• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
1 hafta kaldı canm aşısına da haftaya hem doktora hem sağlık ocağına gitcez zaten biraz bekleyeyim bakalım birazda emzirmeyi arttırayım

Canım evdekiler güvenli değil ya hiç sıkma canını. Aynı kuşku bende de var kontrol salı günü. Günde kaç cc mama veriyosun ?

Ay cnm ya ablan yengen abin evine yakında niye gittin kaynana ne güzel akrabaların da yakınmış. Ben olsam giderdim yarı kırkın cikti hicbir sey olmaz arabanın ici tozlu olmasin yeter zaten anne sütü çocukları koruyor cnm eski insanlar dogurup tarlaya gidiyormuş çalışmaya bebekleri de sırtında o tozun içine valla bir sey de olmuyormuş. Evine git bence psikolojin aninda duzelecek

E kuzum abın ablan varmış orda ne diye geldin ya sen buraya zaten kendi işini kendin yaptın bıde odaya hapsoldun evinde istediğin gibi yatar kalkardın gerekirse ablana abine de giderdn ya onlar gelırdı
Ay kizlar çok afedersiniz bunlar hep eşimin bok yemesi iyi oldu anasının ne mal olduğunu gördü. Neymis anasi arıyordu hergun gelsin kızımız biz çok iyi bakacağız sen sehir dışındasın yanlız olmaz nelerle kandirdi adamı da bana bunları yaşattı. Valla evimdeyken abim 500mt. Mesafede oturyor yengem aksam yemeklerine hep çağırırdı. Haftasonu ablam cagirirdi hep evimde dogru düzgün yemek yapmadim 6. Aya kadar lanet olasi buraya geldim hayatım bok oldu. Simdi gidersem yengem hergun evime kadar getirir yemegimi sagolsun. Burda çektiğim rezilliği hayatım boyunca unutamayacam. Esim kendisi dedi zaten sana gidelim bile demiyicem artık diye sen bilirsin gelmek istemezsen saygı duyarım dedi. Bende uzun bir süre gelmek istemiyorum sen istediğin zaman gelebilirsin dedim bende

Okumamıstım bak sende aynını demissn sanırım eşi istedi die geldi ama orda daha rahat olurdu enazından kendi evi abla CAN ya varmı öylesi keske benmde ablam olaydı çok şükür görümcelerm her türlü yardım ediyor ama abla gibi de olmaz heralde
Kizlar valla ablamda can yengemde ayni şekilde can abla gibi iste uydum esimin aklına nr diyeyim akılsız kendime rezil ettim kendimi böyle

Kızlar günler sonra bizden güzel haber 😊 160 gr almış oğlum cumadan bu yana. Doğum kilomuza yaklaştık 3800 olmuşuz. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Doktor mama verdin mi dedi. Günde 60 cc gecmemiştir. Oda Bi kere 60nyedi diğer günler anca 40 yemiştir. Çok şükür. Sarılık en son 8.8 di bugün 8.3. 1 nisanda kalça ultrasonu var. O zaman geldiğinde sarılığı göster dedi. Artık getirmene gerek yok dedi.
Oh hadi rahatlamışsındır bir nebze sende annesi. 1 nisana kadar dahada tosuncuk olur işallah sen hic merak etme

İşte kızı olmadığı için öyle benim kaynananın kızı yok empati yapamıyorlar. Ya artık bizim kaynanalar kardeş veya akrabamı diye düşünmeye başadım aynı şeyleri benim için de akrabaları söylüyor ama anlayan kim işte. Abinlerde anahtar olması çok iyi olmuş hem ev temizlnivek hem ısınacak sende gidiceksin oh mis gibi kazasız gidin inşallah
Bende oğlan annesiyim ama hayatta böyle bir kv olmak istemem. Her zaman empati yaparım çocukla çocuk yasliyla yaşlı olurum. Sulalerinde beni sevmeyen yoktur düşün. Bazen diyorum demekki kadının bendr sevmediği birsey var demekki onunda penceresinden bakmaya çalışıyorum kaderimiz boyleymis senle canım ne diyeyim

