- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #22.941
Selam kizlar nasilsiniz rekor kilo bende sanirim 12 kilo aldim 38+3 teyiz 1500 gr olmuş kızım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozele gidiyorum bende belki burdaki sehir hastanesinde varsa giderim. Ama muayene olmam sart mi peki gidebilmem icin acaba. Varsa bizde senle mi gitsek @Hirosum ve kardesi
Selam kizlar nasilsiniz rekor kilo bende sanirim 12 kilo aldim 38+3 teyiz 1500 gr olmuş kızım![]()
bizimkide öyle canım4. ay 1-2 hafta iyi 1 hafta kötü. ama çok şükür genelde ateşli değil. bol bol sümük öksürük.pasa anaokuluna basladi baslayali hephasta kizlar. 3 aydir duzelmedi,bitmeye yakin tekrsr yeniliyor. bana da bulaati 4 5 gundur. ikimiz agir gribiz. atesli sesi gitmis burnu akiyo of olduruyor beni hu halleri. bi de hastayim agriyor diyor mama sorry diyor. kuşum deriz birbirimize kuşum agriyor diyor beni benden aliyor resmen.
hahaha aynen 2828 diyecektin dimi? 38 olsa doğurmak lazım![]()
hahaha aynen 28![]()
Kanı 4 olsa adım atamaz zaten karıştırıyor arkadaş bencekanın 4 olamaz. mümkün değil. 7 nin altına kan tranfüzyonu yapılıyor. tekrar sor istersen
kesinlikle şuan bende hazır değilim 2 bebeli hayatahenüz hazır hissedemiyorum kendimi, şu son 2 ayda hazır olucam sanırım ben daha, az daha dursunlar![]()
suan erken bence son ayda cok hissediyorsun ayırt etmemen mümkün olmuyor düzenli sekilde pıt pıt atıyor ayni yer kafasi çarpıyorkızlar, bebeğinin hıçkırığını hissedenler; nasıl bişi o? normal hıçkırık gibi mi? yoksa daha hızlı ve kısa süreli bişi mi? ne olduğunu anlayamıyorum da.
Tmm canım cok sagol zaten dayanamicm eski sezeryan dikis yerim cok agriyor sanirim doktorun erken cik demesinde bir neden varmis.Canm şu an raporluyum pazartesi iş başı yapıcam detaylı sorarım inşallah buraya yazarım düşmedi sıkıntı yaşamadım dedi en son tekrar yüz yüze konuşurum kesin olsun
Gayet normal bence senin ve bebeğinin kilosu. Hayırlı sonuçlarla gel inşallahGeçen ay 1 hafta onden gidiyordu. Ve geçen 4 hafta önce toplam 7 kilo almıştım. Cumartesi sabah 9 da kontrolüm bakalim kac kilo daha almışım.bari kahvaltı yapmadan gideyim belki yarım kilo az gelirim tartida
![]()
suan erken bence son ayda cok hissediyorsun ayırt etmemen mümkün olmuyor düzenli sekilde pıt pıt atıyor ayni yer kafasi çarpıyor
oglum cok hıçkırırdı dogdu cok hickiran bir bebek oldu ve cok gazliydiyazıyordu sanki kızlar, bende hiç hissetmedim de. şimdi minnakım arada güçlü bi şekilde bişiler yapıyor ama kısa süreli, pıt pıt gibi, esniyo mu dönüyor mu hıçkırıyo mu naapıyo bu diyorum :)
cok kotu bir durum cidden,alissin diyosun cok kotulesiyor o haliyle yollayamadigimiz da oldu. ne zamana bagisiklik kazanirlarsa artik..bizimkide öyle canım4. ay 1-2 hafta iyi 1 hafta kötü. ama çok şükür genelde ateşli değil. bol bol sümük öksürük.
Şehir hastanesini bilmiyorum ama vardir büyük ihtimal devlet hastanesinde var ama ben gitmistim ilk gebelikte sertifika veriyorlar o sertifika ile devlette ozel odada kalıyorsun sancı odasi ozel oda var eger senden once sertifikalı biri gelmezse orda da ozel odada kaliyorsun ben baya faydasını gormustum simdi cocugu bırakıp gitmeyi dusunmedim acikcasi ama haftada bir gundu değişmediyse gidebilirizozele gidiyorum bende belki burdaki sehir hastanesinde varsa giderim. Ama muayene olmam sart mi peki gidebilmem icin acaba. Varsa bizde senle mi gitsek @Hirosum ve kardesi
Gecen bende oldu 5sn ye bir tık tık oluyor acaba hareket mi ediyor karıştırıyorum dedim ama hareket ederken de duzenli o tık tık lar oluyor çok tatliydi esimde canim su ic de cocuga iyi gelir belki diyerek su getirmişti ne guldumkızlar, bebeğinin hıçkırığını hissedenler; nasıl bişi o? normal hıçkırık gibi mi? yoksa daha hızlı ve kısa süreli bişi mi? ne olduğunu anlayamıyorum da.
Canım olur bende sürekli oluyor artik doğuma hazırlık yalanci sancı doğuma hazırlık içinKızlar sizde de oluyormu hergün bir iki defa olurdu ama bugün 5 -6defa oldu karnımın sağ tarafı sertleşiyor.sanki bebek orda toplanıyor gibi bir his oluyor.