• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Dün gece şubat bebelerinin uykusuzluk gecesiymiş belli ki. 34 gündür ilk defa 12"de uyudu benim cadı da. Boncuk boncuk açtı gözleri, uyutabilene aşkolsun. Gece de uykusu çok saçma sapandı. Gece 3'ten sonra bir 2 saat kadar uyumuşuz kesintisiz, nasıl iyi gelmiş bana, cin gibi kalktım:) Annelik dışında hiçbir şey insanı uykusuzluğa bu kadar çabuk alıştıramaz.
@-Gzmlkz- canım çok üzüldüm durumuna eşinin. Dua edicem sizin için. Allah evlatlarına, sana bağışlasın eşini.

Canım ben sağlık ocağının verdiklerini kullanmıyorum. Demirde de onların verdiğini vermicem. İçeriği daha temiz takviyeler var. Devlet ucuzuna bakıyor. Benim kullandığım D vitamini 23 lira şişesi.

Hiç arkana bakmadan koşar adım uzaklaş diyorum :) Hiçbir şey olmaz Allahın izniyle. Uyuya uyuya gidersiniz.

Gözün aydın canım. Kilo almaları şu an en önemli gündemimiz di mi:)
Sarılık da düşmeye başlamış. İnşallah sonraki kontrole kadar komple geçer.

Canım benim evde tarttığım ile aynı çıktı dün ama belki de tartında sorun vardır senin. Kontrolünü bekle bence. Ayrıca az emzirmek nasıl olacak kuzum istedikçe vermiyor musun meme? Acıksa ortalığı yıkar zaten kuzular:)
Senin damlanın adi ne canım.Koşarak gidecem zaten canım evim evim diye tutuştum resmen:))

gecmis olsun cnm. kendi evine gidince ayyy nasil bi his olacak sana kim bilir.nasil bir rahatlik...bence araba icinde gecen o kdr sure degil de bebekken maxi coside 2 ya da 3 saatten fazla durdurmayin diyorlardi bize burda. konsolosluga gitmistik 2 saate yakin kaldi diye baya evhamlanmistik.bise oldugu da yok da iste bakma. beli icin diyorlar bebek uzun sure icinde kalmasin diye. keske direk ucus sansi olsaymis ama malesef.bise olmaz allahin izniyle biraz senin kucaginda biraz koltugunda
Sagol canım zaten birseyler ters gitmese olmuyor kızdım adama hasta oldu diye birde sanki bilerek hasta oldu :))Bakalım nasıl bir his olacak bende merak ediyorum ama büyük yük kalkacak üstümden kuş gibi hafifliyicem onu biliyorum.

Benimkide hiç kusmazdı 3 gündür çok az beyazımsı gaz çıkarırken kusuyor normal mi sence? Kızlar daha narın daha az kilolu oluyor cnm bence midesinin genişlemesi gerek doktor mamayı artirabilir
normaldir bence o kadarcık bişey değil ,maşallah size canm bi de kusmayan bebem olmadı ya

Bu süt olayı benimde aklımı kurcalıyor artık. Yetiyo mu yetmiyo mu . Salı günü kontrolümüz var sanırım orada belli olacak. Biran önce o güne gelsek içim rahatlada birazcık:( hayır yetmiyosada mamaya öcü gibi bakmıyorum veririm ama en azından

Kızlar sadece anne sütü verenler bebeginizin bezi çiş ini yaptigindan dolayi agirlik var mi yani bezi elinize alinca hissediyor musunuz bizde mama verdigimden beri bezinde çiş yaptigi belli oldu once hic belli değildi
Belli canim cis yaptığı bez agirlasiyor sisiyor zaten altini acincada illaki arada işiyor beyefendi bazen pipisini tutamayınca üstü basi heryeri cis oluyor.

Çoğunlukla her bezi kaka ve çiş birlikte oluyor hala:) 34 günlük olduk yeni doğan değilsin yapma bu kadar kaka diyorum ama dinlemiyor :) nadiren çıkıyor sadece çişli bez. Ama bütün bezleri ağır yani. Belli oluyor dolu olduğu.
Bizimde öyle hemen hemen her bezde kaka ve cis var mutlaka. Ama bir kac gundur kakamizin rengi yeşile calmaya ve icinde şöyle tane tane sariliklar var neden böyle oldu anlamadim bende sizin renkler nasil

Demek sizde de durum aynı canım anladım
Aynen canım ama adam emmeyi seviyor ac olmasa bile yalanci meme niyetine agzina alip bekletiyor. İlk 3 gun bizimde dedigin gibiydi ama bize sinyal verdi kanli gibi leke birakiyordu bezinde azicik cis tahlile götürdük beslemesi yetersiz oldugundan vücut üretiyormus bir maddeymis kan değilmiş yani.

Galaktogo derim kesinlikle ama sen ikisinide al bulunsun evinde
Ne dengesiz vücudum var ortalama bişey üretsene oldumu sagmadan rahat edemiyorum olmadı mı hiç olmuyor ne hallere soktun beni Umut Ediyorum emsene böyle olmayacak emse sut gelecek doyacak ama yumuşak meme begenmıyor :KK43:

Ne dengesiz vücudum var ortalama bişey üretsene oldumu sagmadan rahat edemiyorum olmadı mı hiç olmuyor ne hallere soktun beni Umut Ediyorum emsene böyle olmayacak emse sut gelecek doyacak ama yumuşak meme begenmıyor :KK43:
Benimde öyle canım birgun bakmissin patlayacak gibi bir gun sünger gibi memeler o yüzden takviye galaktago kullaniyorum humana da var elimde ama bende cok etki ettk diyemem

Bende oğlan annesiyim ama hayatta böyle bir kv olmak istemem. Her zaman empati yaparım çocukla çocuk yasliyla yaşlı olurum. Sulalerinde beni sevmeyen yoktur düşün. Bazen diyorum demekki kadının bendr sevmediği birsey var demekki onunda penceresinden bakmaya çalışıyorum kaderimiz boyleymis senle canım ne diyeyim
Ya yok canım ne kadar hangi pencereden bakarsan bak ben tutucak bi yer bulamıyorum ben. Kıskançlıktan oluyor bence oğullarını paylaşamamaktan kaynaklanıyor. Ay birde ne derdi ben nişanlıyken ben kaynanamdan çok çektim hiç karışmayacagım naparsanız yapın hiçte öyle olmadı nedense attığımız adımdan haberleri oldu çocuk gibi izin alırdık ki eşim hala öyle sen eşinden yana çok şanslısın bence canım

Back
X