- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #22.241
ay çok tatlısınız ya maşallahHaydi göbüşleri paylaşalım.Kızlar göbüsler ne alemde ben böyleyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay çok tatlısınız ya maşallahHaydi göbüşleri paylaşalım.Kızlar göbüsler ne alemde ben böyleyim
Masallah canım![]()
çok sağolun canımay çok tatlısınız ya maşallah
Kızlar emZirme sütyeni,emZirme atleti alıcam da en uygun nerden alabilirim?bide ğöğüs pedinde marka farkeder mi?hangisini alacağıma karar veremedim
Selam hamisler, bugun seker yuklemesi yapildi. Aclik sekerim 67, tokluk 110 cikmis. Detayli kan idrar testi de yapildi, hersey guzel cikmis cok sukur.
Bir de bugun benim dogumgunum![]()
Bugün tartı günümdü en son 52,5 çıkmıştım şimdi 55,5 olmuşum ben her ay 3 kilo alıcam galiba doğuma kadar 60 ı geçerim o zaman![]()
Haydi göbüşleri paylaşalım.Kızlar göbüsler ne alemde ben böyleyim
Hay maşallah ya ne güzel görünüyor öyle allah kazasız kavuştursunMaşallah canım.
Al sana benden göbüş![]()
Maşallah canım.
masallah kuzucuklaraEki Görüntüle 2210829
Kızlar bu da benim göbek. Şu an bu kadar.
Maşallah kız ikiz olunca nasıl da güzel duruyorMaşallah canım.
Maşallah canım senin gobus yayvan galiba:) kız mıydı seninkiEki Görüntüle 2210829
Ayy bizim tarihler bile aynı:)
Erkek canım valla benimki.Maşallah kız ikiz olunca nasıl da güzel duruyorbende hep ikiz istemisimdir
Maşallah canım senin gobus yayvan galiba:) kız mıydı seninki![]()
Evet :) çok az kaldı ya şaka gibiAyy bizim tarihler bile aynı:)
masallah artık gobusler biz burdayiz diye bağırıyor
canm senin kız dı yanlış hatırlamıyorsam ama maşallah ne kadar sivri duruyorMaşallah canım.
iç karnın geniş demek ki canm pek kibar duruyorEki Görüntüle 2210829
O zaman hurafeymis canım yayvan göbek,top göbek olayıErkek canım valla benimki.
sizede kocaman bir maşallah
Aynen cnm oğlumda 6 kılo fazlayla doğuma gittim bunda şimdiden 6 kılomasallah artık gobusler biz burdayiz diye bağırıyorben suandan anlaştım 9. Ay yerimden kalkamam diye korkuyorum
![]()