2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Zonguldak san geliyorum , Mengen tarafları buzluydu hep. Kayacak diye çok korktuk . Benim de ikinci denemem. İlki kimyasal oldu. Hadi inşallah şimdi tutar. İlaç olarak neler kullanıyorsun ? Bi fark hissediyor musun belirti falan

Teşekkür ederim canım.sana da nasip olsun inşallah

Canım benim 9.gün tekti 159du 11gun 488 ve tekti bi arkadaşım 12.gün 220idi ve ikizdi yani degerlerlede anlaşılmıyor kese kesin sonuç Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah

Canım benim 9.gün tekti 159du 11gun 488 ve tekti bi arkadaşım 12.gün 220idi ve ikizdi yani degerlerlede anlaşılmıyor kese kesin sonuç Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Doğru dedin canım belli olmuyormuş hiç.inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin

Kızlar selam malesef benim değerim düşmüş doktor ilaçları bırakabilirsin dedi.. Nasipten öte yol gitmezmiş.. Demek ki nasibimizde yokmuş pozitif alan arkadaşları canı gönülden tebrik ederim Allah kucağınıza aldığınız günleri göstersin evleriniz mis gibi bebek koksun.. Sevgiler herkese

Ben de hep uğraştım 4 yıldır canım.seni çok iyi anlıyorum.ama gerçekten bir zamanı var belli ki.hiç olacağını sanmadığın anda oluyor.umarım tez zamanda sizlerin de güzel haberini alırız bu defa olmadı diye ümitsizliğe düşmeyelim yeter ki.Allah maddi,manevi güç versin bu uğurda uğraşanlara

Rabbim kucağını en hayırlı zamanda meleğinle doldursun inşallah kuzum..
Ama pes etmek yok,hep birlikte güzel günler görücez daha..
Ne mutlu bize ki,Rabbim peygamberlerimizin de yaşadığı bu derdi bize layık görmüş.
Sabırla bunu da aşıcaz,inanıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…