2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Sen de hayırlı zamanda güzel haberler al inşallah cnm.
Bozma moralini..dediğin gibi nasipten öte köy yok.
Ama vardır elbet bi vakti..
Dualarım seninle cnm bnm

Kızlar ben de bugün 4.gun transferi oldum iki tane koyuldu ikinci deneyimim ilk deneyimimden bir kizim var insallah bu da tutar pozitif alanları tebrik ederim

Sağolun canlar...Tüm isteyenlere Allah nasip etsin

Herkese günaydın
Umarım hakkımızda hayırlı olan haberler alırız teker teker
Iyi miyiz?

Herkese merhaba ,
Ben pkoluyum adetin 3. Gününden itibaren kalcadan iğne ile ancak 15. Günde yumurta büyüdü. 10 mm oldu ve 5 gün büyümeden durdu daha sonra büyümeye başladı. Şuan 1 yumurta gelişti 21 mm oldu. Diğerleri küçük 15 12 10 zaten fazla yumurta olmadı. Sanırım 1 tanecik yumurta alınacak tek yumurtası alınıp olumlu sonuç alan oldu mu hiç? Dün akşam çatlama iğnesi vurdum yarın da opu5islwmi yapılacak 1 tane yumurta olmasi beni korkutuyor . Her şey nasip Rabbim isterse olur ama yine de güzel şeyler duymaya ihtiyacım var

Çok şükür arkadaşlar 15 Ocak salı günü embiryo transferim olmuştu 2 adet embiryo transfer etmiştik..az önce öğrendim ki umudum umduğum oldu hamileyim
Hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim Sağlıkla kucağına al inşallah..

Niye sessiz bu grup? Nerelerdesiniz hanımlar???

Çok şükür arkadaşlar 15 Ocak salı günü embiryo transferim olmuştu 2 adet embiryo transfer etmiştik..az önce öğrendim ki umudum umduğum oldu hamileyim
Hayırlı olsun tatlım.kucağına almak da nasip olsun inşallah.

Niye sessiz bu grup? Nerelerdesiniz hanımlar???
Bnm canım sıkkın brz arkadaşım.dün 8.günümdü belki tutmuşsa çok az da olsa bi değer görürüm dedim,kan testi yaptırdım ve sonuç 0.100 dü ...
Sonra sonucu böyle olup yükselenler var mı diye baktım,e onlar da mevcut..
Bi yandan daha 8.gün erken diyorum diğer yandan da bu değer yükselir mi diye geriliyorum.
Araftayım anlayacağın

Canım benim o kadar iyi anlıyorum ki
Lakin biz hep bugünleri atlatacağız kuzulara kavuşacağız diye girmedik mi bu işe? Her şey hayırlısıyla olacak inşallah erken davranmışsındır Güzel Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizi sevindirsin inşallah..

Tebrikler canim kaç çıktı sonucun ve belirtilerin?
canım 6. güne kadar pek umutlu degildim. gördüğüm rüya umudumu arttırdı. bol dua edin tevekkül edin .. daha önce aşılama olmuştum.. dayanamayıp 8. günde test yapmıştım olumsuz tabiki... transfer yaparken kendime söz verdim kan testinden başka bir test yapmayacağım şeklinde.. son 4 gündür belde kasıklarda ağrı mide bulantısı göğüs hasasiyeti vardı.. değerim bugün itibariyle 147 çıktı...

arkadaşlar 5 ocakta transfer olanlar varmı
benim 2 ocak opu 5 ocak transferim oldu.hayıırlısıyla güzel sonuçlar aldım
şimdi kese için gün sayıyorum.benimle aynı gün olanlarlar varmıı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…