- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #37.681
Gece saat 1 gibiydi boğuldu esimde yokdu kimin kapısını calicagimi şaştım yavrum nefes alamadi çırpındı aklima geldikce kötü oluyorum mama da vermek zorundayim insallah dr un verecegi tedsvi ile kusmasids azalir laktoz intoleransi kusma da yapıyormuşSakin kalmaya çalış canım emzirıp mi veriyorsun mama doyuyorsa da kusar arada biberonu bş iki ceksn biberonu cıkar agzından yutkunacagı zaman biberondan mama geliyor tekrar agzı doluyor o da zorluyor bebegi
Ay sonuna dogru bir igne yaptrcam hazıran ayında falan da spiral büyük ihtimal iş acısı uyusturma degil çatal korkusuKadinin kullandigi hap igne falan karşıyım ben ya cevremde kullananlarda hep sıkıntı oldu spirali dene bence cok da acılı bişey değil cok korkarsan dr dan uyusturmasini da isteyebilirsin
Igne kilo yapıyor ya hatta göbekAy sonuna dogru bir igne yaptrcam hazıran ayında falan da spiral büyük ihtimal iş acısı uyusturma degil çatal korkusu
Cok dikkat et canım bu durumlarda annenin sakin kalmasi çok önemli ha ben kalabilir miyim bilmiyorum ama telaş ettikce bu durumda yapılması gerekeni de unutuyor insanGece saat 1 gibiydi boğuldu esimde yokdu kimin kapısını calicagimi şaştım yavrum nefes alamadi çırpındı aklima geldikce kötü oluyorum mama da vermek zorundayim insallah dr un verecegi tedsvi ile kusmasids azalir laktoz intoleransi kusma da yapıyormuş
Evet canım kilodan şıkayetçiyim zaten adet olamıyor şişiyorum şimdi tek seferlik igne düşünüyorum ay sonu eşim gelecek bir kaza kurbanı olmayım :)Igne kilo yapıyor ya hatta göbek
Emmeyi tamamen bıraktı mı canımKilo alımımız cok şükür iyi 3380 doğdu şişlik inince 3150 di 28. Günümüzde 4100 kg olmuştu 28 günde 950 gr aldı tabi anne sütü alıyodu 1 haftadır artık sadece mama kullanıyorum
BiZ yarı kırkımızda çıktık dışarıya çok sıkılmıştım iyi geldi bugün yine dışarıdayız ama sarsıyor biraz tabi yoruluveriyor insanBugün kırkımız bitti kızlar ÇOK ŞÜKÜRyarın anneme gitçem yatıya kalıcam çok ihtiyacım var buna darlandum
Bende Doğumdan sonra çok tatlı yemeye başladım ne yapıcaz böyle bilmiyorum eşim hamileyken böyle aşermedin dedi geçen sütlü tatlı istediğimdeSuan icinde bulundgum durum aynen boyle dogum kilosu gtti fazldanda kilo gtti ama deli gbi yiyrm ve esim sagolsn seyire gitti seyire giderken bana suprz yapmis her cekmeceye cikolata koyms her actgim yerden bi ciklta cikiyo gecenin ucunde besnde yiyorm valla gordgumu hic bunuda grdm dursn demiyom hatta o oyle dedi diye emzrmeye kalktkca farkli cekmeceleri aciym ciklta arayslarna giriym
Çok geçmiş olsun bende yan yatırıyorum sürekli boğulur diye korkuyorum Allah evlatlarımızı korusunGece saat 1 gibiydi boğuldu esimde yokdu kimin kapısını calicagimi şaştım yavrum nefes alamadi çırpındı aklima geldikce kötü oluyorum mama da vermek zorundayim insallah dr un verecegi tedsvi ile kusmasids azalir laktoz intoleransi kusma da yapıyormuş
Mama verirken mi boğuluyordu canım. İsallah çok onemli birsey değildir.En azından erken fark edip önlem alacaksın. Yarin mi dra gideceksiniz haberdar et bizleride.Gece saat 1 gibiydi boğuldu esimde yokdu kimin kapısını calicagimi şaştım yavrum nefes alamadi çırpındı aklima geldikce kötü oluyorum mama da vermek zorundayim insallah dr un verecegi tedsvi ile kusmasids azalir laktoz intoleransi kusma da yapıyormuş
