- 1 Aralık 2022
- 1.541
- 691
- 53
- 29
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #16.161
Aradığım cevap buydu teşekkürler ahahhaha2. Gune atar tutarsinoyle cabuk alisiyorsun.yapisik ikiz gibi gezince
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradığım cevap buydu teşekkürler ahahhaha2. Gune atar tutarsinoyle cabuk alisiyorsun.yapisik ikiz gibi gezince
![]()
24. Haftada daha net oluyor dedi doktor bakalım o haftayı bekliyorum ahahhahaFotoğrafa kalmadan daha detaylıda yüzünü görür görmez doktorla aaa babası bu dedikama kızımın ultrason fotoğrafına da benziyor sanki
Bizde de oğlan dayıya benzer derler ben babasının kopyası olsun istiyorum ama dayı da olur ya![]()
Ahahahhaha tombiği doyurmakta mesele doğru diyorsunKüçük bebekler inanılmaz çabuk büyüyorlar yatombiği doyurmakta mesele
3.5 gibi ideal hahahahaha![]()
Şekeri olan bir arkadaşım böyleydi benim ben de şeker yüklemesi olan gün böyle olmuştum mesela. Ev tipi şeker ölçme cihazınız var mı, uyku bastırdığında hiç ölçtünüz mü ya da şeker yüklemesi yaptırdınız mı?Kızlar ben sabah 7.30 da uyanıyorum 2.30 da okuldan gelip uyuyorum hemen uyumadığım zaman resmen vücudum uyuşuyor kalktım yemek yedim ayaklarim kollarim sanki uyuşuyor
Ödemden muhtemelen ama böyle bi şey yaşayan var mı ya
Dün mesela uyumadim hep dışardaydım inanın aksam 9 gibi mahvoldum
Oyy maşallah maşallahHic derdetme. Oglum 290- hatta sislik inince 2850-dogdu. Bir yassinda 13 kiloydu, cok hizli büyüyolar
Ahahahaha ilk çocuğun kimseye benzememesi biraz şov olmuş(Ilk dogan)Oglum ikimize de benzemedi dogdugundan berihep soruyolar hatta dayiya mi benzio diye ama dayi da yok
kizimi enteresan bis sekilde insanlarin bi kismi ayni annesi bi kismi ayni babasi diyo karma bisey oldu sanirim. Gözleri mavi, baba da mavi öyle olunca hemen baba denebiliyo bu da var. Göz rengi mühim
![]()
İnanın iştahsız çocuk daha zor. Keşke tombik olsalar yaAhahahhaha tombiği doyurmakta mesele doğru diyorsunAmaaan sağlıkla gelsinler bakalım minikler bunları tekrardan şubat gibi konuşuruz inşallah
Evet hatta şöyle 30 32 gibi varya üff24. Haftada daha net oluyor dedi doktor bakalım o haftayı bekliyorum ahahhaha
Varisten olabilir dün akşam pıhtı atıyor felç falan geçiriyorum sandım ileri düzey bir ağrı yaşadım bacaklarımda. Ben varis ameliyatı olduğum için herkesten çok daha fazla oluşuyor ve hızlı ilerledi. Evdeki varis çorabımı giyemiyorum hamileler için olanından alacağım eğer varis varsa çorap giyin diyor doktorlar. Detaylı ultrasondaykende sordum tam boy giymemi önerdi benim içinKızlar benim bacaklarım daha doğrusu bileklerim aşırı şiş. Tansiyonum normal, idrarda kaçak vs yok. Varislerim vardı, bir de oturarak çalışıyorum ya ondan mı acababi tedirgin olmaya başladım 1-2 gündür
![]()
Annem anlatıyor bende çok iştahsızmışım annem çok zorlanmış eşim maşallah dünyayı koysan önüne yer ahahaha inşallah eşime benzer o konuda amin sjsjjsİnanın iştahsız çocuk daha zor. Keşke tombik olsalar yacanım kızımla hala uğraşıyoruz
![]()
Ahahahahhaah ayyy görelim o günleride sağlıkla inşallaaaahhh heyecanlanıyorum okurken bileEvet hatta şöyle 30 32 gibi varya üff![]()
Fitil verir doktora gitsen bence doktora git onu yaşadım ben çok kötü bişe yada sağlık ocağına gidip yazdırabilirsiniz oda doktorunuz sonuçtaKızlar bende geçen hafta antibiyotik kullanımından sonra mantar olduğumu düşünüyorum. Batma kaşıntı acı var çünkü. Doktoruma kontrolüm vardı ama eşimin bacaktaki çapraz bağları koptuğu için araç kullanamıyor benim de tek başıma gideceğim yakınlıkta değil. Napayım ben? Grip bronşit derken o kadar ilaç kullandım ki şimdi bir de mantar çıktı
Evettt çok heyecanlı gerçektenAhahahahhaah ayyy görelim o günleride sağlıkla inşallaaaahhh heyecanlanıyorum okurken bile![]()
Aile hekimine gideyim o zaman. Yine ilaçtan başka çare yok herhaldeFitil verir doktora gitsen bence doktora git onu yaşadım ben çok kötü bişe yada sağlık ocağına gidip yazdırabilirsiniz oda doktorunuz sonuçta
Fitil vericektir mantarın başka yolu yok gibi çünkü hap zaten almışsınız antibiyotik fazla kullandirmazlar o yüzden fitil vericektir geçmiş olsunAile hekimine gideyim o zaman. Yine ilaçtan başka çare yok herhalde![]()
Çok teşekkür ederim yardımınız içinFitil vericektir mantarın başka yolu yok gibi çünkü hap zaten almışsınız antibiyotik fazla kullandirmazlar o yüzden fitil vericektir geçmiş olsun![]()
Rica ederimÇok teşekkür ederim yardımınız için![]()
Yiyecekler bu haftalarda gaz yapıyor iyice galibaAksamlari karnim inanilmaz gerginlesiyor ya. Bazen yemegi de kaciriyorum karnim kocaman oluyo sertlesiyo benim gibi olan var mitutamiyorum kendimi cok istahla yiyip pisman oluyorum
![]()