2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Opu sonrası kan sulandırıcı kullanan var mı hanımlar.bu defa başka merkezdeyim herkese veriliyormuş genelde.iyi mi kötü mü bilemedim.herhangi bir test yapılmadı kullanıyorum.bir de coraspin içiyorum.

Veee beklenen adet geldi yarın 12de Dr a gideceğim donmuş yavrucaklar için başlıyoruz bu defa hepimiz için herşey yolunda gitsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Veee beklenen adet geldi yarın 12de Dr a gideceğim donmuş yavrucaklar için başlıyoruz bu defa hepimiz için herşey yolunda gitsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Hadi hayırlısı haberlerle gel. Hepimizin tedavisi başarıyla sonuclansin inşallah. Birbirimize güzel haberler verelim

Opu sonrası kan sulandırıcı kullanan var mı hanımlar.bu defa başka merkezdeyim herkese veriliyormuş genelde.iyi mi kötü mü bilemedim.herhangi bir test yapılmadı kullanıyorum.bir de coraspin içiyorum.
Opu sonrasi 10 gun herkese veriliyor probleminiz olsun olmasin..gobekten igne seklinde + coraspin de veriyor bazi hekimler bana o verilmedi..genetik testimiz temizdi pihtilasma problemi yoktu.
hibor / oksapar / clexane gibi isimleri var..

Opu sonrasi 10 gun herkese veriliyor probleminiz olsun olmasin..gobekten igne seklinde + coraspin de veriyor bazi hekimler bana o verilmedi..genetik testimiz temizdi pihtilasma problemi yoktu.
hibor / oksapar / clexane gibi isimleri var..
İlk kez kullandığım için fazlaymış gibi geldi.bir tanıdıkta benim olduğum merkezde yaptırmıştı hamile.3.ayı hala kullanıyormuş.her doktor başka tedavi uyguluyor işte.denileni yapıyoruz.estrofemi de bu defa çok içiyorum.umarım iyi olur herşey hepimiz adına.

Degil herkesin ayrı kendimizin bile her tedavisi ayri cnm..
Benim bu 3 oldu ve hepside farkli oldu ilk ikisi baska bi prof dr du simdi hastane ve dr degistirdim cok guvende hissediyorum önemli olan bu..
sana belirli tahliller yapildiysa tedavin ona gore belirlenmistir dr una güven..

Ben de bu defa doktora çok inandım.güven verici.inşallah aynı şeyleri yaşamam.hep kimyasal oluyor 3tür.2 embriyo konulacak şans artsın diye.umarım hayırlısıyla biri tutar da yeniden baş a dönmem inşallah.hayırlısı hepimiz için.

bende anyıbıyotık ve coraspirin kullanıyorum 3 gunde 1 ıse dostınex kullanıyorm

Cnm bnde bu sbh opu oldum
Nasil gecti opun ?
Bu gun benim transferim oldu
Opuda 6 yumurta toplanmishdi
Pazartesi aradilar 4 tanesi mayalanmish
Bu gun 4 taneden 3-u kalmish dediler
Zaten catlama ignesinden once doktor bana 3 tane olgun yumurtan var demishdi
Arkadan gelishen o 3 taneden o kadar da umutlu deyildim
Bu gun 2 embriyo transfer edildi
Sen de haberler nasil ?
Opudan sonra karnim davul gibi shishdi bir az rahatsizdim
Buralara ugrayamadim....

Teshekkur ederim
Evet yapildi
Bu gun transferim gerchekleshdi
2 tane embriyo yerleshtirdiler

Canim kacinci gun transfer edildi embriyo ?

Amin canım amin...daha evvel bi topikte senin gebe kaldığını hatirliyorum sanki kusura bakmayasın üzmek hic istemem ama bi kayip mi yasadin ben mi yanlış hatırlıyorum ?!
Evet canım daha önce 2018 topigindeydim hatta senin test günün sana çok dua etmiştim evet canım hamileydim Kasım ayında 11 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum malesef inşallah yine olur ve bu defa sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…