2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Geçmiş olsun inşallah darısı transfere. Ağrı benim de çok olmuştu hele o dinlenmeden sonra kalkıyoruz ya iki büklüm olmuştum sanki karnımda büyük bir gaz kütlesi var gibi sıkıştırıyordu. Sana tavsiyem evde sıcak su kesesi yap ayaklarını sıcak tut üşüme.

Geçmiş olsun canım benim o kadar ağrım olmamıştı ama dikkat et kendine yinede güzel sonuçlar alırsın inşallah :)

Sağol canım eve geldim aynı senin gibi oldum hatta daha beter oldum yatsam yatamıyorum gezmiyorum oturamıyorum şükür atlattım transfere allah kerim

Tebrik ederim canımm , içini ferah tut inşallah katlanarak artar kan değerin. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah , darısı bizlere :)
Tebrikler canım kaçıncı gün embriyosu
Canım tebrık ederim güzel görünüyor sonucun 2 gün sonra katlanır inşallah bide sonraki kanını aynı saatte vermeye özen göster canım
degerim iyi demi kızlar insallah yukselir 5.gün embriyosu insallah katlanarak artar

arkadaşlar tüp bebek tedavisi alıp hıstereskopı yaptırıp reglgeciken var mı yada tam gununde mı adet oldunuz? ben tranbsfer beklıyorum normal gunumden tam 15 gun gecti

arkadaşlar tüp bebek tedavisi alıp hıstereskopı yaptırıp reglgeciken var mı yada tam gununde mı adet oldunuz? ben tranbsfer beklıyorum normal gunumden tam 15 gun gecti
Histereskopi sonrası gecikiyor diyorlar adaçayı falan için isterseniz fayda sağlıyor.. bende bu ay histeteskopi oldum ama daha gelmedi adet günüm

Transferin 8. Günü 18,80
10. Günü 24,40
12. Günü 24,90 ama doktor ilaçları kesmedi değerin düşmediği için 2 gün sonra yine bakalım dedi. Ama hiç umudum kalmadı artık sabahtan beri ağlıyorum
Sakın ümidini yitirme avokado ye bol bol su iç bol bollll dua et. Ağlayıp kndini strese sokma canım senin morelinin yüksek olması çok önemli. Rabbim sna bağışlasjn bebişiniii korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…