- 2 Aralık 2015
- 4.558
- 18.567
- 208
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.021
İnşallah bu defa en güzeli nasip olur canımCanım rabbim yar ve yardımcın olsun
Donmuşlarla süreç nasıl ilerliyor
Bana hemen ilk adette başlayabilirsin dediler
Arayı pek açmak istemiyorum
3 tane blast dondurulmuş var
Bu sefer aileme bile söylemek istemiyorum
Her gün hepsinin ayrı ayrı arayıp noldu çıktı mı düştü mü demesi bile daralttı beni
10 gün raporda almıcam 3.gün işe başlarım diyorum
Şimdiye kadar yattım da noldu
Of bi rahatlayamadım
Şu hayatta her şeyim hep geç oldu
Geç oldu ama istediğim gibi oldu çok şükür
Allah’ım inş bunun da en güzelini nasip eder
Amin cnm amin hepimizin karnı bebişlerle dolsun işallah rabbin emeklerimizin karşılıgını hepimize versin bu 5.denemem çok yoruldumOooo hadi bakalım hayırlısı ile bu defa sağlıkla gelsin minnoş o zaman
İnşallah bu sefer hayırlısıyla kucağına almak nasip olurAmin cnm amin hepimizin karnı bebişlerle dolsun işallah rabbin emeklerimizin karşılıgını hepimize versin bu 5.denemem çok yoruldum
Çok iyi Anlıyorum seni kuzum bende çok yoruldum benimde 5.denemem bu inşallah sağlıkla kavuşalım bu defaAmin cnm amin hepimizin karnı bebişlerle dolsun işallah rabbin emeklerimizin karşılıgını hepimize versin bu 5.denemem çok yoruldum
Amin aminn hepimizin yüzü gülsünnnÇok iyi Anlıyorum seni kuzum bende çok yoruldum benimde 5.denemem bu inşallah sağlıkla kavuşalım bu defa
Bnde 15dakka yürüorm yanma bnde hep oluo kaşıntıda oluo başım belada crinone ileArkadaşlar vajinal jel den sonra ne kadar yürüyorsunuz ve yavaş mı yürüyorsunuz ben 25 dk gibi yürüyorum bi süre sonra sağ kasığımda yanma oluyor sizde durum nedir?
Benim clexane ile zorda başım. Geriliyorum hep batırırken. Ve şırınga kendi attirmiyo birazı dışarı fiskiriyoBnde 15dakka yürüorm yanma bnde hep oluo kaşıntıda oluo başım belada crinone ile
Benim test tarihimde 23 Ocak kendimi daha çok olumsuz sonuca hazırlıyorum ben de bir taraftan da içim umut dolu.. Değişik duygular içindeyim test günü gelse de öğrensek artık diyorum ama gidip test yapmaya bile cesaretim yok korkuyorumBenimde bugün 5. günüm, test günüm 23 Ocak.
Hem umudumu kaybetmeyim olumlu düşüneyim diyorum hem de kendimi kötü bir sonuca hazırlamak istiyorum.
O kadar çok yorumları okuyorum ki belirtiler gerçek mi psikolojik mi anlamadım.
Kızlar ben artık adet olmayı bekliyorum
Olmadı üzüldüm ağladım kendimi hırpaladım ama kabullendim
Şimdi dondurulmuşlar için tedaviye başlayacağım
Muhtemelen diğer adette başlarım
Benim gibi dondurulmuşlarla yoluna devam edecek arkadaşlar varsa hangi grupta olursanız etiketleyin beni
Allah’ım güzel haber bekleyen herkese nasip etsin inş
Kızlar ben artık adet olmayı bekliyorum
Olmadı üzüldüm ağladım kendimi hırpaladım ama kabullendim
Şimdi dondurulmuşlar için tedaviye başlayacağım
Muhtemelen diğer adette başlarım
Benim gibi dondurulmuşlarla yoluna devam edecek arkadaşlar varsa hangi grupta olursanız etiketleyin beni
Allah’ım güzel haber bekleyen herkese nasip etsin inş
canim ilk 2 tedavimde kimsete soylemedim o kadar rahattimki bunda bilen 4yada 5 kisi var ama bay geldi emin ol insallah gerek kalmaz ama bidakine kimseye oncekiler gibi soylemeyo dusunmuyorum ayy belli oldumu ayy nasilsin yani nasilsin cok iyi bi cumle olabilir ama istemiyorum neden bilmiyorum ayni bende senin gibi cok pisman oldum soyledigime canim ama ben sana bisey diyimmi emin ol dondurulmuslarla cok rahat hic bisey anlamıyorsun ve hic yorucu bi surec degil ve sans daha fazla deniyor insallah tabi nasip ama biz elimizden geleni yapiuoruz takdir Allahin biyerlerde oturup gelsin diye beklemiyoruz elbet rabbim bizim emeklerimizide zayi etmeyecek ben inaniyorum belki dogru zaman simdi degil ama bizede gunes dogucak biliyorum bu karanliklar bigun aydinlik olucak Allahin izniyle suanda sadece sabir tevekkül bize en iyi yardimci canimCanim biliyorum cok zor emin ol ayni seyleri yaşıyoruz sabir dua tevekkul edicez pes etmek yok bende bidahakine kimseye soylemicem dedigin gibi bunaltiolar hele bide olmayinca acimalari yokmu insan gormek istemiyorum buna inan
