• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar bugün çok yorucu bir gün oldu bizim için. Benim kız 9:30da uyndı, gece sadece iki kez uyanmıştık, öyle uzun da uyumadı ama bu saate kadar uyutamadım en fazla yarımşar saatten üç kez uyumuştur. Gazı vardı çıkardık, karnı tok mamasını da verdim, memede uyuyor meme de verdim ama bana mısın demedi, gözler boncuk boncuk, herhalde 12 saatte 1,5 saat filan kendime ayırabildim. Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama moralim çok bozukdu, neden benim kız uyumuyor, uyumamak için direniyor artık endişelenmeye başladım. Burnu tıkalı seum fizyolojik ile açılmadı, doktor da başka şeye izin vermedi. Serum fizyolojiki yanlış mı yapıyorum acaba? Sizler nasıl ypıyorsunuz? Çok mu püskürtmem lazım ben damla damla sıkıyorum. Bir de yan yatırmam lazımmış galiba. Kafayı yiyeceğim bana bir tavsiye verir misiniz

Bugün bizde aynıydık:( umarım gece uyur. Ama bizim gaz sancımız vardı çıkardı biraz ama tamamen bitmedi belli sıkıntısı var hala :( serum fizyolojik hiç yapmadım bilemiyorum canım. İnstagramda ali fuat serpen diye bir doktoru takip ediyorum o deliklere 2 cc kadar serum verin diyosu. 2 birine 2 diğerine

Merhaba canım, iyiyiz bizde şükür, her gün ananeyi arayıp kaçta geleceksin demek dışında :)

Bizimki de okula gidicem demeye başladı inşallah vazgeçmez yeniden, evde hem kendi hem ben bunaldım çünkü 😩

Annen geldi dimi yanına? Senin kuzucuk napıyo? Abiyle arası iyi mi?
okula gitmeleri cok guzel oluyor,cidden kendi adimiza bikac saatim hesabi degil de kendileri icin guzel degerlendirilmis oluyor :) enerjiyi atiyorlar da masallah bizmki uc bes gundur asiri enerjik. evde ziplamadan kosmadan durmuyor :) en yakin zamamda geliyo ins anneannesi :)) bizimk burda. 26sinda gece 23te bebis dogdu,27sinde gece 23 gbi annem bizdeydi :) cok da rahat geldi o kdr asiri stresten sonra byaa bi rahatladik. bebe dogdu sabahi eve geldik aksami nene geldi cok guzel denk gelmis oldu.hayirlisi dedik hayirlisi oldu cok sukur.sizlerin de duasini aldim isim rast gitti :)

Kızlar moralim çok bozuk. Eşimin çocukluğundan beri bacağında tümör vardı iyi huylu şükür dağılmıyo ama bacağın çok içinde olduğu içinde alınmıyo damarların içinde diye. 1 aydır bacağım ağrıyo diyip duruyordu gittik emara girdi sonuçlarını gösterdik bugün. Sonuç çok kötü çıktı kızlar tam anlamadım eşimde anlatmadı ama galiba tümör yayılmış yada başka bişey çıkmış ameliyat olcak büyük ihtimalle :KK43: çocukluğundan beri kaç kere ameliyat olmuş bacağı üstten ayak bileğine kadar dikişli hepsindede çok acı çekti buna nasıl dayanıcak bilmiyorum nolur dua edin kızlar burda arkadaş olduk hepimiz aile gibi olduk duanızı eksik etmeyin bizden 2 çocukla ortalarda kalıcaz uzun zaman çalışamicak büyük ihtimal :KK43: elimde olsa gider ben çalışırım ama istemez kendini kötü hisseder :KK43::KK43: moralimiz çok bozuk ağlamamak için yanımda zor tutuyo kendini bu yaşına kadar çok çekmiş kolay bi hastalık değil yinede gitti çalıştı hastayım demedi evine ekmek getirdi allah razı olsun ondan :KK43: çok kötüyüm ya
allah yuzunuze baksin cnm 2 cocuk da var. ben de cok kotu oldum simdi okuyunca,ck uzuldm keske yakininzda olsaydik hepimiz destek olsaydik moral olsaydik. dualarimizla ancak... en kisa zamanda toparlar saglikla atlatir insallah. sen de dikkat et kendine sut veriyosun bebegine.etkilenmesin bir de ona can skmayin :( rabbim yardimciniz olsun bebeklerinizin yuzu hurmetine

Bugün bizde aynıydık:KK43: umarım gece uyur. Ama bizim gaz sancımız vardı çıkardı biraz ama tamamen bitmedi belli sıkıntısı var hala :KK43: serum fizyolojik hiç yapmadım bilemiyorum canım. İnstagramda ali fuat serpen diye bir doktoru takip ediyorum o deliklere 2 cc kadar serum verin diyosu. 2 birine 2 diğerine
Şimdi tekrar uyuttuk. Allahım hepimize sabır versin canım.

