirsim kafam çok karışık 2 ay bekliycem artık çok fazla düşünmek Istemiyorum. Eşim kesinlikle doktoru suçluyor ve oraya gitmemi istemiyor bense kararsızım hakkımızda hayırlısı olsun .
Evet aynı doktora gidiyoruz aşılamada da estrofem kullandım ama hep sonraları verdi gerçi rahim kalınlığı iyi demişti bana ama yine de içiyorum ilacıSanırım aynı klinikte tedavi görüyorsunuz.
Kızlar doktorla ilgili konunuza hakim değilim ama şunu söyleyebilirim ki bana doktorum transferden 10 gün önce kullandırmaya başladı estrofemi.
İlk tüpte de adetim bitmişti ve estrofeme başlatmışlardı.
Ve transferden sonra da 12 gün boyunca kesinlikle kullanmaya devam edilmesi gerekiyor.
P Pelinimben kuzum ben şimdi ilaç listeme baktım opu dan çıktığım gün estrofem vermiş opu dan bu yana kullanıyormuşum tarih olarak hatırlamıyordum ama ilaç listesi verdiklerinde sakladım hepsini bayağıdır kullanmış oluyorum birde benim embriyolarım 5.gün olduğu için bayağı kullanmış oldum
Benim de opudan sonra canım cumartesi başladım bugüne kadar 4 gün kullanmış oldum kalınlaşma olmamış ama araştırdım reglle başlayanlar var günde 3 kez aldim ağızdan vajinadan da ilave kullananlar var ben son gün öğrenmiş oldum. Artık güvenebilir miyim bilmiyorum biraz düşünücem canim
Yarın test günündü değil mi inşallah güzel haber verirsin bizlere çektiğin sancılar bebişin sana tutundugundandırAminn cnm çok saol sancı çekiorm kasıgım bi gdio ni geliooo
Hadi inşallah canım güzel haberle gelBenimle beraber yarın kimlerin test günü kan vericeklerr
Ben Ankara da tüp bebek tedavisi görüyorum ama başka şehirde yaşıyorum onun için gidemem Ankara ya. Zaten gelirken panik oldum kötü olan yoklar vardı1 şubat bende dün transfer oldum aslında test cumartesşye geliyor ama ben tüp yaptırfıgım merkezde kan vermek istiyorum
Nerden gıdıyorsun ki ankaraya orda kötü yol yok diye bılıyorum.ben ıkıncı denemeyı yapıyorum canım. ilkinde döllenme olmadıgı ıcın transfer olmadı. aynen inşallah guzel haberler verırız bırbırımızeBen Ankara da tüp bebek tedavisi görüyorum ama başka şehirde yaşıyorum onun için gidemem Ankara ya. Zaten gelirken panik oldum kötü olan yoklar vardıhadi hayırlısı ya. Kaçıncı denemen ? Ay inşallah güzel haberler veririz
Evet gonapeptly catlatma iğnesi hatta yumurtaları catlatmak için 3 tane vurulmuştm çoğu Dr transfer sonrası bu iğneyi veriyormuş iğne biraz beta salgiliyor ve böylece vücudu yaniltmak için yapılıyor bu iğne vücut kendini hamile sansin ve tutunmayı kolaylaştırsin diye canım hayırlı haberleri al inşallahdün biraz arastırdım. yurt dısında boyle bır uygulama yapılıyormus. tutunma sansını arttırıyor seklınde acıklamıslar. ama benımle beraber 8 kişi daha vardı onlara demedı bana dedı..
evet herkes sasırıyor :)) gonapeptyl catlatma ıgnesı degılmı ben anlamıyorum nenden vuruyorlar ?
:) aynen bende ılk defa duydum ama dun bıraz arastırdım netet bazı yerlerde önermişler.. doktorum gercekten cok basarılı bır doktor. yanılacagına cok ıhtımal vermıyorum aslında ama acıklama yapamayacak kadar mesgul.
bende yapmadım zaten endişelendim bı zarar verırım dıye .)))
ay bız senınle aynı gun transfer olduk sanırım. evet bende beklemekte cok zorlanıyorum. sanada yarın gonapeptyl ıgnesı yap dedıler mı?
innnnşallahhh pozitif olur canım oğrenır ogrenme z yaz olur mu
Canım benim seni anlıyorum insan kendini hazırlamışken ertelenmesi zor ama geç olsun da güç olmasın vardır bir hayır demekki şimdi zamanı değildi o yüzden ertelendi bak şimdi seni bekleyen donmus bebislerin var gelecek ay daha bi hazirken verecekler sana onları onlarda sımsıkı tutunacaklar sana inşallah bak ben Aralık adeti ile başlayacaktım Dr rahim daha iyileşmemis kendini toplamamış dedi gelecek adeti bekle dedi şimdi transfer için hazırlık yapıyoruz zaman çabuk geçiyor ama sen sıkıntı yaparsan gelecek aya nasıl tpparlayacaksin hadi topla kendini gelecek ay senden güzel haberler alacaz inanıyorum ben Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhhArkadaşlar bu ay tüp bebek tedavime başladığımda şubat başında benim de artık gebelik takvimim oluşacak demistim maalesef nasip olmadı. Sizlerden destek ve bilgi sayesinde kendimi daha iyi hissettim. Yanımda olan arkadaşlarımdan allah razı olsun.Maalesef isler istediğim gibi gitmedi inşallah önümüzdeki süreçlerde nasip olur. Transferi olan transfer için gün bekleyen arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun inşallah kimsenin emekleri boşa gitmez ve evlatlarınizi kucağınıza almayı nasip eder.Dualarim sizinle olacak kendinize iyi bakın
Aa çok mantıklı . Tesekkür ederim acıklaman için. Amin inşallah hepimiz hayırlı haber alalım.Evet gonapeptly catlatma iğnesi hatta yumurtaları catlatmak için 3 tane vurulmuştm çoğu Dr transfer sonrası bu iğneyi veriyormuş iğne biraz beta salgiliyor ve böylece vücudu yaniltmak için yapılıyor bu iğne vücut kendini hamile sansin ve tutunmayı kolaylaştırsin diye canım hayırlı haberleri al inşallah
Sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah cnm dualarını eksik etme taze anne10.gün 216 ,12.gün 477 çıktı sonucum kızlar.bugün yani 12.günüm.Artık hayırlısı.Allah hepinize göstersin inşallah
Allah razı olsun canım.teşekkürler.hiç dua etmez olur muyum.Allahım sizlere de göstersin inşallah.bu değerle teki tutmuştur diye düşünüyorum fikri olan var mı kızlar.ben tek olmasından yanayım hayırlısıyla tabiki.Allah nasıl nasip ederseSağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah cnm dualarını eksik etme taze anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?