- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #25.261
Günaydın :) 21 kilo alarak topik birinciliğimi gururla gögüslüyorum
İnsan değilim ya
Güya bunda az kilo alacaktım ama nerdeee. Daha fazlasıyla kapatcam sanırım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya eşim gelecek yalnız gitme fenalaşırsın şeker yüklemesi yaparlarsa dedi dikkat edip onu bekliyicem yememeye devam o zamana kadarsen bi dahiliye yada endokrine git ozaman canm
Çok sağol canım inşallah güzel bir şekilde ilerler açılması normal doğum olur inşallahKızlar selam. Bu saate kadar anca toparlandım işten güçten. Hafta sonlarım iş güç açısından çok yoğun geçiyor. Hafta içi çalışıyorum ama inanın bu kadar yorulmuyorum
Sınav hazırladım saatlerce, izne ayrılmadan sınavlarını da yapcam çocukların, karnelerini de vercem bir aksilik olmazsa. Sabah 6.15'te kalkcam ben ve hala yatamadım
Hepinizin yazdıklarını okudum ama tek tek alıntı yapamadım. Şeker ile başı belada olan arkadaşlarım için dua edicem. Gerçekten çok ciddi bir nefis sınavı yaşıyorsunuz. Umarım karşılığını alırsınız bu hassasiyetinizin.
U Umutherzaman canım inşallah güzel haberler ile gelirsin yarın.
En hızlısından bir doğum diliyorum canım kuzenine
1 cm açıklık, açıklık sayılmaz ama sancısı varsa ve artarsa doğum olabilir. Allah kimseyi o yolda oylamasın inşallah
Hepinize iyi geceler kızlar. Ben kaçıyorum![]()
Oww maşallah canım evet galiba 1.lik sende. Doğumdan sonra fazlasını bile verirsinGünaydın :) 21 kilo alarak topik birinciliğimi gururla gögüslüyorumİnsan değilim ya
![]()
Günaydın canım :)) ikinciler bizi yoldan çıkardılar valla bende ilkinde 57yle doğuma gitmiştim ama bunda daha şimdiden 58 oldumGünaydın :) 21 kilo alarak topik birinciliğimi gururla gögüslüyorumİnsan değilim ya
![]()
Sivilceleri de göster istersen canım. Bendede var bana kullandığın epilasyon yöntemiyle ilgili dedi. Geçmiyorlar onlardaKızlar yeni idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon felan çıkmadı ama vajina da yanma var birde vajina bölgesinde sivilce tarzı şeyler var kaç haftadır geçmiyor. Enfeksiyon olmadan neden yanma olsun ki? Sabun bile sürme demişti önceden doktor mantar olmasın diye doğuma yakın neden böyle bir şey oldu anlamadım. Tahlil yapalı bir hafta oldu
günaydın,hemen arkandan geliyorum canm 15 kilo almıştım bu ara bebek kilo alsın diye eşim baskı uyguluyor yemedin de içmedinde diyerek ne bulsa yediriyorGünaydın :) 21 kilo alarak topik birinciliğimi gururla gögüslüyorumİnsan değilim ya
![]()
Evet canım veriyorum çok şükür umarım bunda da öyle olur:)Oww maşallah canım evet galiba 1.lik sende. Doğumdan sonra fazlasını bile verirsin![]()
Şule 58 nedir . Hayatımda görmediğim kiloGünaydın canım :)) ikinciler bizi yoldan çıkardılar valla bende ilkinde 57yle doğuma gitmiştim ama bunda daha şimdiden 58 oldum![]()
Yok canım okadar almazsın yaa . Ama yanlız değilim iyi barigünaydın,hemen arkandan geliyorum canm 15 kilo almıştım bu ara bebek kilo alsın diye eşim baskı uyguluyor yemedin de içmedinde diyerek ne bulsa yediriyor
sanırım şu 1 buçuk ayda bi 15 daha alabilirim :)
Canım neden alttan muayne konusunda ısrarcı anlamadım . Senin sezeryan değilmi zaten.37 haftada alması daha iyi değilmi aslında. Belki gayet iyi görünüyordur bebek. Bekleyebiliriz diye düşünmüştür.Gunaydin kızlar doktordan ciktim calisabilir raporu aldim. Pazartesi aldigim icin gene pazartesi izne cikabiliyormusum ben haftaya carsamba cikarim diye düşünüyordum biraz daha caliscam yani mecbur. Neyse saglik olsun doktor hemen alttan bakalim dedi ben hazir degilim.dedim o zaman bir dahaki gelisinde dedi. Plesanta asagida kanamam olur diye cok korktum bana 36 haftalikken yapacagim demisti normalde ve her gelisimde bebegi bir hafta once alalim diyor bugun de 37.haftada alalim dedi. 2200 gram olmus bebek. Neden iri dedim şekerden olabilir dedi. Ciger gelişimi onemli kilo hic onemli değil dedi ben niye kilo alamiyorum dedim güldü cvp yok. Icime sinmeyen bir seyler var kizlar bilmiyorum ne su saatten sonra doktorda degistirilmez
