- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 103
- 30
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #2.961
Pastorize edilmiş süt diyorlar ama onu nasıl bulucam ondan için diyorlarben her sabah mutlaka bir tane haşlanmış yumurta ve ceviz yiyorum canım. ara öğünlerde de çiğ fındık ve badem yiyorum. yatmaya yakında ılık bir bardak süt içiyorum.
Canim bana doktorum haftalik 350 gr somon veya konserve degilde su posetlerde satilan ton balığı bunlari yiyemiyorsam mutlaka omega 3 almamis söyledi veya baska balık türü yedin levrek vs haftada 3 gün omega 3 tablet almami önerdi. ( somon ve ton baliginda omega 3 orani yuksek oldugu icin takviyeye cerek yok 350 grami gecmemek gerekiyo vucudda civa birikmesin diye derin deniz baligi bunlar. ilk oğlumda cok balik yedim tosun tosun dogdu masallah :))))ben her sabah mutlaka bir tane haşlanmış yumurta ve ceviz yiyorum canım. ara öğünlerde de çiğ fındık ve badem yiyorum. yatmaya yakında ılık bir bardak süt içiyorum.
ornek liste var gondereyim sanaPastorize edilmiş süt diyorlar ama onu nasıl bulucam ondan için diyorlar
canım marketlerde satılanlar zaten pastörize edilmiş sütler. onlardan içebilirsin.Pastorize edilmiş süt diyorlar ama onu nasıl bulucam ondan için diyorlar
Gönderirmisinornek liste var gondereyim sana
Kac haftalıksnz ben 5 haftalıkken doktora sordm omage 3 almaya gerek yok dediCanim bana doktorum haftalik 350 gr somon veya konserve degilde su posetlerde satilan ton balığı bunlari yiyemiyorsam mutlaka omega 3 almamis söyledi veya baska balık türü yedin levrek vs haftada 3 gün omega 3 tablet almami önerdi. ( somon ve ton baliginda omega 3 orani yuksek oldugu icin takviyeye cerek yok 350 grami gecmemek gerekiyo vucudda civa birikmesin diye derin deniz baligi bunlar. ilk oğlumda cok balik yedim tosun tosun dogdu masallah :))))
Heee tamamdır o zaman :))canım marketlerde satılanlar zaten pastörize edilmiş sütler. onlardan içebilirsin.
Da gönderir msnornek liste var gondereyim sana
4+lardayim ben şuan dogumdan sonra 1 yaşına kadar mutlaka öneriyor anne sütündede omega 3 miktari cok azmis ve beyin gelisimini cok destekledigi icin suan herkese oneriyorum dedi. 1 yasindan sonra cocuklar omega alabiliyor dışardanKac haftalıksnz ben 5 haftalıkken doktora sordm omage 3 almaya gerek yok dedi
Kalp atışını duyayım başka doktora gdp soracam4+lardayim ben şuan dogumdan sonra 1 yaşına kadar mutlaka öneriyor anne sütündede omega 3 miktari cok azmis ve beyin gelisimini cok destekledigi icin suan herkese oneriyorum dedi. 1 yasindan sonra cocuklar omega alabiliyor dışardan
Doktor bana aktardan al dedi ama taze zencefille yapsak daha iyi olmaz mı acabagünaydın canım zencefil çayı hazır sallama cay gibi mi satılıyor nasıl yapılıyor
Bence de kesinlikle var. Omega3 tek başına yeterli değil ama yanında güçlü bir de antioksidan almalısınız. Bunun için instagramda saglikliyasiyoruz sayfasının yazılarını okuyabilirsiniz.4+lardayim ben şuan dogumdan sonra 1 yaşına kadar mutlaka öneriyor anne sütündede omega 3 miktari cok azmis ve beyin gelisimini cok destekledigi icin suan herkese oneriyorum dedi. 1 yasindan sonra cocuklar omega alabiliyor dışardan
taze zencefil harika olur toz olunca ayarlamak zor oluyor zehir gibi olabilir sonra aslında kis aylarında yapardım zencefili rendeleyip bal ile karıştırdım içine de limonu kabuguyla doğrayınca reçel gibi oluyor zencefilin en lezzetli hali benceDoktor bana aktardan al dedi ama taze zencefille yapsak daha iyi olmaz mı acaba
Evet bide enfeksiyona karsi bizede aynisini soylediyasak yok dedi bana ama korunmalı beraberlik prezervatif şart dedi kasılmalar oluyormuş korunmasız ilişkide
bana da gerek yok dengeli beslen yeter dedi daha sonra başlayacakmış vitamin desteklerineKac haftalıksnz ben 5 haftalıkken doktora sordm omage 3 almaya gerek yok dedi
kizlar yukleyemedim malesef boyut büyük diyor baska nerden gonderebilriim bilmiyorumGönderirmisin
Yok yahu bence çokta faydalı. Ama. Kokusu fazla keskin işte.Ayy bende corbalara katıyrdumm zararlı mı diye hep kafamdaydı rahatladım şimdi
Bana doktorum sütun çokta faydalı olmadığını kalsiyuk acisundan yoğurt vata kefir tüketmemi söyledi. Ben henüz bulantilar dan bunu yapamıyorum. Tabicanım marketlerde satılanlar zaten pastörize edilmiş sütler. onlardan içebilirsin.
Ayy hiç denemedim sanırim. Enfes gözüküyor. Yapıyım birazdan. Çok teşekkür ederim kuzum :)taze zencefil harika olur toz olunca ayarlamak zor oluyor zehir gibi olabilir sonra aslında kis aylarında yapardım zencefili rendeleyip bal ile karıştırdım içine de limonu kabuguyla doğrayınca reçel gibi oluyor zencefilin en lezzetli hali bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?