Y Yslysl canım yazamadım sana bir türlü. Bence git evine hiçbir şey olmaz Allahın izniyle. Evinde çok daha rahat olursun. Millet yurtdışına gidip geliyo 10 günlükken. Sen bence dön evine üçünüz için en hayırlısı bu. Sütün bile artar kendi evinde. O kaynananda kına yaksın bi taraflarına

Ay Evet sinir oluyorum bende emsene sıpa aglyor bide verince uykusu da azaldı dün gün boyu uyumustu gece uyumadı bugğn de tam dalamıyor bakalım gece napcaz
Benimkide uyudu şimdi yarin da misafir gelicek ev supurulcek tatli yapilcak ama şeytan diyorki uyu :))

Dün gece şubat bebelerinin uykusuzluk gecesiymiş belli ki. 34 gündür ilk defa 12"de uyudu benim cadı da. Boncuk boncuk açtı gözleri, uyutabilene aşkolsun. Gece de uykusu çok saçma sapandı. Gece 3'ten sonra bir 2 saat kadar uyumuşuz kesintisiz, nasıl iyi gelmiş bana, cin gibi kalktım:) Annelik dışında hiçbir şey insanı uykusuzluğa bu kadar çabuk alıştıramaz.
-Gzmlkz- -Gzmlkz- canım çok üzüldüm durumuna eşinin. Dua edicem sizin için. Allah evlatlarına, sana bağışlasın eşini.

Neden kullanmiyorsun canım bilmediğimiz bir durum mu var varsa bilelim bizde

Canım ben sağlık ocağının verdiklerini kullanmıyorum. Demirde de onların verdiğini vermicem. İçeriği daha temiz takviyeler var. Devlet ucuzuna bakıyor. Benim kullandığım D vitamini 23 lira şişesi.

Kızlar bana bir akıl verin şimdi 25 günlükken özel aracimizla 12 saatlik yola gitmeyi planliyoruz herkes diyor 40i daha cikmadi hasta olur o çocuk hava degisimine gelemez diye bilemedim bende hasta olsun da istemiyorum yumurcak

Hiç arkana bakmadan koşar adım uzaklaş diyorum :) Hiçbir şey olmaz Allahın izniyle. Uyuya uyuya gidersiniz.

Kızlar günler sonra bizden güzel haber 😊 160 gr almış oğlum cumadan bu yana. Doğum kilomuza yaklaştık 3800 olmuşuz. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Doktor mama verdin mi dedi. Günde 60 cc gecmemiştir. Oda Bi kere 60nyedi diğer günler anca 40 yemiştir. Çok şükür. Sarılık en son 8.8 di bugün 8.3. 1 nisanda kalça ultrasonu var. O zaman geldiğinde sarılığı göster dedi. Artık getirmene gerek yok dedi.

Gözün aydın canım. Kilo almaları şu an en önemli gündemimiz di mi:)
Sarılık da düşmeye başlamış. İnşallah sonraki kontrole kadar komple geçer.

kızımı kucağıma alıp tarttım hala 4 kilo :KK43: az mı emziriyorum acaba 2 aylık olcaz kilo alımı durdu mu acaba ya haftaya doktor kontrolümüz var inşallah bi yanlışlık vardır

Canım benim evde tarttığım ile aynı çıktı dün ama belki de tartında sorun vardır senin. Kontrolünü bekle bence. Ayrıca az emzirmek nasıl olacak kuzum istedikçe vermiyor musun meme? Acıksa ortalığı yıkar zaten kuzular:)

Dün gece şubat bebelerinin uykusuzluk gecesiymiş belli ki. 34 gündür ilk defa 12"de uyudu benim cadı da. Boncuk boncuk açtı gözleri, uyutabilene aşkolsun. Gece de uykusu çok saçma sapandı. Gece 3'ten sonra bir 2 saat kadar uyumuşuz kesintisiz, nasıl iyi gelmiş bana, cin gibi kalktım:) Annelik dışında hiçbir şey insanı uykusuzluğa bu kadar çabuk alıştıramaz.
-Gzmlkz- -Gzmlkz- canım çok üzüldüm durumuna eşinin. Dua edicem sizin için. Allah evlatlarına, sana bağışlasın eşini.

