- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #22.221
Valla Allah ne verdiyse yiyorum canım kendimden çok çocuğa yarasın yeter benim içinayy 50 li kilolar nedir arkadaşım sen bol bol yeeeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla Allah ne verdiyse yiyorum canım kendimden çok çocuğa yarasın yeter benim içinayy 50 li kilolar nedir arkadaşım sen bol bol yeeeee
hiççç kıskanmadık kiValla Allah ne verdiyse yiyorum canım kendimden çok çocuğa yarasın yeter benim için![]()
Canım daha almadım bende araştırıyorum ama göğüs pedi lansinoh alabilirsin ya da weewell alabilirsin canım ben bunları kullanmıştımKızlar emZirme sütyeni,emZirme atleti alıcam da en uygun nerden alabilirim?bide ğöğüs pedinde marka farkeder mi?hangisini alacağıma karar veremedim
Adaşım çok sevindim senin adına bu arada doğum günün kutlu olsun ailenle nice sağlıklı yılların olsun inşallahSelam hamisler, bugun seker yuklemesi yapildi. Aclik sekerim 67, tokluk 110 cikmis. Detayli kan idrar testi de yapildi, hersey guzel cikmis cok sukur.
Bir de bugun benim dogumgunum![]()
Canım nacizane yaşadı klarımı anlatayim sana yanlıs bilmiyosam.sende tüp bebek tedavisi gördün ben ilk gebeligimde tup bebek degilde daha basit hormon ilaclari almiştim ve ilk gebeligimde cok kilo almistım eminim sebebi o hormonlardi ve kilomun yuzde 50s i odem di karpel tunel sendorumunu cok kotu yasadim saatlerce elimin acılmadigini biliyorum kitlenirdi yani arri uzerine odemden tansiyon da gelmişti ama dogum yaoinca bir daha yasamadim gitti şükür oglum 8 yaşında simdi şimdiki gebeligimde ise dr uma danisarak limonlu su icmeye basladim basindan beri inan şuan vucudumda odem yok ve çok rahatım bunları tavsiye tecrube niyeti ile yazdım dr una sorup uygulayabilirsini belkis,ize cevap verilmiş mi bilemiyorum, takip edemedim, ancak ben 3 haftadan beri bunu yaşıyorum. doktorum karpal tünel dedi, her iki elimde var. atel takıyorum, gece ağrımaya başlayınca da takıyorum. en kötü gece ağrıyor çünkü. aslında son haftalarda ağrı uyuşma başlaması lazımmış, ama benimki erken başladı. dayanmaya çalış, eğer çok kötü olursa bilekteki siniri kesiyorlarmış. atelle baya hafiflettim. hamilelikten sonra ortopediye gideceğim ama çünkü hamielikte çıkan birtakım rahatsızlıklar alsında bizim ileride yaşlanınca karşılaşabileceğimiz durumlarmış. tedbir almak adına gideceğim.
Ayy canim hakkini helal et avalon sandım seni tup bebegi o yuzden yazdıms,ize cevap verilmiş mi bilemiyorum, takip edemedim, ancak ben 3 haftadan beri bunu yaşıyorum. doktorum karpal tünel dedi, her iki elimde var. atel takıyorum, gece ağrımaya başlayınca da takıyorum. en kötü gece ağrıyor çünkü. aslında son haftalarda ağrı uyuşma başlaması lazımmış, ama benimki erken başladı. dayanmaya çalış, eğer çok kötü olursa bilekteki siniri kesiyorlarmış. atelle baya hafiflettim. hamilelikten sonra ortopediye gideceğim ama çünkü hamielikte çıkan birtakım rahatsızlıklar alsında bizim ileride yaşlanınca karşılaşabileceğimiz durumlarmış. tedbir almak adına gideceğim.
Masallah gayet hossunuz canım:) ödem büyük ihtimal tatlım yoksa gayet fit bir annesin:))2 gün önce çekildiğimiz resmi profil yaptım arkdaşlar bakın bakalım :)
s,ize cevap verilmiş mi bilemiyorum, takip edemedim, ancak ben 3 haftadan beri bunu yaşıyorum. doktorum karpal tünel dedi, her iki elimde var. atel takıyorum, gece ağrımaya başlayınca da takıyorum. en kötü gece ağrıyor çünkü. aslında son haftalarda ağrı uyuşma başlaması lazımmış, ama benimki erken başladı. dayanmaya çalış, eğer çok kötü olursa bilekteki siniri kesiyorlarmış. atelle baya hafiflettim. hamilelikten sonra ortopediye gideceğim ama çünkü hamielikte çıkan birtakım rahatsızlıklar alsında bizim ileride yaşlanınca karşılaşabileceğimiz durumlarmış. tedbir almak adına gideceğim.
