Çok sevindim güzel artmasına, Sadece artması değil sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşaallah :)10.gün 216 ,12.gün 477 çıktı sonucum kızlar.bugün yani 12.günüm.Artık hayırlısı.Allah hepinize göstersin inşallah
Çok teşekkürler arkadaşım.İnşallah sizler de görün bugünleriÇok sevindim güzel artmasına, Sadece artması değil sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşaallah :)
amin inşaallah Rabbim nasip eder görebilmemiziÇok teşekkürler arkadaşım.İnşallah sizler de görün bugünleri
Zonguldak san geliyorum , Mengen tarafları buzluydu hep. Kayacak diye çok korktuk . Benim de ikinci denemem. İlki kimyasal oldu. Hadi inşallah şimdi tutar. İlaç olarak neler kullanıyorsun ? Bi fark hissediyor musun belirti falanNerden gıdıyorsun ki ankaraya orda kötü yol yok diye bılıyorum.ben ıkıncı denemeyı yapıyorum canım. ilkinde döllenme olmadıgı ıcın transfer olmadı. aynen inşallah guzel haberler verırız bırbırımıze
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin canım10.gün 216 ,12.gün 477 çıktı sonucum kızlar.bugün yani 12.günüm.Artık hayırlısı.Allah hepinize göstersin inşallah
Canım benim 9.gün tekti 159du 11gun 488 ve tekti bi arkadaşım 12.gün 220idi ve ikizdi yani degerlerlede anlaşılmıyor kese kesin sonuç Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallahAllah razı olsun canım.teşekkürler.hiç dua etmez olur muyum.Allahım sizlere de göstersin inşallah.bu değerle teki tutmuştur diye düşünüyorum fikri olan var mı kızlar.ben tek olmasından yanayım hayırlısıyla tabiki.Allah nasıl nasip ederse
Doğru dedin canım belli olmuyormuş hiç.inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versinCanım benim 9.gün tekti 159du 11gun 488 ve tekti bi arkadaşım 12.gün 220idi ve ikizdi yani degerlerlede anlaşılmıyor kese kesin sonuç Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Aminnn cnm aminnn ne güsellll degerler çokk ama çokk sevindim cnmm, darısı işallah bizlere olsun...10.gün 216 ,12.gün 477 çıktı sonucum kızlar.bugün yani 12.günüm.Artık hayırlısı.Allah hepinize göstersin inşallah
Allah daha da güzel değerleri görmenizi nasip etsin arkadaşımmAminnn cnm aminnn ne güsellll degerler çokk ama çokk sevindim cnmm, darısı işallah bizlere olsun...
Aminn aminn cnmm işallahh hepimizzz mutlu olalımmAllah daha da güzel değerleri görmenizi nasip etsin arkadaşımm
Ben de hep uğraştım 4 yıldır canım.seni çok iyi anlıyorum.ama gerçekten bir zamanı var belli ki.hiç olacağını sanmadığın anda oluyor.umarım tez zamanda sizlerin de güzel haberini alırız bu defa olmadı diye ümitsizliğe düşmeyelim yeter ki.Allah maddi,manevi güç versin bu uğurda uğraşanlaraKızlar selam malesef benim değerim düşmüş doktor ilaçları bırakabilirsin dedi.. Nasipten öte yol gitmezmiş.. Demek ki nasibimizde yokmuş pozitif alan arkadaşları canı gönülden tebrik ederim Allah kucağınıza aldığınız günleri göstersin evleriniz mis gibi bebek koksun.. Sevgiler herkese
Tuo bebek tedavisinde kullanılan kortizon ilacının dozu arttırılarak verildi .tüp bebek surecini etkilemez dedi doktorcokk gecmıs olsunnn. neden öyle oldu acaba? ilaç verdı mı bunun için
Evet yaa benim göbekte mahvolduBen kullanıyorum canım buldum ama beni mahfetti göbeğim hep yara oldu
Çok gecmiş olsun prednol mu kullandın bende kullanıyorum 16 mg lıkTuo bebek tedavisinde kullanılan kortizon ilacının dozu arttırılarak verildi .tüp bebek surecini etkilemez dedi doktor
canım ıgneyı gerıye tek halede cekıyorsun degıl mı bırde sonrasında ogusturmaman lazım. ben henuz morartmadım ama sayı aarttıkca morarıyorsa bılmem.Evet yaa benim göbekte mahvoldu
Rabbim kucağını en hayırlı zamanda meleğinle doldursun inşallah kuzum..Arkadaşlar bu ay tüp bebek tedavime başladığımda şubat başında benim de artık gebelik takvimim oluşacak demistim maalesef nasip olmadı. Sizlerden destek ve bilgi sayesinde kendimi daha iyi hissettim. Yanımda olan arkadaşlarımdan allah razı olsun.Maalesef isler istediğim gibi gitmedi inşallah önümüzdeki süreçlerde nasip olur. Transferi olan transfer için gün bekleyen arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun inşallah kimsenin emekleri boşa gitmez ve evlatlarınizi kucağınıza almayı nasip eder.Dualarim sizinle olacak kendinize iyi bakın
Amin cnm10.gün 216 ,12.gün 477 çıktı sonucum kızlar.bugün yani 12.günüm.Artık hayırlısı.Allah hepinize göstersin inşallah
Ee tatlım bugün senin test günün değil miydi?Aminn aminn cnmm işallahh hepimizzz mutlu olalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?