Kızlar bana bir akıl verin şimdi 25 günlükken özel aracimizla 12 saatlik yola gitmeyi planliyoruz herkes diyor 40i daha cikmadi hasta olur o çocuk hava degisimine gelemez diye bilemedim bende hasta olsun da istemiyorum yumurcak
Canim ben ilk kizimda 20 gunlukken 2 saat yol yaptik 28 gunlukkende 5 saat yol gittik ve ocak bebesiydi ilk yavrm elhamdullah hasta olmadi sardik sarmaladik gttik gozumuzu karartmistk senin gbi malum kaynana durumlari vardi

white_chocolate_mocha white_chocolate_mocha canım listenin son hali bu, düzenleme yetkin gelince eklersin ♥
Canım eline sağlık . Ekledim diğerlerini hep sildim . Bitek bu tablo var . İçeriği zor büyütüyorum . Saçma sapan olmuş neyse artık doğuracak kalmadı zaten . Böyle kalır umarım.

Kafayı yicem bu bebe niye uyumuyo. Gündğzde uyumadı emiyo emiyo uyku yok süt mü yetmiyo anlamıyorum gaz da yok şuan. Ne yapmalıyım ya
Bende ayaktayım canım aynı benim ki memeyı alıyor bakıyor yavas gelıyo sinşrlenıyor basıyor çıgligi ne güzel tam düzene giriyoruz diyorum hoooppp basa sarıyoruz iki üç gündür gaz sıkıntısı yok gibi şimdi de süt gitti sanırım açlıktan uyumuyor emse gelecek ama hızlı gelsn istıuo sıpa

Bende ayaktayım canım aynı benim ki memeyı alıyor bakıyor yavas gelıyo sinşrlenıyor basıyor çıgligi ne güzel tam düzene giriyoruz diyorum hoooppp basa sarıyoruz iki üç gündür gaz sıkıntısı yok gibi şimdi de süt gitti sanırım açlıktan uyumuyor emse gelecek ama hızlı gelsn istıuo sıpa
Hiç açıklama yapmaya gerek yok aynı benım ki.

Bende bilemedim canım arabanın içi sıcak olur zamanla cam klima da açılmaz ee 12 saat boyunca alt değiştirme falan nasıl olacak hadi 3 4 saat olsa çok uzun bi süre sen bilirsin yine canım kendinize güveniyorsanız gidebilirsiniz
Arka tarafta degistiririm diye düşündüm 3 kez değiştirsem yeterli gelecek.

Ben olsam çıkmazdım canım evladın icin sabret 40 ını bekle bence uçakla gitme şansınız var mi ?
Arabada burda onunda gitmesi lazım bir şekilde hem direk ucak yok aktarma yapmamiz lazım. Ne bileyim bebegi hic indirmeyiz aractan diye düşündük sadece biz ihtiyac molası veririz dedik.Artık gitmemiz lazım çünkü gideceğiz dedik aileside gitmeyin çocuk küçük falanda demedi daha fazla rahatsızlık vermeyelim

Kafasını kendi çevirebiliyor canım tabii sürekli gözüm üzerinde oluyor sıpa da seviyor yarım saate bir uyanan çocuk iki saat uyudu
Sezeryan dikişleri canım ister istemez yatamazsın üzerine biraz daha idare etcen :)
Bizimkide ceviriyor kafasını dur bende deneyeyim yanında bekledigim bir zaman

Canim ben ilk kizimda 20 gunlukken 2 saat yol yaptik 28 gunlukkende 5 saat yol gittik ve ocak bebesiydi ilk yavrm elhamdullah hasta olmadi sardik sarmaladik gttik gozumuzu karartmistk senin gbi malum kaynana durumlari vardi
Aynen canım hava durumunada baktik 5°C oynuyor max. Önümüzdeki hafta. Bizimde suyumuz kaynadı iyice gitsek iyi olacak. Valla bana ümit oldun

Aynen canım hava durumunada baktik 5°C oynuyor max. Önümüzdeki hafta. Bizimde suyumuz kaynadı iyice gitsek iyi olacak. Valla bana ümit oldun
Valla canım etkilemek istemem ama ben de olsam giderdim arka koltukta coook bez degiştirdm ben arabanın içinde sıcak soguk görmez bebeklerde arabayı sever zaten evine inerken sıkıca sarar sarmalarsın evde de dogakgaz falan varsa yıne üşümez ha yoksa da siz arabada beklerken eşin evi ısıtacak sen öyle çok evine

Back
X