- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.241
İnşallah canım bebeğimize yetsin deCanım dönem dönem değişiyor ya bende de aynı daha düne bir kaç gün sütüm var ama az dı aksam da bıranda cogaldi suan da iyi durumda bıraktı hafta güzel sütlü geziyoruz sonra 3/4 gün süt az az oluyor gögüs terbiye mi oluyor demişti burdakı bir arkadas galiba öyle bişey oluyor
Wellcare verdi doktor bize.dvitamini hangi marka kullanıyorsunuz aklım bu konuda karışıktı iyice karıştı @engteacher86
Ne aldınız canım benim oğlan da uyanık olduğunda ağlıyor ve kucakta durmak istiyorBende bugün aldım canim dene mutlaka 2 kere taktım ikisindede uyudu benim kızda uyanık olduğu sure boyunca ağlıyor
Hmm anladım canım bende yapıp içeyim5-6 dk ama bazen 10 dkya buluyor birseylere dalınca
Aaa bende Kayseri’deyim Wendy
Ben de,fotoğrafcı kim acabawendy
Valalh xanim bizde kucak ve atta ara ayakta sallama yapiyoruz napariz bilmemmBir şey itiraf edeceğim açılın
Saat 2.36 ve ben şu an kızımın krizi tutmasın diye koydum ayağıma sallıyorum
Biliyorum güzel bir şey yapmıyorum ama ağlamaya başlayınca saatlerce susmadan ağlıyor. Emmiyor, kucakta durmuyor, kendini arkaya arkaya atıyor, sesi kısılıyor ve çatallaşıyor bağırmaktan. Çok hırpalıyor kendini diye deneyeyim dedim ve şu an tıslaya tıslaya hafif uyuyor gibi ama en azından ağlamıyor.
Günlük belli bir kriz süresi var ve genelde akşam 9-12 arası geliyor ama bu akşam ara ara emzirerek-az ayakta-çoğunlukla kucakta hafif pışpışlayarak uyuttum ve ağlamadan atlattırdım o saati. 2'ye çeyrek kala uyandı emdi, uyur dedim uyumadı 2 dk pıs pıs kundağını çözmeye çalıştı ve bastı yaygarayı. Eyvah dedim uyumayacak. Kucağıma yatırmaya çalıştım, ayakta gezdireyim dedim olmadı çığlık kıyamet bağırınca en son dedim dur bakalım sallayınca susacak mı. 5 dk kadar direndi uyumamak için ama şu an sakin sakin yatıyor.
Evet ayakta sallamak iyi değil ama napim kızlar akıl verin, o öyle sesi kısılana kadar bağırınca inanın amuda kalk evi gez deseler yapacağım, öyle çaresiz bırakıyor. Hiçbir şey susturmuyor saatlerce bağırıyor hiç kesilmeden.
Aramızda hiç sallamadan yatağında (emzirmeden hatta) uyutmayı başaranlar var, onları tüm samimiyetim ile gönülden tebrik ediyorum ama benim çocuklar 4 ay kolik krizleri ile beni bitiriyor, yaşam enerjim sönüyor valla çaresizlikten. Ne işe yararsa onu yapmak zorundayım şu an, kendini hırpalarken onu izleyemiyorum karşıdan. İlk kızım da bir süre kendini böyle ayakta sallatmıştı, sonra kendi istemedi, bıraktık. Hiçbir bebek sonsuza kadar kendini sallatmaz herhalde, şu ilk 3-4 ayı atlatsak sonrası daha kolay olacak inşallah.
Evet şimdi ayakta sallayan varsa itiraf etsin ve beni bu doğruyu yapmıyor olmanın verdiği vicdan azabı ile yalnız bırakmasın. Varsa bunun yerine yapabileceğim kriz anı kurtarıcısı, onu da diyebilirsiniz. Hazır daha alışmamışken ayakta sallanmaya, onu koyalım yerine.
Çenem düştü evet gece gece, bitti bu kadar
Yaa çok tatlı maşallah yaramaz kuzucuk.Biz hep hop zıp yaparak emiyoruz. İşimiz zor. Bide ben ayakta aldırıyorım kucagımda uyutuyorum yandım ben. Kuzucuk şuan kucagımda uyuyor
Maşallah canım seninkiler büyüdükçe uslanmışlar, benim kızım da büyüdükçe her şeyine mantıklı cevap verip açıklama yapmak zorunda kalan biri oldum, başımdan savamıyorum, çok yoruyor bizi. Şimdi bu da öyle olacak gibi, bebeklik uslu sonrası biz iptalBenim de 5 yaşında melek bir kızım var sağolsun beni hiç üzmüyor ama küçük cadı yetiyor bize zaten. Bazen çok ağlayınca 'çok ağlıyo kızım bu ya' diyorum. 'Eeee olcak o kadar, bebek o' diyor akıllı sıpa :)))
Ben molfixi hiç sevmedim, bu ara hep kaka üstüne çıkıyor, baby & me kesinlikle daha iyiydi. Desitini söylemişlerdi alayım bende.canım çok sık kaka yapması tetiklioyor. Kaka sayısı azaldığında daha iyi olacak .Ben sleepy kullandım molfix ve prima öok kötü bunun dokusu bile yumuşacık keainlikle tavsiye ederim.Benim ki ciddi bi pişikti her silmemde kan oluodu pamuk bide desitin tabi .
