• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Sabah kahvaltini gec yaptiysan cok ac biraktiysan kendini cikar 165 cnm benimde 169 cikti 2.saat 95 cikti. Yani 2.saat daha önemli.sekeri yakabiliyorsun 1 saatte dusuyor mu yoksa inatci seker mi o önemli imis
2 saati olc demedi bizim doktor anlamadım ya carsamba kontrol var bakalim nedicek

Canım 2. Saatinde de ölç mutlaka 120nin altına düşücek inşallah . Ne zaman gidiceksin dahiliye kontrolüne ?
2. Saat 138:KK12::kızgın:
Insan canini cektinide yiyemicek ha tarcinli su iyimi geliyo canim
Dengeliyormuş sözde canim:KK1:
207 mi cok cıkmış. Bir dilim börek ya. 2.saatte bir daha ölç bakalim. Bende artık diyete basladim 1ayim var zaten 1 ay dayancam ama 1 dilim börekte yiyemicek miyiz ya:kızgın:
Ben yetişecekmişim onu anladim valla yarin ya kendi druma ya da dahiliyeye gidicem 12 aaat ac mi gitmek lazim

Canım sen 100 mg yükletmrmi yapmıştın yoksa sadece 50 mi ? 10-12 saat açlık gerekiyor evet.
24. Haftada Glikozla degil 6 dilim baklava yemiştim 1 saat önce 142 cikmisti. Aclikta 76 idi dr gerek yok dikkat et demişti sadece ama bu aralar çok coştu. Neden böyle oldu hic bilmiyorum kendi druma gitmeden dahiliyeye mi gitsem diyorum. Esimde bekle 1 hafta daha ben geleyim birlikte gidelim diyor zaten kontrolüm de var haftaya ne yapacağımi şaşırdım. 1 dilim yani o da tam tahilli unla yapılmış çok yaglida değil aklım almıyor artık. Çocukta bir sorun olursa cok üzülürüm kendimi sorumlu tutarım:KK1:kv de birsey olmaz herkeste var diyor. Tövbe tövbe dedim obur gelini isal olur dövünur durur kiz cağız çok kötüymüş diye benim birseyim yokmuş ben abartıyormuşum yüksek sekeri:skandal::sinirli: Gelde sinir olma birde buna ya :KK62::mad:

Biri daha yazmıştı sanki; bu ara bende inanılmaz bir duygu karmaşası içindeyim, bütün gün ne olduğunu bilmediğim bi ağlama krizi içindeydim, resmen kendimi sıkmaktan doğurdum doğurucam.

Son görüşmemizde doktor şekerin kimseye faydası yok. Şekerin ne anneye ne de çocuğa faydası olur. Bu nedenle mümkünse şeker yeme. Hatta mümkünse şekeri hayatından çıkar dedi. Karatay da benzer şeyleri söylüyor. Şekerli yiyecekler (hamur işi falan) gerçekten çok cazip fakat hamileler olarak hepimizin nefsimize hakim olmamız gerek maalesef...

24. Haftada Glikozla degil 6 dilim baklava yemiştim 1 saat önce 142 cikmisti. Aclikta 76 idi dr gerek yok dikkat et demişti sadece ama bu aralar çok coştu. Neden böyle oldu hic bilmiyorum kendi druma gitmeden dahiliyeye mi gitsem diyorum. Esimde bekle 1 hafta daha ben geleyim birlikte gidelim diyor zaten kontrolüm de var haftaya ne yapacağımi şaşırdım. 1 dilim yani o da tam tahilli unla yapılmış çok yaglida değil aklım almıyor artık. Çocukta bir sorun olursa cok üzülürüm kendimi sorumlu tutarım:KK1:kv de birsey olmaz herkeste var diyor. Tövbe tövbe dedim obur gelini isal olur dövünur durur kiz cağız çok kötüymüş diye benim birseyim yokmuş ben abartıyormuşum yüksek sekeri:skandal::sinirli: Gelde sinir olma birde buna ya :KK62::mad:

Canım sen bilirsin bekle istersen eşini. 1 hfta çok sıkı diyet ve egzersiz yap. Tüm ölçümlerini not al. Doktora giderken götür. Diyetle birlikte sonuçlarım bu diye. O da ona göre rota çizer.
Abartıyor olur musun ya herkes dikkatsiz diye sende mi öyle olmalıymışsın. Hey allahım bu kaynanalar ne kadar bayılıyor ayrımcılık yapmaya. Güya kendince seni sakinleştirmeye çalışıyor. Sen stresini kontrol etmeye çalış diyetine sadık kal ve 1 hafta ölçüm yap. Egzersiz de yap.

Kızlar 1 dilim börek yedim canım istedi seker 207 ya bu kadar da olmaz artık tarçınlı su yaptım içiyorum
canim cihazının markasi ney guvenilirmi ? benimde sekerim duzensiz cikiyordu doktorum cihaz markasi onerdi piyasada cok fazla çin malı ürün var guvenilir olmuyor hepsi cok yanlis sonuc veriyor , suan o cihazı aldım sekerden eser yok :)

canm yüksek çıkmış ama yemeden önce uzun süre açmıydın yada bişeyleri mi kafana taktın acaba yani bi börek bukadar çıkarmamalı
yok canim 2 saatte bir yerim duzenli 4te corba içtim 6da hadi dedim 1 parça börek yiyeyim dedim kv dedi 1 taneden birşey olmaz diye hatta ayran içtim yaninda hatta kv dedi 1 dilim nerene yetecek iyiki 2 tane yememisim

2. Saat 138:KK12::kızgın:

Dengeliyormuş sözde canim:KK1:

Ben yetişecekmişim onu anladim valla yarin ya kendi druma ya da dahiliyeye gidicem 12 aaat ac mi gitmek lazim
Tam saati bilmiyorum canm ama kahvaltı yapmadan git tabikide. Bende simdi pirasa corbasi yaptim ictim insallah pirasada seker yoktur Gerci havuçta vardi icinde ama. 100luk yukleme yapildi mi.cnm sana

Canım sen bilirsin bekle istersen eşini. 1 hfta çok sıkı diyet ve egzersiz yap. Tüm ölçümlerini not al. Doktora giderken götür. Diyetle birlikte sonuçlarım bu diye. O da ona göre rota çizer.
Abartıyor olur musun ya herkes dikkatsiz diye sende mi öyle olmalıymışsın. Hey allahım bu kaynanalar ne kadar bayılıyor ayrımcılık yapmaya. Güya kendince seni sakinleştirmeye çalışıyor. Sen stresini kontrol etmeye çalış diyetine sadık kal ve 1 hafta ölçüm yap. Egzersiz de yap.
Eşimde yanlız olma başın döner miden bulanır kotulesirsen yanlız olma diyor. Bende kple gitmek istemiyorum. İste valla idare etmeye sakin kalmaya çalışıyorum. Oda kaş yapayım derken göz çıkartıyor resmen anlık sinirlendim eşime söylendim bende.Valla yürüyorum 40 dk falan plates yapıyorum 20 dk 15 dk doğum egzeesizleri var onları yapıyorum

Son düzenleme:
Back
X