Maşallah kocaman olmuş annesi,ama niye kanamn yokken erken alma da bukadar ısrarcı acaba düzenli kontrollerini yapsın sonra karar verilir daha erken.Başka bi doktora daha mı görünsen acabaGunaydin kızlar doktordan ciktim calisabilir raporu aldim. Pazartesi aldigim icin gene pazartesi izne cikabiliyormusum ben haftaya carsamba cikarim diye düşünüyordum biraz daha caliscam yani mecbur. Neyse saglik olsun doktor hemen alttan bakalim dedi ben hazir degilim.dedim o zaman bir dahaki gelisinde dedi. Plesanta asagida kanamam olur diye cok korktum bana 36 haftalikken yapacagim demisti normalde ve her gelisimde bebegi bir hafta once alalim diyor bugun de 37.haftada alalim dedi. 2200 gram olmus bebek. Neden iri dedim şekerden olabilir dedi. Ciger gelişimi onemli kilo hic onemli değil dedi ben niye kilo alamiyorum dedim güldü cvp yok. Icime sinmeyen bir seyler var kizlar bilmiyorum ne su saatten sonra doktorda degistirilmez
Kac haftalık şimdi canım. Sen kilo vermişsin bebiş almış. Ne diye gülüyor çok enteresan ya aynen dr değiştirmekte mantıklı değil. Şekerine baktı mi peki açlık tokluk şeklinde. Sağlıklı olsunda canım inşallahGunaydin kızlar doktordan ciktim calisabilir raporu aldim. Pazartesi aldigim icin gene pazartesi izne cikabiliyormusum ben haftaya carsamba cikarim diye düşünüyordum biraz daha caliscam yani mecbur. Neyse saglik olsun doktor hemen alttan bakalim dedi ben hazir degilim.dedim o zaman bir dahaki gelisinde dedi. Plesanta asagida kanamam olur diye cok korktum bana 36 haftalikken yapacagim demisti normalde ve her gelisimde bebegi bir hafta once alalim diyor bugun de 37.haftada alalim dedi. 2200 gram olmus bebek. Neden iri dedim şekerden olabilir dedi. Ciger gelişimi onemli kilo hic onemli değil dedi ben niye kilo alamiyorum dedim güldü cvp yok. Icime sinmeyen bir seyler var kizlar bilmiyorum ne su saatten sonra doktorda degistirilmez
Yanlız değilsin canım merak etme açlık 109günaydın kızlar benim sabah şekerim çok garip ya 8 de açlık ölçtüm 99 tokluk 1 ssat sonra 165 neden düşmüyo anlamadım yedim herşeye dikkat ediyorum
NEDEN SABAHLARI BÖYLE YA KAHVALTIDADA BİŞE YEDİM YOK PEYNİR YUMURTA YEDİM ANLAMADIM YAYanlız değilsin canım merak etme açlık 109
Plesantaya bakmak.icin alttan istiyor bende ne kadar gec bakarsa o kadar iyi diye dusunuyorum cunku kanamadan korkuyorum en azindan bebek biraz buyusun. 37 erken değil mi cnm ciğer gelistirici yapacakmis. Yani sezeryan bile olsa bir bebegin 1 gun anne karni durmasi 1 haftaya bedelmis. Hem sütüm gelmezse erken olursa diye korkuyorum.Canım neden alttan muayne konusunda ısrarcı anlamadım . Senin sezeryan değilmi zaten.37 haftada alması daha iyi değilmi aslında. Belki gayet iyi görünüyordur bebek. Bekleyebiliriz diye düşünmüştür.
2 hafta onden gidiyordu simdi 1 hafta onden gidiyormus sanirim. Herhalde sekerim duzeldikce bebek normal haftasina inecek. Ya dikisleri duzeltmek icin erken almak istiyor ama birde plesanta icin alttan bakmak istiyor rahim agzini kapatiyormu diye bir dahaki kontrolde kacinilmaz oldu cnm alttan muayene artik. Baska doktor bu haftadan sonra ilgilenmiyor gitmistim ben ilgilenmediMaşallah kocaman olmuş annesi,ama niye kanamn yokken erken alma da bukadar ısrarcı acaba düzenli kontrollerini yapsın sonra karar verilir daha erken.Başka bi doktora daha mı görünsen acaba