@-Gzmlkz- canım bizimde göbek düştükten sonra her banyosunda kanama oluyodu doktora götürdük k vitamini iğnesi yaptırdı sonra hiç olmadı sende götür bence .
@Umutherzaman
jeya
wendy
@sinca @Hirosum ve kardesi
V
volveron
ve diğer arkadaşlarım ben her akşam diyorum ikinci üçüncü çocuğu olanlar nasıl dayanıyor diye siz aklıma geliyorsunuz. Maşallah size valla . Ben bitaneyle bu kadar yoruluyorum siz naasıl baş ediyorsunuz. Tabi tecrübede çok önemli ama Allah yardımcınız olsun .
jeya
kuzum yorulman çok normal Allah sana fazla fazla güç kuvvet versin inşallah. Ama atlatıcaz bugğnleri çok güzel günlerimiz olacak Allahın izniyle. Sağlıklı olsunlarda kuzucuklarımız gerisi bir şekilde halloluyor.
Y
Yslysl
senin o kaynananı ne yapmalı bilmem ki . Ya bizimkinide babası kucağa alıştırdı sıpalar hemen alışıyolar zaten ama benim annem mesela hemen uyarıyo alıştırıyosunhz sonra çok çekersiniz diye. Seninkide yol gösterip uyaracağına kendisi yapıyo. Gıcık kadın ya. Sen merak etme kendi evine geçince bi düzene oturtursun. Zaten sıpalar 40ına kadar bi düzenleri yok ne isteseler yapıyoruz gaz problemleri falan filan. Zamanla düzene sokucaz hepimiz sende evine gitmiş olucaksın istediğin gibi şekillendirirsin paşayı.