- 26 Aralık 2017
- 112
- 83
- 18
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.461
Düşük değer çıkıpta yükselen var ama aynı değeri görene hiç rastlamadım. Bide doktor oda annesini bırakıp düşmek istemiyo demekki dedi onu duyduğumdan beri çok kötüyümSakın ümidini yitirme avokado ye bol bol su iç bol bollll dua et. Ağlayıp kndini strese sokma canım senin morelinin yüksek olması çok önemli. Rabbim sna bağışlasjn bebişiniii korkma.
Kaçıncı gün embriyo canım ?Transferin 8. Günü 18,80
10. Günü 24,40
12. Günü 24,90 ama doktor ilaçları kesmedi değerin düşmediği için 2 gün sonra yine bakalım dedi. Ama hiç umudum kalmadı artık sabahtan beri ağlıyorum
Canım sakin ol dua et bol bol Rabbim bebeğini sana bağışlasın tekrar test yapmanı istedi mi doktorunTransferin 8. Günü 18,80
10. Günü 24,40
12. Günü 24,90 ama doktor ilaçları kesmedi değerin düşmediği için 2 gün sonra yine bakalım dedi. Ama hiç umudum kalmadı artık sabahtan beri ağlıyorum
Rabbim onu sna nasip ettiyyse eğer vardır bi bildiği. Ama nasipte değilse ne yparsak ypalım durmz bizde. Nasipten öte yol yoktur canım dua dua dua. Ayetel kürsi suya 7 kez o o suyu içDüşük değer çıkıpta yükselen var ama aynı değeri görene hiç rastlamadım. Bide doktor oda annesini bırakıp düşmek istemiyo demekki dedi onu duyduğumdan beri çok kötüyüm
Bak doktorun da umudu kesmemiş bebeğinde hala tutunmaya çalışıyor sana annesi moralini bozma ananas ye kivi ye çiğ kabak çekirdeği ye bunlar tutunmaya etkiliymiş sen elinden geleni yap gerisi taktiri ilahiDüşük değer çıkıpta yükselen var ama aynı değeri görene hiç rastlamadım. Bide doktor oda annesini bırakıp düşmek istemiyo demekki dedi onu duyduğumdan beri çok kötüyüm
Ben inanıyorum seninle kalıcak bebişinn blki zorluyo seni ama rabbim sna nasip etmiştr inşaallah bebişiniii6. Gün embriyosu
2 gün sonra tekrarla dedi
Canım inşallah senin değerinde yükselir Rabbim can verecekse o her şekilde dünyaya gelecek ama nasibi yoksa sen istediğin kadar kendine dikkat et istersen oturduğun yerden kalkma yine olmaz. İnşallah Rabbim ol der olur Allahtan ümit kesilmez dua edelimDüşük değer çıkıpta yükselen var ama aynı değeri görene hiç rastlamadım. Bide doktor oda annesini bırakıp düşmek istemiyo demekki dedi onu duyduğumdan beri çok kötüyüm
İnsan burda derdini anlattığında o kdr rahatlıyo ki. Kendinide bebişide üzme güzelce yemek ye çayını nrmal gnmüş gbi stressiz 2 gün geçirİyiki varsınız kızlae Allah razı olsun. Böylesi çok zormuş negatife tabiki üzülünüyo ama 4 gündür umutla yaşıyorum sonu hep hüsran oluyo ne bliyim artık korkuyorm
Benimde öyle oldu ilk değerim 41.70 cikti 2 gün sonra 42.90 cikti ve kimyasal gebelik oluştu malasefDüşük değer çıkıpta yükselen var ama aynı değeri görene hiç rastlamadım. Bide doktor oda annesini bırakıp düşmek istemiyo demekki dedi onu duyduğumdan beri çok kötüyüm
Kaç kere test yaptın cnm. Benm 12. Günüm bugün 14. Gün yine yaptırcam doktor öyle dedi. Eğer olmazsa adet le mi düşürücemBenimde öyle oldu ilk değerim 41.70 cikti 2 gün sonra 42.90 cikti ve kimyasal gebelik oluştu malasef
Benim vücut anesteziyi geç kabul ediyo cihaz takip yıkadılar hep hissettim kuşum sonra bayılmışımNasıl yani ya işleme başlarken anestezi vermemişler miydi sana
Ilk 9.gun yaptim 37 cikti sonra 11. Gün ve 13.gun aynı cikti düşmedi yaklaşık 12 gün sonrada sancılı adet gördüm ve parca şeklinde dustuKaç kere test yaptın cnm. Benm 12. Günüm bugün 14. Gün yine yaptırcam doktor öyle dedi. Eğer olmazsa adet le mi düşürücem
Ay çok korkuyorum işte bundan yaIlk 9.gun yaptim 37 cikti sonra 11. Gün ve 13.gun aynı cikti düşmedi yaklaşık 12 gün sonrada sancılı adet gördüm ve parca şeklinde dustu
Korkma canim Allah büyüktür belki seninki yükselir bazı arkadaşların yükselmiş sonradan sizin transferi kim yapti kaçıncı denemeniz problem neydiAy çok korkuyorum işte bundan ya
Canım ben yemek konusunda kendimi kısıtlamadım herşeyden yedim sadece corbalardan çok içtim katı yiyecekleri kabız olmamak için fazla tüketmedim bol bol ve düzenli olarak meyve yedim kuruyemıs yedim suyumuda içtim. Genelde dinlendim hiç bi iş yapmadım evin içinde yürüdüm hepsi o kadar. Sizlerinde pozitif olur inşallah darısı bekleyen herkese hepinize :)pozitif alan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Almayı bekleyen arkadaşlar hepiniz bu mübarek cuma günü hürmetine pozitifi alırsınız ve korkan arkadaşlar içinizi ferah tutun herşey olması gerektiği gibi olacaktır olmuyorsa zamanı değildir. Rabbim olmasını nasip etsin inşaallah. Hayırlısın nasip etsin.
Benim sorum şu transferden sonra ne yiyip içmek gerekir. olumlu sonuç alan arkadaşlar
mayissinegi S sinsirella2 Glueckwunsch @Meralim85 E Esenyel99 D Duaherderdedeva
M Moon Sun @nnnnnnnnnRana4853 Lilyum1634
bu konuda yardımlarınız bekliyoruz.
koyu yeşil yapraklı sebzelerin içerisine kıvırcıkta giriyor dimi :) ıspanak prasa bunları mı tüketmek lazım.
Hadi inşAllahKan verdim sonuç bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?