- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #24.781
Evet canım eminim ama.dr a gidiyorum simdi dr ne diycek acaba şimdi bile baya ağri yaptı 15 sn falan kramp şeklinde giriyor valla korkuyorum bu durumdanBaşı olduğuna emin misin? Ben de başı zannediyordum ama eğer sertlikse o kuyruk sokumu oluyormuş, doktorum öyle dedi. İçeride gerildiği için sert bir tabaka kaburgamın sol tarafından dışarı çıkıyor, top gibi. Kafası değilmiş o, popo ve kuyruk sokumu bölümü olabilir.
Yaa sizinki de zor anladigim kadaroyla sıfır şekerle geçiriyosunuz diyetlerde bile 21 gun şekersiz hayat deniyor ama bak bebek kilo alıyor demekki şeker anneye kilodan baska bisey yaramiyor az kaldi zaten canim birqz daha idare edip saglikla.kucaginiza alirsiniz insallahCanm ben ilk oglumda son 2 ayda 3 kilo almistim ama hic odemim yoktu tabi istahimda acik degildi. Cnm ben şekeri kesince inan hic kilo almadim ya 1 ayda. Aslinda kilo almamak cok kolaymis sekerin varmis gibi dusuncen kesin kilo verirsin ama emzirmeden sonra şimdi sekeri olmayan yesin valla.
Valla son 3 gundur cok siddetli önce hep uyuyoduk noldu bu kıza bilemiyorum kiKızlar bebeğinizin tekmeleri nasıl? Benim oğlum hareket ettiği zaman canım çok yanıyor, gece hiç uyuyamadım.Dönmeleri, vurmaları çok sert oluyor uzun sürüyor . Yoksa kasılıyor mu bebeğim