Aynen oyle malesef dondurma sansim olmadi 2 yumurtam oldu ikiside iyiydi allahtan ikiside transfer edildi güya artik ondan bile suphe duyuyorum bugun bahceci tup bebek merkezi zeki akkumla gorusunce ilkinde talihsiz bi klinikte oldu gecen hafta oldu oluo derken sonuc sifir insallah bu defa rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz maddi de evet zor bi surec ama maneviyat daha beter dedimya insanlarin teselli etmesi bile beni deli etmeye yetiyor hepsi gececek diyelim iyi dusunelim iyi olsun rabbim kabul etmeyeceği duayi ettirmezmis ...canim ilk 2 tedavimde kimsete soylemedim o kadar rahattimki bunda bilen 4yada 5 kisi var ama bay geldi emin ol insallah gerek kalmaz ama bidakine kimseye oncekiler gibi soylemeyo dusunmuyorum ayy belli oldumu ayy nasilsin yani nasilsin cok iyi bi cumle olabilir ama istemiyorum neden bilmiyorum ayni bende senin gibi cok pisman oldum soyledigime canim ama ben sana bisey diyimmi emin ol dondurulmuslarla cok rahat hic bisey anlamıyorsun ve hic yorucu bi surec degil ve sans daha fazla deniyor insallah tabi nasip ama biz elimizden geleni yapiuoruz takdir Allahin biyerlerde oturup gelsin diye beklemiyoruz elbet rabbim bizim emeklerimizide zayi etmeyecek ben inaniyorum belki dogru zaman simdi degil ama bizede gunes dogucak biliyorum bu karanliklar bigun aydinlik olucak Allahin izniyle suanda sadece sabir tevekkül bize en iyi yardimci canim
Kuzum başka gruba gidip beni unutmasonra dondurulmuş beş embiriyo gibi nimetlerin var onu hiç unutma üzülmeyi bırak toparlan 28 gün sonra başlayacak yeni sürecinden kimseyi haberdar etme şayet masa başı çalışıyorsan 4 gün izin al sonra işe devam et çünkü işyerindekilerde ayrı bir dert
Sadece bir yerlere uzanma sıçrama dikkatli davran Sonra adetinin ikinci günü gidicen rahim kalıngın ve Progestan seviyene bakılacak 10/15 gün estrofemle rahim kalınlaştırılacak sonra kan pıhtılaşması varsa coraspirin ve vitamin başka ilaç yok rahim kalınlaşınca 7 ve üstü transfer yapılıyor bana merak ettiğin her şeyi özelden sonrabilirsin zaten ben sık sık yazarım sana şimdi her şeyi unut ve güçlü ol eşine kocaman bir sarıl iyi ki sen varsın de çünkü zaten çocuğumuz hayatını kurup gidince de sadece biz olacağız ama hayata güzel bir birey yetiştirip fizyolojik duyguları söndürmek sonra yine biz olacağız olsada biziz olmasa da biziz
Günaydın hepinize güzel günler diliyorum şekerler :) transfer sonrasi 6. günüm ama bende ne agri var ne sızı bazıları göğsüm karardı göğsüm şişti göğsüm agriyo kasiklarim batiyo istahim açıldı midem bulanıyo diyo ama bende bunların hiç biri yok zaten pek umutlu değildim iyice korkmaya basladim ilk deneme olduğu için doktor sürekli tutmazsa 2.cide şöyle yapariz böyle yapariz dedi durdu galiba negatife doğru gidiyorum :/ nolur dualariniza beni de katın ❤
Benim test tarihimde 23 Ocak kendimi daha çok olumsuz sonuca hazırlıyorum ben de bir taraftan da içim umut dolu.. Değişik duygular içindeyim test günü gelse de öğrensek artık diyorum ama gidip test yapmaya bile cesaretim yok korkuyorum
Günaydın hepinize güzel günler diliyorum şekerler :) transfer sonrasi 6. günüm ama bende ne agri var ne sızı bazıları göğsüm karardı göğsüm şişti göğsüm agriyo kasiklarim batiyo istahim açıldı midem bulanıyo diyo ama bende bunların hiç biri yok zaten pek umutlu değildim iyice korkmaya basladim ilk deneme olduğu için doktor sürekli tutmazsa 2.cide şöyle yapariz böyle yapariz dedi durdu galiba negatife doğru gidiyorum :/ nolur dualariniza beni de katın ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?