- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #37.841
Ben arada mama verdigim icin mi yoksa galaktago damlaya baslayali 4 gun oldu onla mi.alakali bilmiyorum göğsüm dolu dolu sütüm iyi gibi ya bir de ben 9 ay cay icememistim inailmaz ihtiyacim var mis stree atiyorum sanki icerkene 2 gündür acayip iciyorum bebekde de sıkıntı olmayinca icmeye devam edeyim mi diyorumBenim sütte yine azalma var aksamdan beri daha sık veriyorum bende geleni emsin die benim ruh halime göre oluyor galiba sütüm :)
Yüzüme öyle bakıyor ki öp beni öpppp der gibi dayanamıyorum öpüyor kokluyorum bende bide anı hareketleri oluyor artık birden pat atıyor kafayı gecen yüzünkoyu koltuğa yatırmıştın yastıktan kaymş
Cok gecmis olsun allah sifa versin canimÇok geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifasını versin ınsallah kötü değildir derdi veren Rabbim dermanı da verir
Isitme testini hadtanefe yapmadilarmi canimBugün 1 aylık oldu ogluşum. Aile sağlığı merkezinde aşımızı olduk. Yapılırken agladı sadece sonra sustu neyseki. Doğduğunda 3700 gr 50cm di hastaneden çıkarken 3480 e dusmustu. 5250 gr 55 cm olmuş tontiş, abisi gibi biraz tosbik olacak sanırım. Gerçi oğlum şimdi normal kiloya geldi benim oğlanlar bebekken tombul olup sonra normale donüyorlar demekki. 1800 e yakın almış bu kadar beklemiyordum açıkçası. Yarın da asıl doktor kontrolumuz ve işitme testimiz var. D vitamini olarak Ocean sprey kullanıyorum 1 fıs yetiyor katkısız da begeniyorum bu markayı.
Rabbim sifa isminin hurmetine şifa versnnn cokk üzüldüm Rabbim bı kapı açar inşlhKızlar moralim çok bozuk. Eşimin çocukluğundan beri bacağında tümör vardı iyi huylu şükür dağılmıyo ama bacağın çok içinde olduğu içinde alınmıyo damarların içinde diye. 1 aydır bacağım ağrıyo diyip duruyordu gittik emara girdi sonuçlarını gösterdik bugün. Sonuç çok kötü çıktı kızlar tam anlamadım eşimde anlatmadı ama galiba tümör yayılmış yada başka bişey çıkmış ameliyat olcak büyük ihtimalleçocukluğundan beri kaç kere ameliyat olmuş bacağı üstten ayak bileğine kadar dikişli hepsindede çok acı çekti buna nasıl dayanıcak bilmiyorum nolur dua edin kızlar burda arkadaş olduk hepimiz aile gibi olduk duanızı eksik etmeyin bizden 2 çocukla ortalarda kalıcaz uzun zaman çalışamicak büyük ihtimal elimde olsa gider ben çalışırım ama istemez kendini kötü hisseder moralimiz çok bozuk ağlamamak için yanımda zor tutuyo kendini bu yaşına kadar çok çekmiş kolay bi hastalık değil yinede gitti çalıştı hastayım demedi evine ekmek getirdi allah razı olsun ondan çok kötüyüm ya
2 hafta içinde dusunuyoruz cnm çok hareketlenmeden lokal olsun istiyorum haftaya gideceğiz doktora artık ne zamana gün verirse büyük oglumu 3 aylıkken yaptirmistim lokal olmustu gayet memnunduk muayene için randevu almıştık hemen yaptırıp eve dönmüştük ins bu da böyle olurSiz ne zaman yaptrcaksınız
Benim dönem dönem azaltıyor çoğalıyor daha dün sabah taş gibiydi mesela aksama azaldı şimdi de az saglık ocagındakı ebe humana önerdi bana cay ben normalde sevmem ama sabahları içiyorum bazen aksamda içiyorum bir etkisini görmedim sende görmemşssn iç aradaBen arada mama verdigim icin mi yoksa galaktago damlaya baslayali 4 gun oldu onla mi.alakali bilmiyorum göğsüm dolu dolu sütüm iyi gibi ya bir de ben 9 ay cay icememistim inailmaz ihtiyacim var mis stree atiyorum sanki icerkene 2 gündür acayip iciyorum bebekde de sıkıntı olmayinca icmeye devam edeyim mi diyorum
Eşim burda olsa bende hemen istiyordum da kısmet ne kadar erken o kadar iyi aslında2 hafta içinde dusunuyoruz cnm çok hareketlenmeden lokal olsun istiyorum haftaya gideceğiz doktora artık ne zamana gün verirse büyük oglumu 3 aylıkken yaptirmistim lokal olmustu gayet memnunduk muayene için randevu almıştık hemen yaptırıp eve dönmüştük ins bu da böyle olur
