• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Yok,
günde 5-6 kez çiş kaka yapıyorsa normalmiş
7-8 de bir anormallik yoktur işallah ama gündüzleri sık emiyor kuzucuk. Bazende degistiriyorum altını hemen temiz beze yapıyor.Bugün hali yok kuzumun yediginj kustu dun gece elktrikler kesilmişti bir uyandim suratı buz gibi zor ısıttım kucağımda. Birazda burunda hırıltısı var emmek de istemiyor hep uyumak istiyor

kucakci değildi aslında kv ve kp uyurken çocuğu kucaklarina alıp evin içinde dolandılar cocukta huy oldu dün aksam kızdım gene çocuk uyuyor kv diyor dur kucağımda uyusun vermiyorda yerine yatırayım.bende sinirlendim sevdiginizi sanıyorsunuz cocuk kucaga alıştı. Oğlun hep evden uzak çalışıyor hic mi düşünceniz yok. Salak çocuğumu da vermiyor annecim diye seviyor çocuğu allahtan anlamiyir cocuk daha anlasa piskolojisi bozulur hangisi annem diye
canm sanki benim annemi yazmışsın,annemi eleştirmek beni üzüyor aslında ama aynısını annem yaptı.Suss bebeğin canı sıkıldı hop kucak dur dur sırtı dinlensin hop kucak anne bak bu çocuk alışacak ben sıkıntı çekecem sonra dedikce aldı olsun nevar sende al kucağına dedi ve sürekli annem kuzum diye sevdi valla bu annende olsq kv de de değişmiyor anlamadım yani neden annem derler bide diyo ki gelin olsa annem deme derdi güler misin ağlar mısın işte

senin annende mi başka şehirde canm benim hiç kimsem yok kvde den başka onunda evi çok yakın değil gelemiyor.Allah sanada güç kuvvet versin annelik zor sanaat.
Annem başka şehirde uzakta ve burda kimsem yok samimi olduğum kişilerde var aslında ama herkesin işi gücü var ben kimseden bir sey isteyemem hasta iken bile çocuğumu kimseye bırakmam onu da götürürüm hastaneye. Allah saglik versin de kimseye muhtaç olmayalım çok su 3 ay kritik onu atlattım mi yazın nefes alırım biraz. Seninde oğlanlar büyük sana yardimci olur ama onlara da üzülüyorum benimki de 1.sinif bana çok yardımcı oluyor ama onu Cok ihmal ettim ders calistiriyordum ilk dönem bu dönem hep kendi yapiyor daha doğrusu yapmıyor üstüne dusmezsem yapmiyo:( biraz ona da yönelmem gerek ev işleri yemek bebek suan içime sıkıntı girdi bile:)))

Annem başka şehirde uzakta ve burda kimsem yok samimi olduğum kişilerde var aslında ama herkesin işi gücü var ben kimseden bir sey isteyemem hasta iken bile çocuğumu kimseye bırakmam onu da götürürüm hastaneye. Allah saglik versin de kimseye muhtaç olmayalım çok su 3 ay kritik onu atlattım mi yazın nefes alırım biraz. Seninde oğlanlar büyük sana yardimci olur ama onlara da üzülüyorum benimki de 1.sinif bana çok yardımcı oluyor ama onu Cok ihmal ettim ders calistiriyordum ilk dönem bu dönem hep kendi yapiyor daha doğrusu yapmıyor üstüne dusmezsem yapmiyo:KK43: biraz ona da yönelmem gerek ev işleri yemek bebek suan içime sıkıntı girdi bile:)))
benim komşularımda sağolsun çok iyiler ama bende bırakamam çocuklarımı,sende büyükle ilgilen canm 1.sınıfta üstünde durmazsan çabuk unutuyorlar,aslında şu dönemlerimizin tadını çıkarmamız gerekiyor ama nerdee

canm korkulacak bişey değil ama çocuk doktoruna götürmeni tavsiye ederim,benim oğlanın zıbınında birazcık kan görüyordum doktora götürdüm k vitamini iğnesi vurdurdu geçmezse tekrar gel dedi geçmeyince tekrar götürdüm adı yakma denilen bir işlem var çok basit onu yaptı bi daha da hiç kanamadı sende götür doktora
Olmazsa öyle yapıcam cnm bugünde geçsin bakalım bi