Canım nacizane yaşadı klarımı anlatayim sana yanlıs bilmiyosam.sende tüp bebek tedavisi gördün ben ilk gebeligimde tup bebek degilde daha basit hormon ilaclari almiştim ve ilk gebeligimde cok kilo almistım eminim sebebi o hormonlardi ve kilomun yuzde 50s i odem di karpel tunel sendorumunu cok kotu yasadim saatlerce elimin acılmadigini biliyorum kitlenirdi yani arri uzerine odemden tansiyon da gelmişti ama dogum yaoinca bir daha yasamadim gitti şükür oglum 8 yaşında simdi şimdiki gebeligimde ise dr uma danisarak limonlu su icmeye basladim basindan beri inan şuan vucudumda odem yok ve çok rahatım bunları tavsiye tecrube niyeti ile yazdım dr una sorup uygulayabilirsini belki
teşekkür ederim canmMasallah gayet hossunuz canım:) ödem büyük ihtimal tatlım yoksa gayet fit bir annesin:))
Benim dogum sonrasi hemen 10 kiloya yakin gitmisti 5 6 kilo civari kalmisti ama onda da sut olsun diye hep yedim daha sonra diyetle gitti benimkiBen 6 ay içinde 3 tüp bebek denemesi yaptım, ilaçların etkisi ise, deli gibi ilaç yüklendi vücuduma. Bu durumda ödem çok sanırım çünkü hem suyum fazlaymış, hem de öyle abartı bişi yemediğim halde 16 kiloyu buldum. (Allahtan zayıf başladım) Tansiyonum hala düşük Allaha şükür. Doğumdan sonra inşallah ödem hızlı gider. Senin ki hızla gitmiş miydi? Limonlu suyu Dr a sorayım işe yararsa süper olur.
Pınar nerede canım bilmiyorum kiCanım ben pınar dan aldım eğer bakarım diyorsan oradan bak baya güzeldi iyi gibiydi
Bende internette baktım en uygun trendyol ve hepsiburada da var atletler çok pahalı yaCanım daha almadım bende araştırıyorum ama göğüs pedi lansinoh alabilirsin ya da weewell alabilirsin canım ben bunları kullanmıştım
Canım tam 32+0da gideceğim . Riske atmak istemiyorum. Oda tam haftaya cuma gününe denk geliyor.Evet canim..banada doktor 32.haftada gelmen lazim yoksa hakkını kaybedersin dedi... 32.hafta doktor raporu önemliymiş.sonrasinsa doktor çalışabilir veya çalışamaz veriyor...çalışabilir verirse 34 veya 35.haftaya alabiliyormuşsun.
Canım ben normal sırt çantası kullandım . Hala da kullanıyorum. Çok rahattı .Arkadaşlar çanta olarak ne aldınız ben aldığım çantayı geri.iade ettim de şimdi tekrardan bakıyorum şu öne 3 tane biberon konulanlar sırta takınca kabamı duruyor acaba ne önerirsiniz ?
Aslında benimde normal bi sırt çantası alasım var da bi türlü beğenemedimCanım ben normal sırt çantası kullandım . Hala da kullanıyorum. Çok rahattı .
Canım benim oğlum ilk doğdugunda 4 gün hastane kalmıştı. Yoğun bakım hemşiresi bana yastığını yatagın en altına koymamı söyledi. Eğimli oldu yatak hemde yan yatırma yastıgı kullandım. Sanırım bu reflü yatagıda aynı şey eğimli.Kızlar yan yatirma ile.ilgili bende fikrimi soyleyeyim ilk cocugumda genelde yam yatırdim zaten anne de acayip bi koruma icgudusu oldugunicin 5 dk da bir bakiyodum paranoya olmuştu hatta kafasini kendi ceviremedigi icin surekli sağa sola cevirdim yoksa kafa sekli yamuk olabiliyor bi defasinda oglum.dolu dolu kusmuştu cok.korkmustum burnundan gelmisti baya iyiki dedim yan yatırmışım ayni olayi kizimda da yaşadım yani yeni dogan bebek kusma sı illaki oluyo velhasıl ilk aylar surekli gözümüz uzerinde olucak Allah kolaylik versin hepimize o donemi rahat huzurla ve saglikla gecirtsin insallah
Masallah canımHaydi göbüşleri paylaşalım.Kızlar göbüsler ne alemde ben böyleyim