- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #2.921
ismi düzgün mü :) ilk defa böyle bir isim duydum. hahaha boşver ya elhamlanmasın. sonra sende strese girersin. rahat olsun bence. böylesi mis gibi :)Inanilmaz rahat bi adam adida düzgün tam düzgunbugunde geleyim akintim var dedim yat dinlen dedi. Benimle azcik evhamlansa sanki daha iyi olur ama sakinlestirmeside iyi
neyse ya siz doktorlarınızı dinleyin. benim doktoruma uymayın :) sonra bir şey olur falan mazaallah.O zaman daha dört haftanın içindeydi akıntım falanda yoktu riskli bi durumda yoktu ama olmasa iyi olur dedi sadece kuzum bilmiyorum ki
neyse ya siz doktorlarınızı dinleyin. benim doktoruma uymayın :) sonra bir şey olur falan mazaallah.
Haha düzgüncüģüm ... su kalp atisinj duysam birqz daha rahatlarim sanirm. Ins hepimiz minikler dunyaya gelince unutucaz bunlariismi düzgün mü :) ilk defa böyle bir isim duydum. hahaha boşver ya elhamlanmasın. sonra sende strese girersin. rahat olsun bence. böylesi mis gibi :)
Normal bence ağrılarımız olması benim kurulmuş saat gibi özellikle akşam saatleri koltuğa uzanınca kramp tarzı ağrılarım oluyor rahim genişliyor ya ondandır. Ağrıyla eşlenik kanama varsa problem kanama yoksa ağrı zaten Allahın emri gibi...haklısın çooook haklısın. değer bebek için her şeye değer. peki. 2 hafta sonra kendimi buna iyice hazırlayıp gitmiş olcam. korku yok. panik yok. zaten orası hastane bir durum olursa müdahale edilebilir. ben yarayı diktirmiş insanım bu ne ki? bu arada çok sevindim emeklerinin karşılığını aldığına. Allah tamamına erdirsin inşallah. yalnız bana karından ultrasonla baktı ama bu seferde rahimdeki ağrı geçmek bilmedi. acaba sorun ne?
Benimde tedbir amaçlı 12. Haftaya kadar ilişki yasak vallahi eşim duvarlara tırmanırsa şaşırmam artık...bu arada bize 2 hafta ilişkiyi yasakladı. herhangi bir sorun olmamasına rağmen. doktoru bu şekilde yasak koyan var mı aranızda? nedeni nedir?
ilkinde istanbulda medipole gidiuyorum koşuyoluna. orada ki doktor kalp atışlarına kadar beklemem gerektiğini söylemişti cunku kimyasal gebelik yasamıstım 1 ay oncesinde. 2. gebeliğimde kanamam oldu. mecbur ertlemek zorunda kaldık. kalp atısını duyduktan sonra 1 hafta daha bekledik sonra devam ettik. şimdi de kalp atısını duyalım dedik berkanla. duyduk yine devam. ama bu yeni gititiğim doktor da medical de çalışıyor. iyi de bir doktor aslında. ve hiç yasak koymadı cinsellikle ilgili bize. gerçi hiç bir şeye karışmıyor bu doktor. hatta dun kalp atısını duyduktan sonra artık risk cok az. hayırlı olsun dedi bize.Sen bütün gebeliklerinde hiç ara vermedin mi ilişkiye? biraz daha ertelersem eşim gidip doktorun kafasını ısırıcak sanırım
Canim biz daha kalp atisi duymadik..benim birazda yastan dolayi temkinli sanırım ileri yas olarak degerlendiriyorGeçmiş olsun kuzum şimdi nasıl oldun?
umarım güzel sonuçlarla dönersin. Aramızda şuan da 3 gün var gibi gözüküyor. Ama 5 ı yazdı sisteme. Çünkü 11 onda yumurtladigimi söyledim ben doktora. Tahmini 1 mayıs dedim bakalim. 2. Doğum muydu senin?