Canım bugün doktora gittim salidan cumaya 150 Gr almış doktor gayet normal dedi,bende hep telaş yapıyodum çocuk aç diye ,aktif emmiyo,memede 15 dk kalmıyor diye,doktor o 5 dk da alacağını aliyordur dedi,yani sende benim gibi boşuna telaş yapıp kendini üzme,ben kaç gündür üzüldüm kendimi, mutlaka kilo takibi yaptır ,doktor derse mama verirsin
Aynen canim yarin dr a gidicez bakalım dogum kilosunun uzerine 250 gr almiş daha ister istemez sorun yapıyorum

Canim dün hemsire bir akraba geldi bende dokunmaya korkuyordum batticonu azicik gazlı beze döktü ve göbeğin icini once guzelce sildi sonra baska bir gazlı beze azıcık daha damlatıp göbeğin üstüne kapattı. Bugün daha iyi bende sabah aynisini yaptım
Bende şimdi temizledim cnm üstünede zeytinyağı sürdüm sonra gazlı beze batikon sürüp göbeğinin üstüne koydum buda geçirmezse gidicem doktora cnm inşallah geçer kötü bişey yoktur

En iyisi duşta sabun masaj oldu cnm bana fayda eden ve bebegi boş olsa da süt gelmesede memeden bol bol emzirdim hala bir iki küçük beze kaldi onlari da emdirirken ezmeye calisiyorum. Çok geçmiş olsun mastit çok zor ya ateşim de çıkmıştı benim
Ay nasıl canım yanıyordu çok acayip bi şekilde. Biraz sağdım bebek de emdi rahatladım duşa da girircem suyla da masaj yapayım önüne geçmem lazım ateş falan çıkarsa bana zor olur

kucakci değildi aslında kv ve kp uyurken çocuğu kucaklarina alıp evin içinde dolandılar cocukta huy oldu dün aksam kızdım gene çocuk uyuyor kv diyor dur kucağımda uyusun vermiyorda yerine yatırayım.bende sinirlendim sevdiginizi sanıyorsunuz cocuk kucaga alıştı. Oğlun hep evden uzak çalışıyor hic mi düşünceniz yok. Salak çocuğumu da vermiyor annecim diye seviyor çocuğu allahtan anlamiyir cocuk daha anlasa piskolojisi bozulur hangisi annem diye
İlkinde benimde kaynanam aynisini yapardi bende ilkinde cok halsizdim biraz da cekiniydm kirilmasnlar etmesnler duye bisiy diyemiyodum snra bign tartstk bana sen baana cocugu bile vermedn deyince gor bakalm ikinci olnca yaklasablcn mi dedm smdi ikinciyi besgnden sevdi kucgna vermedk esimde vermedi sagolsn ilkinn rahatszlklarndanda cok cektk oyle herkesn kucgnda herkesden ayri bi mikrop geliyo bebek dedgn besgnde buyur emzrp emzrp koyucn yazikcocugada iki buklm kucklarda seni cok iyi anliyrm bosver gececk hepsi esin gelck ve sen yuvana doncksn insallah

-Gzmlkz- -Gzmlkz- canım bizimde göbek düştükten sonra her banyosunda kanama oluyodu doktora götürdük k vitamini iğnesi yaptırdı sonra hiç olmadı sende götür bence .
U Umutherzaman jeya jeya wendy wendy sinca sinca @Hirosum ve kardesi V volveron ve diğer arkadaşlarım ben her akşam diyorum ikinci üçüncü çocuğu olanlar nasıl dayanıyor diye siz aklıma geliyorsunuz. Maşallah size valla . Ben bitaneyle bu kadar yoruluyorum siz naasıl baş ediyorsunuz. Tabi tecrübede çok önemli ama Allah yardımcınız olsun . jeya jeya kuzum yorulman çok normal Allah sana fazla fazla güç kuvvet versin inşallah. Ama atlatıcaz bugğnleri çok güzel günlerimiz olacak Allahın izniyle. Sağlıklı olsunlarda kuzucuklarımız gerisi bir şekilde halloluyor.

