Sen de hayırlı zamanda güzel haberler al inşallah cnm.Kızlar selam malesef benim değerim düşmüş doktor ilaçları bırakabilirsin dedi.. Nasipten öte yol gitmezmiş.. Demek ki nasibimizde yokmuş pozitif alan arkadaşları canı gönülden tebrik ederim Allah kucağınıza aldığınız günleri göstersin evleriniz mis gibi bebek koksun.. Sevgiler herkese
Teşekkür ederim canım :)Amin cnm
Tebrik ediyorum seni
Canım benim seni anlıyorum insan kendini hazırlamışken ertelenmesi zor ama geç olsun da güç olmasın vardır bir hayır demekki şimdi zamanı değildi o yüzden ertelendi bak şimdi seni bekleyen donmus bebislerin var gelecek ay daha bi hazirken verecekler sana onları onlarda sımsıkı tutunacaklar sana inşallah bak ben Aralık adeti ile başlayacaktım Dr rahim daha iyileşmemis kendini toplamamış dedi gelecek adeti bekle dedi şimdi transfer için hazırlık yapıyoruz zaman çabuk geçiyor ama sen sıkıntı yaparsan gelecek aya nasıl tpparlayacaksin hadi topla kendini gelecek ay senden güzel haberler alacaz inanıyorum ben Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhh
Rabbim kucağını en hayırlı zamanda meleğinle doldursun inşallah kuzum..
Ama pes etmek yok,hep birlikte güzel günler görücez daha..
Ne mutlu bize ki,Rabbim peygamberlerimizin de yaşadığı bu derdi bize layık görmüş.
Sabırla bunu da aşıcaz,inanıyorum ben.
İnşallah güzel haberlerle dolar bu sayfa..Herkese günaydın
Umarım hakkımızda hayırlı olan haberler alırız teker teker
Iyi miyiz?
Ben 4 Şubat test tarihiİnşallah güzel haberlerle dolar bu sayfa..
Ne zaman sonuçlarınızi alacaksiniz. Yazalim
Benim 31 ocakta
Hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim Sağlıkla kucağına al inşallah..Çok şükür arkadaşlar 15 Ocak salı günü embiryo transferim olmuştu 2 adet embiryo transfer etmiştik..az önce öğrendim ki umudumumduğum oldu hamileyim
Allah razı olsun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınHayırlı olsun arkadaşım çok sevindim Sağlıkla kucağına al inşallah..
Hayırlı olsun tatlım.kucağına almak da nasip olsun inşallah.Çok şükür arkadaşlar 15 Ocak salı günü embiryo transferim olmuştu 2 adet embiryo transfer etmiştik..az önce öğrendim ki umudumumduğum oldu hamileyim
Bnm canım sıkkın brz arkadaşım.dün 8.günümdü belki tutmuşsa çok az da olsa bi değer görürüm dedim,kan testi yaptırdım ve sonuç 0.100 dü ...Niye sessiz bu grup? Nerelerdesiniz hanımlar???
Canım benim o kadar iyi anlıyorum kiBnm canım sıkkın brz arkadaşım.dün 8.günümdü belki tutmuşsa çok az da olsa bi değer görürüm dedim,kan testi yaptırdım ve sonuç 0.100 dü ...
Sonra sonucu böyle olup yükselenler var mı diye baktım,e onlar da mevcut..
Bi yandan daha 8.gün erken diyorum diğer yandan da bu değer yükselir mi diye geriliyorum.
Araftayım anlayacağın
Tebrikler canim kaç çıktı sonucun ve belirtilerin?Çok şükür arkadaşlar 15 Ocak salı günü embiryo transferim olmuştu 2 adet embiryo transfer etmiştik..az önce öğrendim ki umudumumduğum oldu hamileyim
allah razı olsun kuzumHayırlı olsun tatlım.kucağına almak da nasip olsun inşallah.
canım 6. güne kadar pek umutlu degildim. gördüğüm rüya umudumu arttırdı. bol dua edin tevekkül edin .. daha önce aşılama olmuştum.. dayanamayıp 8. günde test yapmıştım olumsuz tabiki... transfer yaparken kendime söz verdim kan testinden başka bir test yapmayacağım şeklinde.. son 4 gündür belde kasıklarda ağrı mide bulantısı göğüs hasasiyeti vardı.. değerim bugün itibariyle 147 çıktı...Tebrikler canim kaç çıktı sonucun ve belirtilerin?
çok sevindim senin adına canım inşallah sağlıklı ilerler sonuçlarınTebrikler canim kaç çıktı sonucun ve belirtilerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?