Canım ben sağlık ocağının verdiklerini kullanmıyorum. Demirde de onların verdiğini vermicem. İçeriği daha temiz takviyeler var. Devlet ucuzuna bakıyor. Benim kullandığım D vitamini 23 lira şişesi.

Hiç arkana bakmadan koşar adım uzaklaş diyorum :) Hiçbir şey olmaz Allahın izniyle. Uyuya uyuya gidersiniz.

Canım benim evde tarttığım ile aynı çıktı dün ama belki de tartında sorun vardır senin. Kontrolünü bekle bence. Ayrıca az emzirmek nasıl olacak kuzum istedikçe vermiyor musun meme? Acıksa ortalığı yıkar zaten kuzular:)
Üçe kadar uyumadık bizde neysekı kızım bize uydu da sabah8/ 10 arası uyumuşuz
Emzirme konusunda Umut bey aranıyor veriyorum memeyi yumuşak geliyor basıyor çıglıgı hoplata hoplata 2 dk zorla emzırıyorum sürekli mızmız aglıyor ama memeyi de almıyor

Eklentiler

• 0B443F30-C77A-408E-A084-A8DC1933862B.webp
    0B443F30-C77A-408E-A084-A8DC1933862B.webp
    109,2 KB · Görüntüleme: 71

tartımda doğru canm haftaya kadar düzelir inşallah kilo alımı,çok emiyor aslında ama bi o kadar da kusuyor

Bırakmaz memeyi kuzum. Sen memeni ver sonra mama ver aventin biberonunu al istersen. Bırakmaz memeyi merak etme sen bol bol emzir göğüslerinde şişmesin hem.
emziriyorum canim ama derin uykuda guzel emiyor yoksa emzik gibi tutuyor
Ay çok sevindim canım, Cuma’ya da güzel haberlerle gelin inşallah. Şu dönem tam gaz dönemi tamamen geçmesi imkansız normal bebeklerdeki hale dönmüşsünüz bence, bizimkiler de gazdan duramıyorlar 😩

Sen diyet yapıyosun dimi?

Anladım canım, benim sabaha memede süt kalmıyor 30 cc sabah veriyorum zorla, üstüne biraz daha meme. Akşama kadar emzirmeye devam. Sonra yatmadan bi 30 cc daha veriyorum ki geceye süt birisin diye. Zorlaya zorlaya böyle bi düzen oldu. Memede durması da zor oluyor ya, insan kıyamıyor yutkunma sesi olmayınca sanki boş meme emiyor gibi geliyor.

Canım çiğdemin dediği gibi korkma sen, önce meme sonra biberon sonra meme ver anlamasın :) gerçi bu bebeler bizden zeki :)
Dr bana diyet önermedi ama sut ve sut urunleri tuketmiyorum peynir disinda insallah memeyi bırakmaz mamayi cok sevdi bilmiyorum nasil yapıcam

CAnım instagramda denk geldim. V volveron
Tesekkurederim canim emzrme de bende bunu uyguluyorm peynirde laktoz yokmuş sadece onu yiyorum simdilik kakasi düzeldi ve kusma si yok gecen hafta cok kusuyordu bakalim 2 gün sonra kontrol var dr ne diycek birde bugün sunu ogrendim 6 . Ayda ya da en gec 9. ayda geçiyor muş insallah gecer de rahalariz

Back
X