Y Yslysl senin o kaynananı ne yapmalı bilmem ki . Ya bizimkinide babası kucağa alıştırdı sıpalar hemen alışıyolar zaten ama benim annem mesela hemen uyarıyo alıştırıyosunhz sonra çok çekersiniz diye. Seninkide yol gösterip uyaracağına kendisi yapıyo. Gıcık kadın ya. Sen merak etme kendi evine geçince bi düzene oturtursun. Zaten sıpalar 40ına kadar bi düzenleri yok ne isteseler yapıyoruz gaz problemleri falan filan. Zamanla düzene sokucaz hepimiz sende evine gitmiş olucaksın istediğin gibi şekillendirirsin paşayı.

-Gzmlkz- -Gzmlkz- canım bizimde göbek düştükten sonra her banyosunda kanama oluyodu doktora götürdük k vitamini iğnesi yaptırdı sonra hiç olmadı sende götür bence .
U Umutherzaman jeya jeya wendy wendy sinca sinca @Hirosum ve kardesi V volveron ve diğer arkadaşlarım ben her akşam diyorum ikinci üçüncü çocuğu olanlar nasıl dayanıyor diye siz aklıma geliyorsunuz. Maşallah size valla . Ben bitaneyle bu kadar yoruluyorum siz naasıl baş ediyorsunuz. Tabi tecrübede çok önemli ama Allah yardımcınız olsun . jeya jeya kuzum yorulman çok normal Allah sana fazla fazla güç kuvvet versin inşallah. Ama atlatıcaz bugğnleri çok güzel günlerimiz olacak Allahın izniyle. Sağlıklı olsunlarda kuzucuklarımız gerisi bir şekilde halloluyor.

Y Yslysl senin o kaynananı ne yapmalı bilmem ki . Ya bizimkinide babası kucağa alıştırdı sıpalar hemen alışıyolar zaten ama benim annem mesela hemen uyarıyo alıştırıyosunhz sonra çok çekersiniz diye. Seninkide yol gösterip uyaracağına kendisi yapıyo. Gıcık kadın ya. Sen merak etme kendi evine geçince bi düzene oturtursun. Zaten sıpalar 40ına kadar bi düzenleri yok ne isteseler yapıyoruz gaz problemleri falan filan. Zamanla düzene sokucaz hepimiz sende evine gitmiş olucaksın istediğin gibi şekillendirirsin paşayı.
Valla canım Allah ona göre veriyor sabrını gücünü galıba hepsi zor ilk olunca tecrübesizliği ikincide ikisine birden yetememe

sağol canm amin inşallah Allah tüm kadınlara güç kuvvet versin.Tecrübe falan yok be canm her çocukta bişey öğreniyorum canları sağ olsun en önemlisi de vatana millete hayırlı çocuklar yetiştirmek nasip olsun inşallah en çok düşündüğüm bu.

Aynen canim yarin dr a gidicez bakalım dogum kilosunun uzerine 250 gr almiş daha ister istemez sorun yapıyorum
geçmişe çok bakamadım canm kilo alımı mı az?Dün gelen misafirim diyo ki bebeği çok emzir sonrada göğsünü sağıp kaşıkla ağzına dök arkadan gelen sütü nekadar çok alırsa kilosu okadar artar,ama kusar çok fazla verirsm dedim,kussun yesin onun midesi öyle öyle genişler diyo ben sütüm bitti sanıp emzirmeyi kesiyordum kadının dediği gibi bi sağdım ki katı katı nasık süt geliyor

Arkadaşlar salı günü kontrolde bebegım 100 gr almıştı bugün 20 gr cok az. 21 günlüğüz 3640 gr suan da doğum kilosu 3860tı üzülüyorum 1 hafta sonra gel dedi sarılık 8.8e düşmüş
sütün arttı mı canm?Bide aynı tartı da mı tarttın?Eğer aynı tartıysa evet az almış ama sarılık beslenmeyle düşüyor beslenmesi az olduysa nasıl düştü ki.Yukarda yazdığım gibi emzirmeden sonra göğsünü sağıp vermeyi denesen

Ben grip oldum hasta kimse yaklasmasin cocuk hasta olmasin derken kendimden nasil koruycam cocugu bilemedim ilac da kullanamiyorum insallah bulasmaz yavruma nasil gecicek bilemedim

Back
X