Vajinal baktirmasan da olur bence. Duyacağım eminim kalp atışını. Vajinismus varmış çünkü onun stresine girip bebegin de etkilenmemesi sanırım en doğruşu olacaktır. Doktoruna şöylersin.bence bakmak isterse. Anlayışla karsilayacaktir
Bize hiç yasak koymadı. Acaba akıntısı olanlara falan mı koyuyorlar? Biz kalp atışını duyana kadar bekleyelim dedik şimdi devam.
Bende aynen senin gibi düşünüyorum ama akıntısı olanlar için tabi ilişki riskli de olabilir. Ama çokta uzaklaşmamak lazım gibi
Ooo senin doktorun süreyi daha da uzatmış. Benim doktorum dun kalp atışını duyduktan sonra artık %5 oranında riske içeriyor hamiligin. Gözünuz aydın demişti.
aaa evet muhtemelen oyle. kalp atısı da cok onemli bir kriter zaten. hayırlısı ile hepiniz duyarsınız umarım en kısa sürede.Canim biz daha kalp atisi duymadik..benim birazda yastan dolayi temkinli sanırım ileri yas olarak degerlendiriyor
Aynı durumdayız canım ben bugün gittim progestan verdi tekrar başladı az az inşallah bişey olmaz yatıyorum anca ayaklarımı yukarı kaldırıpYaaa cokk tesekkur ederimm korkudann kipirdamak bile istemiyorum sanki hemen karnim agriyo gibi. Belim agriyo. Bisey olmasinda yatmaya ragziyim.. tekrardan teselkur ederjm
O zaman kalp atışını duyarsak inşallah ben tekrar bi danışayım doktoruma canımilkinde istanbulda medipole gidiuyorum koşuyoluna. orada ki doktor kalp atışlarına kadar beklemem gerektiğini söylemişti cunku kimyasal gebelik yasamıstım 1 ay oncesinde. 2. gebeliğimde kanamam oldu. mecbur ertlemek zorunda kaldık. kalp atısını duyduktan sonra 1 hafta daha bekledik sonra devam ettik. şimdi de kalp atısını duyalım dedik berkanla. duyduk yine devam. ama bu yeni gititiğim doktor da medical de çalışıyor. iyi de bir doktor aslında. ve hiç yasak koymadı cinsellikle ilgili bize. gerçi hiç bir şeye karışmıyor bu doktor. hatta dun kalp atısını duyduktan sonra artık risk cok az. hayırlı olsun dedi bize.
Amin amin amin cnm insaAllahaaa evet muhtemelen oyle. kalp atısı da cok onemli bir kriter zaten. hayırlısı ile hepiniz duyarsınız umarım en kısa sürede.
bu arada bize 2 hafta ilişkiyi yasakladı. herhangi bir sorun olmamasına rağmen. doktoru bu şekilde yasak koyan var mı aranızda? nedeni nedir?[/QUOT cinselliği yasaklamadı ama korunun veya korumayın demedi.
Kahve akintimi oldu cnm.sende kanamamiAynı durumdayız canım ben bugün gittim progestan verdi tekrar başladı az az inşallah bişey olmaz yatıyorum anca ayaklarımı yukarı kaldırıp
İlk kanama gibi oldu sonra pembe kahve karışımı bişey devam etti kesilmişti bida başladı kahverengiyle pembe en son şimdi kahverengi oldu inşallah kesilir senin ki nasılKahve akintimi oldu cnm.sende kanamami
Doğru diyorsun bizde kalp atışı duyuldu yasaklar kalktı.ama denizi benim doktorum denizi yasaklamadi havuz yasak bizdeCanim biz daha kalp atisi duymadik..benim birazda yastan dolayi temkinli sanırım ileri yas olarak degerlendiriyor
Aynen banada oylr dedi havuz yasak deniz serbestDoğru diyorsun bizde kalp atışı duyuldu yasaklar kalktı.ama denizi benim doktorum denizi yasaklamadi havuz yasak bizde
Benm.sadece bikrre peceteye kahverengi geldi okdr cnm dahada gelmedi. Belim agridi ve yandi biraz okdr. Sadece bel agrim varİlk kanama gibi oldu sonra pembe kahve karışımı bişey devam etti kesilmişti bida başladı kahverengiyle pembe en son şimdi kahverengi oldu inşallah kesilir senin ki nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?