2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
İnşallah canım bebeğimize yetsin de

Valalh xanim bizde kucak ve atta ara ayakta sallama yapiyoruz napariz bilmemm

Maşallah canım seninkiler büyüdükçe uslanmışlar, benim kızım da büyüdükçe her şeyine mantıklı cevap verip açıklama yapmak zorunda kalan biri oldum, başımdan savamıyorum, çok yoruyor bizi. Şimdi bu da öyle olacak gibi, bebeklik uslu sonrası biz iptal

Ben molfixi hiç sevmedim, bu ara hep kaka üstüne çıkıyor, baby & me kesinlikle daha iyiydi. Desitini söylemişlerdi alayım bende.

Sling canim gorselde ekledim mutfak topladım böyle oglumun çorbasını yemeğini yapsam yeter çok gazlı bu kız karnı gurul gurul
Yaa çok güzel olmuş çok heveslendim şu an. @engteacher86 acil dene bende alayım olmazsa. Trendyolda 70li bişiydi fiyatı sende mi öyle aldın?

Senin kız kaç yaşında?

Fakülte de idim canım ben, sen nerde yaptın?

İlk kızım 4,5 yaşında, onun doktoru Gökhan açmazdı, sonradan üniversiteye geçince bunda da 20. Haftaya kadar fakülteye geldik bizde. Sonra ben şehir hastanesinde çalışıyorum, hastanemdeki doktorum ne işin var ta oraya gidiyosun diyince kendi hastaneme dönüş yaptım. Neredeyse yan yana Doğum yapacakmışız bak kısmete :)

Siz nasılsınız? Oğluşun iyi mi? Aklıma gelmişken sorayım çocuk doktoru olarak kime gidiyorsunuz? Ben hala seçemedim, kızımda da öyle olmuştu istediğim doktorum tayin olup gidince sağlık ocağı ile devam ettik. Şükür çok hasta olan bi çocuk değildi.

Henüz nini Dr seçmedim daha şimdilik asm ye devam..ne iş yapıyorsun şehir hast de? Orda iyi bi Dr yok mu acaba? Oraya götürsen?

Henüz nini Dr seçmedim daha şimdilik asm ye devam..ne iş yapıyorsun şehir hast de? Orda iyi bi Dr yok mu acaba? Oraya götürsen?

Ben eczacıyım, şu an zaten kontrol için şehir hastanesine gidiyoruz ama kalabalık ve doktorunuz hatırlamıyor haliyle bir önceki kontrolü. Daha önce can bey vardı hikayesini hatırlardı ne güzel kontrol olurduk, bakalım şehir hastanesinde kalça çıkığı vs kontrolünü olalım da bi yer seçeceğim olmazsa. Bilindik hastanelerde aşırı kalabalık ya, sağlıklı çocuk gitse kontrolde hastalanır.
Bende molfix de altini alırken üstü ıslak oluyor bebeğimin hangi beze geçsem anlamadim bu paket bitsin değiştircem.

Migros’un bezini dene istersen, e bebeğin bezini kullanıyorum gayet güzel. Onu da tavsiye ederim.

Acıbadem’de bi bayan vardı adını unuttum ya, iyi diyorlardı.. özel sigorta yaptırmayı düşünüyor musun? Acıbadem’in sigortası varmış muayeneler 15 tl ye geliyormuş ama arayıp soramadım daha ben..

Etrafmzda hep byle kadnlar var ya benmde bi komsu dogm yapip eve geldgm gbi gelmisti ben hic yanina cikmadm.annemler agirladi smdi tuttrms fiko78 goremedm illede gelecm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…