Yaa çok güzel olmuş çok heveslendim şu an. @engteacher86 acil dene bende alayım olmazsa. Trendyolda 70li bişiydi fiyatı sende mi öyle aldın?Sling canim gorselde ekledim mutfak topladım böyle oglumun çorbasını yemeğini yapsam yeter çok gazlı bu kız karnı gurul gurul
Fakülte de idim canım ben, sen nerde yaptın?Aaa hemde aynı gün Doğum yaptıkhangi hastanede Doğum yaptın sen? Bi de aynı yerde çıkıyomuşuz.
Canım ilk kızımı da Zeynep aksın çekmişti yine ona gideceğiz. İnstagramda fotoları var.
Senin kız kaç yaşında?Maşallah canım seninkiler büyüdükçe uslanmışlar, benim kızım da büyüdükçe her şeyine mantıklı cevap verip açıklama yapmak zorunda kalan biri oldum, başımdan savamıyorum, çok yoruyor bizi. Şimdi bu da öyle olacak gibi, bebeklik uslu sonrası biz iptal
Fakülte de idim canım ben, sen nerde yaptın?
Henüz nini Dr seçmedim daha şimdilik asm ye devam..ne iş yapıyorsun şehir hast de? Orda iyi bi Dr yok mu acaba? Oraya götürsen?İlk kızım 4,5 yaşında, onun doktoru Gökhan açmazdı, sonradan üniversiteye geçince bunda da 20. Haftaya kadar fakülteye geldik bizde. Sonra ben şehir hastanesinde çalışıyorum, hastanemdeki doktorum ne işin var ta oraya gidiyosun diyince kendi hastaneme dönüş yaptım. Neredeyse yan yana Doğum yapacakmışız bak kısmete :)
Siz nasılsınız? Oğluşun iyi mi? Aklıma gelmişken sorayım çocuk doktoru olarak kime gidiyorsunuz? Ben hala seçemedim, kızımda da öyle olmuştu istediğim doktorum tayin olup gidince sağlık ocağı ile devam ettik. Şükür çok hasta olan bi çocuk değildi.
Bende molfix de altini alırken üstü ıslak oluyor bebeğimin hangi beze geçsem anlamadim bu paket bitsin değiştircem.Ben molfixi hiç sevmedim, bu ara hep kaka üstüne çıkıyor, baby & me kesinlikle daha iyiydi. Desitini söylemişlerdi alayım bende.
Henüz nini Dr seçmedim daha şimdilik asm ye devam..ne iş yapıyorsun şehir hast de? Orda iyi bi Dr yok mu acaba? Oraya götürsen?
Bende molfix de altini alırken üstü ıslak oluyor bebeğimin hangi beze geçsem anlamadim bu paket bitsin değiştircem.
Bencede çok sevinmelisin uzak olsunlar huzurun yerinde kalsınyalnız olduğuma çok sevindim şu an
kv 3. gün gitti daha da gelmedi kp hiç gelmedi buna takılıyordum ama en güzeli bu sanırım
Acıbadem’de bi bayan vardı adını unuttum ya, iyi diyorlardı.. özel sigorta yaptırmayı düşünüyor musun? Acıbadem’in sigortası varmış muayeneler 15 tl ye geliyormuş ama arayıp soramadım daha ben..Ben eczacıyım, şu an zaten kontrol için şehir hastanesine gidiyoruz ama kalabalık ve doktorunuz hatırlamıyor haliyle bir önceki kontrolü. Daha önce can bey vardı hikayesini hatırlardı ne güzel kontrol olurduk, bakalım şehir hastanesinde kalça çıkığı vs kontrolünü olalım da bi yer seçeceğim olmazsa. Bilindik hastanelerde aşırı kalabalık ya, sağlıklı çocuk gitse kontrolde hastalanır.
Migros’un bezini dene istersen, e bebeğin bezini kullanıyorum gayet güzel. Onu da tavsiye ederim.
Etrafmzda hep byle kadnlar var ya benmde bi komsu dogm yapip eve geldgm gbi gelmisti ben hic yanina cikmadm.annemler agirladi smdi tuttrms fiko78 goremedm illede gelecmEn nefret ettiğim sey. Bende kimsenin bebeğini öpmedim hep kokladım. Ama millet cok anlayışsız. İçim gidiyor ama bir sey diyemedim lakin birinin kalbini kurcam ama bakalım kimin. Hele bi komsu hiç sevmiyorum kadını gelicem diye tutturdu hep bahane bulduk en son anneme demiş. Bende hastalık yok korkmayın uçuğum vardı gecti demiş. Ya kadın beni çıldırtacak sanki kucağına vericem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?