• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Ay evet kizlar öğrendim bizimkiler tek yumurta ikizi ve erkek 🥰sagliklilar şükür doktor kan sulandiriciya başlattı ilk gebeligimde doğum kilosu düşük ve karın çevresi geriliginden sezeryanla alındığı için bebeklere besin akışı rahat olsun diye
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim 🌸🩵

Bu konu sanırım tamamen annenin kilo durumuna bağlıymış kızlar. 18-24 hafta arası yapılabiliyor. Zayıf anneler erkenden gidebilir :)) ben hem 70li kilolarda olduğumdan hem de uygun randevudan 21+1'e aldım
Ben de 18. Haftada başlıyor diye biliyorum.
bende 20+4 e almıştım erken diye i,çime sinmedi ertelettim biraz dr hangi tarihleri verdi size
Doktorum güvendiğim bi profesör, 19. Ya da 20. Haftada gelebilirsin dedi. Ben de 19+1 e aldım. Hiç 20 sonrasından bahsetmedi bile :)

Şu an bütün ilaçlarımı kestim tahlil sonucunda düşüş olursa büyük ihtimalle vitaminlerden olmuştur şu an iyiyim yemeğe dikkat etmeye çalışıyorum bakalım. Aaaa bizim bi abla vardı yeşil mercimek çok severdi hamilelikte yiyememiş sonra çocuğunda alerji çıktı o da yemiyor alerjisi yok şu an ama hala yemiyor yeşil mercimek bence bebekken istemiyorlar hahaha🙈🙈 ama belki ilerleyen zamanlarda ya da doğum sonrası düzelir canım
Valla çok şaşırıyorum istifra edince de ne yesem midem kötü olmaya başladı bugün 😅

Valla çok şaşırıyorum istifra edince de ne yesem midem kötü olmaya başladı bugün 😅
Ben midem bulanırsa yoğurtlu ekmek yapıyordum azcık da içine şeker öyle yiyorum sürekli acıkıyorum ama canım da yemek istemiyor. Sende yumurta ya denk başka bir şey tüketmeye çalış hiç üzülme yiyemiyorum diye. Yapacak bir şey yok 😂 bebeklerle ek gıdada yumurta sarısı ve muzu yapıyorlar kendine yapsana kız hahaha

Ben midem bulanırsa yoğurtlu ekmek yapıyordum azcık da içine şeker öyle yiyorum sürekli acıkıyorum ama canım da yemek istemiyor. Sende yumurta ya denk başka bir şey tüketmeye çalış hiç üzülme yiyemiyorum diye. Yapacak bir şey yok 😂 bebeklerle ek gıdada yumurta sarısı ve muzu yapıyorlar kendine yapsana kız hahaha
Menemen denicem bi de belki domates biberle pişince biraz normalleşir doktorum kekin içinde bile yesem yarar demişti olmadı öyle devam 😅

Kizlar detaylı ultrason fiyatlarını yazarmisiniz özellikle İstanbul icin
Iki doktor onerdi doktorum ikisinin de yorumlari iyiydi biri medicalpark maltepe ercument mungen prof 7500, kadikoyde var ozel muayene prof zeki sahinoglu 5400 nakit 6500 kredi karti dedi. Kararsizim kime gitsem bilmiyorum

Ayy safra mevzusuna üzüldüm canım kötü bi şey yoktur umarım 😔 ben burnumu kapatıyorum bu sefer ağzımda kokusunu alıyorum resmen. Hiçbir sorunum yoktu hayatımda yumurtayı hep sevmişimdir bence bebek sevmiyor. Birçok şeyden tiksinmeye başladım zaten iyiden iyiye artık her sey de tiksiniyorum yumurta da istemeden tiksindiğim bi şey oldu 😅
Yumurta benimde sıkıntı ya. Zaten ara ara tiksindiğim dönemler oluyordu. Şimdi hepten kokuyor. Hafta sonundan hafta sonuna yersem yiyebiliyorum 🥲

Biz kendimiz kısıtlamış gibi olduk. Tüp Bebek benimki. Eşim karnima elini bile koyamıyor. Korkuyor. 🤣🤣 Bana da elini çok bastırma karnına diyor. Denedik ama korku var ikimizde de. Sabrediyoruz. Bebişimiz iyi olsun da. ❤️
Hahahahahah çoğu aynı baba kişilerinin galiba ya 😄 yav doktor daha çok bastırıyor ultrasonda diyorum, sen doktor musun diyo hahahahah 😄😄😄

Evet, oğlum oluyormuş. Kız sanıyorduk 3 haftadır dün erkek olduğu ortaya çıktı🤣 Ben de tam tersi yatmak istiyorum ama bence dinlenmek en güzeli zaten bebiş olunca çok mümkün olmuyor o yüzden bence dinlenebilmenin tadını çıkar 🙈
Cnm tebrik ederim, cok sevındım😍Allh kucagına almayı nasip etsin inşallah 🩵

Evet, oğlum oluyormuş. Kız sanıyorduk 3 haftadır dün erkek olduğu ortaya çıktı🤣 Ben de tam tersi yatmak istiyorum ama bence dinlenmek en güzeli zaten bebiş olunca çok mümkün olmuyor o yüzden bence dinlenebilmenin tadını çıkar 🙈
Hayırlı olsunn🥰 kaçıncı haftada öğrendin

Back
X