Canım üzülme, hayırlısıyla atlatıcak inşallah eşin, dua ederim bende, Allahım şifa versin.Kızlar moralim çok bozuk. Eşimin çocukluğundan beri bacağında tümör vardı iyi huylu şükür dağılmıyo ama bacağın çok içinde olduğu içinde alınmıyo damarların içinde diye. 1 aydır bacağım ağrıyo diyip duruyordu gittik emara girdi sonuçlarını gösterdik bugün. Sonuç çok kötü çıktı kızlar tam anlamadım eşimde anlatmadı ama galiba tümör yayılmış yada başka bişey çıkmış ameliyat olcak büyük ihtimalleçocukluğundan beri kaç kere ameliyat olmuş bacağı üstten ayak bileğine kadar dikişli hepsindede çok acı çekti buna nasıl dayanıcak bilmiyorum nolur dua edin kızlar burda arkadaş olduk hepimiz aile gibi olduk duanızı eksik etmeyin bizden 2 çocukla ortalarda kalıcaz uzun zaman çalışamicak büyük ihtimal elimde olsa gider ben çalışırım ama istemez kendini kötü hisseder moralimiz çok bozuk ağlamamak için yanımda zor tutuyo kendini bu yaşına kadar çok çekmiş kolay bi hastalık değil yinede gitti çalıştı hastayım demedi evine ekmek getirdi allah razı olsun ondan çok kötüyüm ya
Maşallah canım sadece anne sütü mü aldı. Ne yedin ne içyin benimki de Bi alsa kiloBugün 1 aylık oldu ogluşum. Aile sağlığı merkezinde aşımızı olduk. Yapılırken agladı sadece sonra sustu neyseki. Doğduğunda 3700 gr 50cm di hastaneden çıkarken 3480 e dusmustu. 5250 gr 55 cm olmuş tontiş, abisi gibi biraz tosbik olacak sanırım. Gerçi oğlum şimdi normal kiloya geldi benim oğlanlar bebekken tombul olup sonra normale donüyorlar demekki. 1800 e yakın almış bu kadar beklemiyordum açıkçası. Yarın da asıl doktor kontrolumuz ve işitme testimiz var. D vitamini olarak Ocean sprey kullanıyorum 1 fıs yetiyor katkısız da begeniyorum bu markayı.
Çay kahve zararlımı kiBen arada mama verdigim icin mi yoksa galaktago damlaya baslayali 4 gun oldu onla mi.alakali bilmiyorum göğsüm dolu dolu sütüm iyi gibi ya bir de ben 9 ay cay icememistim inailmaz ihtiyacim var mis stree atiyorum sanki icerkene 2 gündür acayip iciyorum bebekde de sıkıntı olmayinca icmeye devam edeyim mi diyorum
Kızlar moralim çok bozuk. Eşimin çocukluğundan beri bacağında tümör vardı iyi huylu şükür dağılmıyo ama bacağın çok içinde olduğu içinde alınmıyo damarların içinde diye. 1 aydır bacağım ağrıyo diyip duruyordu gittik emara girdi sonuçlarını gösterdik bugün. Sonuç çok kötü çıktı kızlar tam anlamadım eşimde anlatmadı ama galiba tümör yayılmış yada başka bişey çıkmış ameliyat olcak büyük ihtimalleçocukluğundan beri kaç kere ameliyat olmuş bacağı üstten ayak bileğine kadar dikişli hepsindede çok acı çekti buna nasıl dayanıcak bilmiyorum nolur dua edin kızlar burda arkadaş olduk hepimiz aile gibi olduk duanızı eksik etmeyin bizden 2 çocukla ortalarda kalıcaz uzun zaman çalışamicak büyük ihtimal elimde olsa gider ben çalışırım ama istemez kendini kötü hisseder moralimiz çok bozuk ağlamamak için yanımda zor tutuyo kendini bu yaşına kadar çok çekmiş kolay bi hastalık değil yinede gitti çalıştı hastayım demedi evine ekmek getirdi allah razı olsun ondan çok kötüyüm ya
Benim korse de hala gelemedi ya geç kaldım diye üzülüyordum.. bizim sarılık hala devam ediyor ya..Ay yazamadım bugün korse takmaya başladım, inşallah kilolar tez vakitte gider, yarı kırkımız çıktı bugün, fotoğraf çekimi için aramam lazım bi ağırdan aldım niyeyse
Valla ben takmaya korktum biraz, artık iyi hissediyorum takayım dedim, benim için vakit buydu demek ki, yoksa Doğumdan önce almıştım bile.Benim korse de hala gelemedi ya geç kaldım diye üzülüyordum.. bizim sarılık hala devam ediyor ya..
