2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Kızlar bugün doktora gittik bana sadece vitamin olarak folbiol verdi gonalf menopur yarın ilkini yaptırcam bir de benim süt hormonum yüksek onun için dostinex verdi sizlere doktorlarınız omega 3 ve cq10 vermiş bana niye vermedi diye kafama takıldı sizce ne yapmalıyım

Cnm ardışık transfer nasıl oluo nsl 2 gün arayla transfer yaptılar??
İlk transfer yapılan 3.gün embriyosuydu diğeri 5.gündü. Dr 3.gün ebriyosunu laboratuvar ortamına bırakmaktansa doğal ortamına bırakalım şansımız artar dedi iki gün sonra da 5.gün embriyosunu transfer etti

Kızlar ben artık adet olmayı bekliyorum
Olmadı üzüldüm ağladım kendimi hırpaladım ama kabullendim
Şimdi dondurulmuşlar için tedaviye başlayacağım
Muhtemelen diğer adette başlarım
Benim gibi dondurulmuşlarla yoluna devam edecek arkadaşlar varsa hangi grupta olursanız etiketleyin beni
Allah’ım güzel haber bekleyen herkese nasip etsin inş

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun bu defa sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Allah razı olsun canım benim amin inşallah hepimizgüzel sonuçlar alıp sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Hakkında hayırlısı kuzum üzüldüm canım ama inan kalp atışlarını dinleyip gebelik ilerledikten sonra kaybetmektense şimdi kaybetmek daha az acıtır canını biliyorum zor bir durum ama hayırlısı buymuş kuzum ben 6 kasımda 11 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 2 aydır yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum Allahtan bu defa donmus embriyo kaldı da beni ayakta tuttu biraz şimdi onlari transfer için hazırlık aşamasındayım heyecan var ama deli gibi de bir korku var 5.denemem olacak o kadar yoruldum ki kusura bakma canım benim kafanı sisirdim ama beterin beteri var Rabbim hepimize tez zamanda sağlıkla kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatları nasip etsin inşallah sende dualarımda olacaksın

Merhaba arkadaşlar benim transferimde salı günü oldu 2 tane dondurulmuş 5. Gün embiryosu transfer edildi... Elevit, claexan,phourteux,estrofem ve progstan kullanıyorum.. bel ağrım çok yoğun

Canım rabbim yar ve yardımcın olsun
Donmuşlarla süreç nasıl ilerliyor
Bana hemen ilk adette başlayabilirsin dediler
Arayı pek açmak istemiyorum
3 tane blast dondurulmuş var
Bu sefer aileme bile söylemek istemiyorum
Her gün hepsinin ayrı ayrı arayıp noldu çıktı mı düştü mü demesi bile daralttı beni
10 gün raporda almıcam 3.gün işe başlarım diyorum
Şimdiye kadar yattım da noldu
Of bi rahatlayamadım
Şu hayatta her şeyim hep geç oldu
Geç oldu ama istediğim gibi oldu çok şükür
Allah’ım inş bunun da en güzelini nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…