2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Cnm bizde kimseye sölemedik burda dertleşelim hepimiz birbirimizi en iyi anlarız

Cnm bizde kimseye sölemedik burda dertleşelim hepimiz birbirimizi en iyi anlarız
Evet kuzum ben de o yüzden sizlerle dertleşiyorum.
Ben etrafımdaki kem gözlerden çok korkuyorum.
Mesela ilk tedavi sürecini birlikte atlattığımız bi arkadaş hamile kaldığımı söylediğimde omzuma dokunup bi hayırlı olsun bile dememişti,çok şaşırmıştım.Bir insan fesatlığını nasıl bu kdr gösterebilir diye.Üstelik bu örneklerden sadece biri.
O yüzden eşimle,bebeğimiz nasip olur da tutunursa ilk trimesteri atlatmadan haberini kimseye vermicez .

Bana 3 gün önce işte sorun bence bu canım ama artık düşünmiycem biraz ihmalkarlık diyoruz biz

Arkadaşlar bu ay tüp bebek tedavime başladığımda şubat başında benim de artık gebelik takvimim oluşacak demistim maalesef nasip olmadı. Sizlerden destek ve bilgi sayesinde kendimi daha iyi hissettim. Yanımda olan arkadaşlarımdan allah razı olsun.Maalesef isler istediğim gibi gitmedi inşallah önümüzdeki süreçlerde nasip olur. Transferi olan transfer için gün bekleyen arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun inşallah kimsenin emekleri boşa gitmez ve evlatlarınizi kucağınıza almayı nasip eder.Dualarim sizinle olacak kendinize iyi bakın

Bana 3 gün önce işte sorun bence bu canım ama artık düşünmiycem biraz ihmalkarlık diyoruz biz
Yani sizin doktorunuzun da kendince bir bildiği vardır sanırım.Ama düşüncelerinizi kendisiyle yine de paylaşın derim cnm.

Bana aşılamada da estrofem vermişti hatta tutmayınca yarım kaldı yani doktor kaynaklı ise tabi ki başka yeri tercih edersin
Canım ama şuanda bence kendini toparla zaten mecbur 2 ayı bekleyeceksin sanırım

Evet aynı doktora gidiyoruz aşılamada da estrofem kullandım ama hep sonraları verdi gerçi rahim kalınlığı iyi demişti bana ama yine de içiyorum ilacı

P Pelinimben kuzum ben şimdi ilaç listeme baktım opu dan çıktığım gün estrofem vermiş opu dan bu yana kullanıyormuşum tarih olarak hatırlamıyordum ama ilaç listesi verdiklerinde sakladım hepsini bayağıdır kullanmış oluyorum birde benim embriyolarım 5.gün olduğu için bayağı kullanmış oldum

Benim de opudan sonra canım cumartesi başladım bugüne kadar 4 gün kullanmış oldum kalınlaşma olmamış ama araştırdım reglle başlayanlar var günde 3 kez aldim ağızdan vajinadan da ilave kullananlar var ben son gün öğrenmiş oldum. Artık güvenebilir miyim bilmiyorum biraz düşünücem canim

Tabi ki düşün canım gerekirse ordan dondurulmuş embriyonu alabilirsin hakkında hayırlısı olsun her zaman dualadimdasin seni tanıdığıma çok memnun oldum hiç bir zaman pes etme Allahtan ümit kesilmez ne vakalar var biz en ufak bir tökezlemede pes ediyoruz

1 şubat bende dün transfer oldum aslında test cumartesşye geliyor ama ben tüp yaptırfıgım merkezde kan vermek istiyorum
Ben Ankara da tüp bebek tedavisi görüyorum ama başka şehirde yaşıyorum onun için gidemem Ankara ya. Zaten gelirken panik oldum kötü olan yoklar vardı hadi hayırlısı ya. Kaçıncı denemen ? Ay inşallah güzel haberler veririz

Nerden gıdıyorsun ki ankaraya orda kötü yol yok diye bılıyorum.ben ıkıncı denemeyı yapıyorum canım. ilkinde döllenme olmadıgı ıcın transfer olmadı. aynen inşallah guzel haberler verırız bırbırımıze

Evet gonapeptly catlatma iğnesi hatta yumurtaları catlatmak için 3 tane vurulmuştm çoğu Dr transfer sonrası bu iğneyi veriyormuş iğne biraz beta salgiliyor ve böylece vücudu yaniltmak için yapılıyor bu iğne vücut kendini hamile sansin ve tutunmayı kolaylaştırsin diye canım hayırlı haberleri al inşallah

Canım benim seni anlıyorum insan kendini hazırlamışken ertelenmesi zor ama geç olsun da güç olmasın vardır bir hayır demekki şimdi zamanı değildi o yüzden ertelendi bak şimdi seni bekleyen donmus bebislerin var gelecek ay daha bi hazirken verecekler sana onları onlarda sımsıkı tutunacaklar sana inşallah bak ben Aralık adeti ile başlayacaktım Dr rahim daha iyileşmemis kendini toplamamış dedi gelecek adeti bekle dedi şimdi transfer için hazırlık yapıyoruz zaman çabuk geçiyor ama sen sıkıntı yaparsan gelecek aya nasıl tpparlayacaksin hadi topla kendini gelecek ay senden güzel haberler alacaz inanıyorum ben Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhh

Aa çok mantıklı . Tesekkür ederim acıklaman için. Amin inşallah hepimiz hayırlı haber alalım.

Sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah cnm dualarını eksik etme taze anne
Allah razı olsun canım.teşekkürler.hiç dua etmez olur muyum.Allahım sizlere de göstersin inşallah.bu değerle teki tutmuştur diye düşünüyorum fikri olan var mı kızlar.ben tek olmasından yanayım hayırlısıyla tabiki.Allah nasıl nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…