Evet anne sutu sadece. Sabahları 2 yumurta, yarım avokado bazen, ceviz, dereotu, maydanoz, roka, havuc, zeytin, peynir yiyorum arada meyve(muz, ayva ya da elma) sonra da sebze yemekleri, haftada 3-4 kez et yemegi yiyorum. İçecek olarak maden suyu, humana cay, su içiyorum. Makarna, pilav, ekmek yemiyorum ben dokunuyor mideme. Canım tatlı cekerse tahin pekmez, bitter çikolata ya da kabak tatlısı yiyorum. 6 dan sonra yemek yemiyorum. Omega 3 takviyesi, multivitamin ve probiyotik alıyorum. Ten tene temas yapıyoruz sık sık bir de beyne olumlu mesajlar gondermek cok onemli. Memelerine sevgiyle yaklaş bebeğini beslediği için onlara teşekkür et biliyorum saçma geliyor kulağa ama yeme içme değil de psikoloji en önemlisi.Sanki oğlum lsf
Maşallah canım sadece anne sütü mü aldı. Ne yedin ne içyin benimki de Bi alsa kilo
Yapmadılar oğlumda da 1 aylıkken yapmışlardı. 2. Ayda da kalça ultrasonu var.Isitme testini hadtanefe yapmadilarmi canim
Probiyotik ne kullanıyorsun cnm? Birde neden kullaniyon doktorun mu söyledi ben kendimi çok yorgun bitkin ve bağışıklık sistemi düşük hissediyorum da probiyotik belki iyi gelir bir kase yoğurt yiyorum ama etki ediyor mu bilmiyorum.Evet anne sutu sadece. Sabahları 2 yumurta, yarım avokado bazen, ceviz, dereotu, maydanoz, roka, havuc, zeytin, peynir yiyorum arada meyve(muz, ayva ya da elma) sonra da sebze yemekleri, haftada 3-4 kez et yemegi yiyorum. İçecek olarak maden suyu, humana cay, su içiyorum. Makarna, pilav, ekmek yemiyorum ben dokunuyor mideme. Canım tatlı cekerse tahin pekmez, bitter çikolata ya da kabak tatlısı yiyorum. 6 dan sonra yemek yemiyorum. Omega 3 takviyesi, multivitamin ve probiyotik alıyorum. Ten tene temas yapıyoruz sık sık bir de beyne olumlu mesajlar gondermek cok onemli. Memelerine sevgiyle yaklaş bebeğini beslediği için onlara teşekkür et biliyorum saçma geliyor kulağa ama yeme içme değil de psikoloji en önemlisi.
Allah yardmciniz olsn canm dermansz dert vermesn rabbmKızlar moralim çok bozuk. Eşimin çocukluğundan beri bacağında tümör vardı iyi huylu şükür dağılmıyo ama bacağın çok içinde olduğu içinde alınmıyo damarların içinde diye. 1 aydır bacağım ağrıyo diyip duruyordu gittik emara girdi sonuçlarını gösterdik bugün. Sonuç çok kötü çıktı kızlar tam anlamadım eşimde anlatmadı ama galiba tümör yayılmış yada başka bişey çıkmış ameliyat olcak büyük ihtimalleçocukluğundan beri kaç kere ameliyat olmuş bacağı üstten ayak bileğine kadar dikişli hepsindede çok acı çekti buna nasıl dayanıcak bilmiyorum nolur dua edin kızlar burda arkadaş olduk hepimiz aile gibi olduk duanızı eksik etmeyin bizden 2 çocukla ortalarda kalıcaz uzun zaman çalışamicak büyük ihtimal elimde olsa gider ben çalışırım ama istemez kendini kötü hisseder moralimiz çok bozuk ağlamamak için yanımda zor tutuyo kendini bu yaşına kadar çok çekmiş kolay bi hastalık değil yinede gitti çalıştı hastayım demedi evine ekmek getirdi allah razı olsun ondan çok kötüyüm ya
Geçmiş olsun canm derdi veren dermanida veriyor bugünler de gecicek hiç merak etme imtihan dünyası her sey duaların üzerine kurulu ins tez vakitte sağlığına kavuşur esin.Kızlar moralim çok bozuk. Eşimin çocukluğundan beri bacağında tümör vardı iyi huylu şükür dağılmıyo ama bacağın çok içinde olduğu içinde alınmıyo damarların içinde diye. 1 aydır bacağım ağrıyo diyip duruyordu gittik emara girdi sonuçlarını gösterdik bugün. Sonuç çok kötü çıktı kızlar tam anlamadım eşimde anlatmadı ama galiba tümör yayılmış yada başka bişey çıkmış ameliyat olcak büyük ihtimalleçocukluğundan beri kaç kere ameliyat olmuş bacağı üstten ayak bileğine kadar dikişli hepsindede çok acı çekti buna nasıl dayanıcak bilmiyorum nolur dua edin kızlar burda arkadaş olduk hepimiz aile gibi olduk duanızı eksik etmeyin bizden 2 çocukla ortalarda kalıcaz uzun zaman çalışamicak büyük ihtimal elimde olsa gider ben çalışırım ama istemez kendini kötü hisseder moralimiz çok bozuk ağlamamak için yanımda zor tutuyo kendini bu yaşına kadar çok çekmiş kolay bi hastalık değil yinede gitti çalıştı hastayım demedi evine ekmek getirdi allah razı olsun ondan çok kötüyüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?