2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Üzüldüm canim hakkını helal et nolur..amin Allah razi olsun..
bende bir süre ara vermistim yaz dönemi babamı ve dedemi kaybettim ard arda toparlaninca yeniden başlayabildim..
çok üzüntüm oldu üstüne 2 de negatif..
Ama hayat devam ediyor ve Allahim herşeyin sabrını veriyor hiçbirşey kolay degil dualarım hepimize; artık imtihanımiz dinmistir ve mutlu günler gelmistir insallah..herkes teker teker bebislerini yazacak buraya inanıyorum ben

Kız saçmalama ne hakkım var ki sende allah razı olsun inşallah senin baban ve deden için de üzüldüm allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah bitanem inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım hasretlerimize hepimiz

Tüm kalbimle dualarına amiin... Ben de 2012de evlendim. Okuduğum için 2016ya kadar dert etmedik. Sonrası malum..

Cnm opum iyi geçti 2.günü şişlik oldu bol bol su içtim eser kalmadı cnm, bni crinone jel maff edio rahin agzım hep kanayan sivilcelerle doluo çok agrı çekiorm düzgün yürüyemiorm bile ama doktor çare yok dedi, kullancan en etkili crinone jel miş, bnm de 3tane var bakalım yarın 4.gün transfer olabilirsin dedi heyecanla bekliorm...

Cnmm ohhhh sen rahatladın bebişlerini aldın geldin hadi hayırlı ugurlu olsun güsel haberler ver bize heyecanlı bekleyiş başladı desene...

Teşekkür ederim canım
Evet hamilelikte de ilacı kullanmaya devam ediyoruz hatta her ay rutin kontrolde olman gerekiyor
İlaçlarını düzenli kullanırsan bebeğin sağlığında bir sıkıntı olmayacağını söylüyor doktorlar

Anladım canım çok teşekkür ederim cevapların için Rabbim kucaklarımızı doldurmayı nasip etsin bizlere inşaallah
Bana tedaviye başlamadan bi ay öncesinden vitamin kullanman lazım dedi

10 gun kadar surer dedi embriyolog.
İnşaallah embriyolarınız sağlıkla 5.güne gelirler gelmezse bile 3.gün embriyosu transfer olup tutan birçok kişi var kendinizi bu yüzden strese sokup üzmeyin
Herşey Rabbimin elinde Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın

Ne kusuru olur mu öyle şey hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yazdıklarında kendimi buldum Allahım inşaallah bizim gibi isteyen uğraş veren ne kadar kadın varsa kucağını doldursun İnşaallah bebeğin seninledir ve 9ay sımsıkı sarılır sana

Olumsuz düşünüp kendinizi üzmeyin Herkesin bir imtihanı var Rabbim bizlere bunu uygun görmüş inşaallah bu defa pozitif haberi alıp burada hep beraber sevineceğiz

Maşallah çoğunuz opuyu tamamlayıp transfer zamanına geldiniz
Allahım hepinize pozitif sonuçlarıda göstersin inşaallah

Amin inşallah. Zaten beşinci güne üç embriyo geldi ve pgd için biyopsi alınıp donduruldular

Kızlar günaydın
Aranızda daha tecrübelileriniz vardır
Bugün transfer sonrası 4.günüm ve sabah şeffaf uzayan akıntım oldu aynı yumurtlama akıntısı gibiydi
Çok endişelendim
Aranızda böyle bi akıntı yaşayan oldu mu
İnş bebeğim benimledir Allah’ım nolur

Bendede ohss riski olduğu için ismini hatırlamıyorum ama ikili satılan bir çatlatma iğnesi vuruldum ben.

Veee beklenen adet geldi yarın 12de Dr a gideceğim donmuş yavrucaklar için başlıyoruz bu defa hepimiz için herşey yolunda gitsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Merhaba bende dondurulmuşlarla ilk transferimi yaptıtıcam.doktor size adet olunca gelinmi dedi? Bana doktorum ayın 30 unda transfer olacağını söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…