Ay ne güzel düşünceli eşin varmış gerçi iyi mi yapmış kötü mü belli değil de :) doğumdan sonrası önemli derlerdi de inanmazdım gerçekten öyleymişSuan icinde bulundgum durum aynen boyle dogum kilosu gtti fazldanda kilo gtti ama deli gbi yiyrm ve esim sagolsn seyire gitti seyire giderken bana suprz yapmis her cekmeceye cikolata koyms her actgim yerden bi ciklta cikiyo gecenin ucunde besnde yiyorm valla gordgumu hic bunuda grdm dursn demiyom hatta o oyle dedi diye emzrmeye kalktkca farkli cekmeceleri aciym ciklta arayslarna giriym
Bir daha bir daha bir daha yiyorumMaaaaaaalleeseffff ben hiçbir şey yapamıyorum acıktıkca yıyorum yiyorum sonra bida yıyorum
Evet canm aynen okuduklarn benim buyugumde basima gelmisti inanilmaz gazli bi cocuktu kolik kolik deyip yollarlardi bi tahlil yaptramammdtm.bu kadr kucukken olmaz deyip durmuslrdi.uc farkli doktrda etrafimda beni evhamli gordgu icin tahlil yaptrmamstk bir yasnda tum alerjilerniogrendgmzde hersey icin epey gec kalmstk cok sukur hepsini atlattk smdi ucnyasnda yogurt disinda hersey yiyip icebliyor alerjiler gecti hala.zayf kilo alimi az oyle istahli bi cocukda degil hep zorla yedryrm cok sukur saglikli bi cocukKaka tahilimiz şimdi çıkmış anladigim kadariyla laktoz intoleransi var laktozu bagirsaklari parcalayamiyor muş ve kilo alımını engelliyor muş ve gaz sancısı na sebeb oluyormuş netden okudugum bu yarın dr a sonucu gostericez bakalim o ne diycek
En az 6ay hiçbişey yapmam sonra bakıcam artık ek gıdaya gecince kıscaz o bogazıBir daha bir daha bir daha yiyorumya ne olacak bu halimiz böyle ya
CanımAy ne güzel düşünceli eşin varmış gerçi iyi mi yapmış kötü mü belli değil de :) doğumdan sonrası önemli derlerdi de inanmazdım gerçekten öyleymiş
Aynen canm senin gbi hissediyrm bende ac mi doydu mu doyuyordr insallah ben hala biberndan vazgecmiyrm bilmiyrm.insallah alismaz meme arti bibern gotreblrzDün akşam biberon vermedim yine ama okadar vicdan azabı çekiom ki bı yandanda aç kaliyomudur diye ,uyku uyuyamadım,sağınca bende de süt çıkıyor,bide bı sure biberonla verdim ya ben .ondada sürekli dışarı çıkar ısıt hepsini içmez kalanı dök çok zor oda ya,her zaman yutkunma sesi duymuorm emerken yada az duruyor ozaman peşinden biberon vermeyince çok vicdan yapıon ama tutuom kendimi
Mama markani degistr canim keci sutlu mamalardan dene ozellikle golden goatEvet canım dunden beri göğsüm şiş sagmaya calisiyorum bi yandan ote tarafdan mama veriyorum 30 cc fln ictigi gibi kusuyor ama boguluyor elimde napicami şaştım bj kac gundur 3. Kez bkgulma tehlikesi atlatti deliye dondum dun gece o kadar zor bi durum ki baya korktum ve agladim Allah evladlarimizla imtihan etmesin cidden zor bi donemden geciyoruz
Mamanin icergie bak canm.laktoz vardr yuksek ihtmal ondanda ksuuyo olablrEvet canım dunden beri göğsüm şiş sagmaya calisiyorum bi yandan ote tarafdan mama veriyorum 30 cc fln ictigi gibi kusuyor ama boguluyor elimde napicami şaştım bj kac gundur 3. Kez bkgulma tehlikesi atlatti deliye dondum dun gece o kadar zor bi durum ki baya korktum ve agladim Allah evladlarimizla imtihan etmesin cidden zor bi donemden geciyoruz
61 falan bişey değil ya ne güzel gerçekten. Aynen artık ek gıdaya geçince diyet yaparız artıkEn az 6ay hiçbişey yapmam sonra bakıcam artık ek gıdaya gecince kıscaz o bogazışuan iyi 61 fazla gelmiyor ama dahası kötü sabit kalsam ah
Bende telefon açayımda eşime getirsin bariCanımcekti evde olandan ekmege sürim de yiyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?