2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

afedersiniz yaş kaç?
ben 34 yaşındayım doktora dedim tedavide nasipse 2 yumurta konmasını istiyorum dedim o da 35 olmadan olmaz dedi yasak dedi de ondan soruyorum

bu özeldeki fiyat mı canım devlet mi kusura bakmayın kısmetse mart ayında tüp bebeğimiz yapılacak ilk biyopsi ne oluyor
Rica ederim ben kusuru elbette soracaksın:)
Özel bir tüp bebek merkezi. Bazı yerlerde bu biyopsi kalemi ek masraf olarak çıkıyor bazı yerlerde ise çıkmıyor. Benim embriyolardan biyopsi alındı genetik taramaya gitti bu para onun parası oluyor.

tamam canım anladım çok heyecanlıyım 6 senelik evliyim 5.5 yıldır bebeğim olmuyor 3 klomen 2 aşılama denedik olmadı şimdi maddi olarak kendimizi zorladık bulduk buluşturduk tüp bebeğe başladık ..ALLAH UTANDIRMASIN..
yumurtalar kalınca dondursak mı diyorum ben de insan olumsuzu da olmadan düşünür oluyor korkak oluyor biraz da sizlere soruyorum sağolasın..
ALLAH hayırlı sağlıklı evlat olmasını nasip etsin yavrunun inşallah amin darısı bizlere de inşallah amin

Amin inşallah sen de en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Hep olumlu düşün kendini pozitif telkin et. Biz evliliğimizin dokuzuncu yılındayız. Akranlarım ikinci çocuklarını bile büyüttüler..Bende mesela ufak ufak bulantılar koku hassasiyetleri başladı ve ben bu duruma çok seviniyorum her şey yolunda diye:) bundsn bir kaç ay sonra sen de bu durumlarda olacaksın

inşallah canım hayırlarla inşallah amin...
benim de aynı yaş 34 eşimin tarafı özellikle çocuklarını gözüme gözüme sokuyorlar hamileleri yanımda sayıyorlar yeri geliyor kilodan olmuyor diyorlar yeri geliyor işte oğlumu borca sokma bekle diyorlar borçlar bitecekmiş ömür bitecek bunlar hala dır dır ...
ALLAH'IM kimseyi bu sıkıntılarda koymasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese isterse 5 tane doğursun insanlar olsun elbette ama marifeti kendinde görüyorlar ahhh ahh çocuklu kadın olmak kolaymı diyorlar bana ben de memlekette bayramda seyranda ortalık hizmetçisi :) gülmelerimle ağlamalarım birbirine karışıyor

afedersiniz yaş kaç?
ben 34 yaşındayım doktora dedim tedavide nasipse 2 yumurta konmasını istiyorum dedim o da 35 olmadan olmaz dedi yasak dedi de ondan soruyorum
27 yaşındayım doktorum yasaktan bahsetmedi 2 embriyo isteyip istemediğimi sordu bende kabul ettim ve transferim gerçekleşti

Merhaba kızlar ben 38 yaşındayım 2buçuk yıkık evliyim 1 normal yolla hamilelik yaşadım 3 aylıkken kuzumun kalbi durmuş bebegimi kaybettim 1 senedir tekrar denedik olmadı yaştan ve kilo probleminden dolayı bende tüp bebek tedavisine başlıcycam ALLAH In izniyle RABBİM hepimizin kucagını boş bırakmasın

Slm kizlar.simdi kan vermeye geldim test icin ayaklarim geri geri gidiyor.cok korkuyorum negativ diye.lutfen dua edin.simdiye kadar bu kadar kasmamistim ne de olsa olmazsa yine deberiz diye.ama simdi 6. ve son denemem olunca baya stres yaptim

afedersiniz yaş kaç?
Cnm ilk deneme ise evet sdc tek embriyo koyuluyor yasal olarak ama 2.denemede ve digerlerinde kendin kararveruyorsun 1yada 2 diye.Hakkinda en hayirlisi olsun.Allah gonlundekini hayirlisiyla versin ins.

Cnm ilk deneme ise evet sdc tek embriyo koyuluyor yasal olarak ama 2.denemede ve digerlerinde kendin kararveruyorsun 1yada 2 diye.Hakkinda en hayirlisi olsun.Allah gonlundekini hayirlisiyla versin ins.
ALLAH RAZI OLSUN canım o zaman hiçbir doktor ilkinde çift yumurta koymaz hayırlısı olsun ya ALLAH verdim mi tekle de verir ben korkak oldum biraz ya çok zor şartlardan bu dönemece gelince insan ne düşüneceğini bilemiyor ALLAH bu yolda herkesi sevindirsin hayorlarla sağlıcakla inşallah amin

Slm kizlar.simdi kan vermeye geldim test icin ayaklarim geri geri gidiyor.cok korkuyorum negativ diye.lutfen dua edin.simdiye kadar bu kadar kasmamistim ne de olsa olmazsa yine deberiz diye.ama simdi 6. ve son denemem olunca baya stres yaptim

Canım inşallah sonucun pozitiftir, bebeğin seninledir

Merhaba kızlar başımdan geçenleri size anlatmak istedim benim ilk tedavimdi ilk denemede pozitifi gördüm tuttu ama kese gelişmedi kalp atışlarını duymaya gittiğimde kese boş bebek yok dedi tabi insan inanamıyor kabullenemiyor 1 hafta daha beklemeyi seçtim ama sonuç aynı kesede büyüme bile gerçekleşmemiş ilaçları bugün itibariyle bıraktım şimdi tek temennim kürtaja gerek kalmadan düşük yapmam... Doktorum bu senin için büyük bir başarı ilk denemede pozitifi gördük hamile kalmanda bi sorun yok dedi teselli olarak... Bende bu teselliye sığındım Allahtan her zaman hayırlısını istedim hamd olsun hayırlısı böyleymiş demek ki şükürler olsun bugünüme... Simdi kendimizi yeniden toparlayıp ikinci tedaviye geçeceğiz dondurulmuşum yok çünkü.. Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun... bir tüp bebek serüvenimiz böylelikle başlayıp son buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…