2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
[/QUOTE]
Olay neydi ki canım niye bu kadar büyüttüler Ne kadar ayıp kalkıp Tabii ki küçücük bebeği gönderecek değilsin görmek isteyen gelsin hatta özür dilesinler sebep ne olursa olsun yeni doğum yapmış birine bunları düşündürdükleri için

4 den sonra kucagimda uyudu canım kucakkucaga yattık ama o saate kadar da cıyak cıyak kafam beynım kalmadı oturdum agladım bende

Herkes karakter sahibi olamıyor malesef canım. Allaha havale ettim ben. Eşim yanımda çok şükür

Sağol canım amin inşallah

Canım kelin merhemi olsa kendi başına sürer misali hepimiz bir şeylerden muzdaribiz bu bebekler gerçekten çok zorluyorlar bizi mesela bizim kırkımız çıktı düzeleceğine daha da kötü olmaya başladı sanki hiç uyku uyumadım dün geceden beri devamlı ağlama krizlerine girdi ben yaptıysam susturamadım uyku bile uyumadı doğru dürüst helak etti kendini böyle böyle büyüyecekler eğer pış pışa alıştıysa ayırmak zor olur o artık onun uykuya dalması için yardımcı olmuş o olmadan zor gibi görünüyor canım aklıma inan bir şey gelmiyor başka nasıl dalar uykuya bilemiyorum telefondan pışpış sesi açıp dinletsen ya da süpürge sesi vs gibi şeyler belki onlar uyuyabilir canım bilemiyorum

Dün kırkımız çıktı sözde biraz düzene gireceğine daha da içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı sanki dün gece resmen kriz gecesiydi ne kendi uyudu ne beni uyuttu kapı gıcırtısı gibi ağlamasa da gıcırdıyor uykudan uyanıyor yarım saat anca uyumuşuzdur belki aman 6.haftaya giricez kritik hafta sanırım hep böyle devam edecek bu hafta yandık ki ne yandık

Bizde aynı canım önceki gün mola verdi bana sadece bugece yıne agladı durdu kırk falan da kalmadı yanı ne zaman düzelecek dört gözle bekliyorum

Olay neydi ki canım niye bu kadar büyüttüler Ne kadar ayıp kalkıp Tabii ki küçücük bebeği gönderecek değilsin görmek isteyen gelsin hatta özür dilesinler sebep ne olursa olsun yeni doğum yapmış birine bunları düşündürdükleri için
[/QUOTE]
Canım vaktın varsa ben konu acmıştım onu okur musun

Ne olacak bu halimiz canım hic bilmiyorum. Almayacaklar su yalancı memeyi oyle görünüyor. Biz bu gece hic uyumadik sabaha kadar ağladı ya da bir sıkıntısı var çocuğun bilmediğim

Kelin ilacı olsada sursek bir yerimize caresini bulursan banada soyle. Derin uykuya asla geçemiyor gazi var diyorum gazını çıkarıyorum tekrar uyutuyorum hep bir mikirdanma. Elim ustunde surekli pit pit sabah 8e kadar ağladı rekor kırdı çocuğum bugün koynuma aldım ordada durmadı

Bebiş kaç günlük hava güzelse yaşadığın yerde gün aşırı yıka o da rahatlasın sende hafta da 2 bile az yıkanacak büyüyecek der büyükler
Istanbul cnm 45 günlük oldu doğru diyorsunuz ben hep üşür hasta olur diye korkudan sık yıkamadım ama artık gün aşırı yikicam en kotu haftada 3 kez

Ay korkmuyor musunuz canım ya yanına almaktan ben çok korkuyorum normal şekilde yanıma almaktan ki yatıp emzirme falan yapamam herhalde uyudum da boğulur üstüne çıkarım falan diye çok korkuyorum
Cnm benim uykum cok hafif ilk oglumda da yanıma alıyordum bir sey olmadi cok şükür ama uykusu ağır olanlar için tehlikeli bende zaten yatağına yatırıyorum biraz ici gecince sabaha karsi yanıma aldim aydınlıkta sabah uyudum sadece sağolsun gece hep beşikte gak guk dedi sallatti kendini

Günaydın anneler

Bu aydaki bebenin ne kadar gazı olursa o kadar canım işte. Üstten de alttan da çıkarıyor yani öyle saatlerce gaz sancısı çekmiyor. Ama ağlamak ayrı bir olay benim çocuklarda. Altı temiz, uykusunu uyumuş, karnı doymuş çocuk niye ağlar mesela

Senin pışpış emzik gibi uyku geçme aracı olmuş canım. Birkaç gün pışpış yapmadan uyut bırak uyansın. Çok ağlar ama biraz unutur en azından. Müdahale etmek istediğin bir şey varsa ne kadar küçük o kadar iyi. Büyüdükçe zorlaşacak.

4 den sonra kucagimda uyudu canım kucakkucaga yattık ama o saate kadar da cıyak cıyak kafam beynım kalmadı oturdum agladım bende

İyi yapmışsın canım. Arada ben de ağlıyorum biraz geceleri, rahatlıyorum. İçim şişiyor yoksa. Ağlamak çok normal bir şey benim için, terapi gibi :)

Canım aglama kırkından sonra düzelir. Bizde kucak kucağa yatıyoz Baska türlü uyumuyor

İnşallah biraz azalır bizim de şu ağlama işleri. 2 gün kaldı 40'a:)
Dört gözle bekliyorum :)

Bu kriz haftalarını takip ediyordum ilk kızımda da. Gerçekten aşırı çekilmez oluyor o haftalarda bebeler. Ama gelişim gösterdiğini, bir merdiven daha çıktığını düşünüyorum hep, mutlu sona bir adım daha yaklaştık diye avutuyorum kendimi

Ne olacak bu halimiz canım hic bilmiyorum. Almayacaklar su yalancı memeyi oyle görünüyor. Biz bu gece hic uyumadik sabaha kadar ağladı ya da bir sıkıntısı var çocuğun bilmediğim
Yoktr allhn izniyle sikintisi ikk kizim oyleaglrdi ki kolikdi saatlrrce morarama kdar aglrdi herkes bi derdi vr bu cocugn bi sikintsi vr bu cocugn diye diye bni strese sokmstlr doktr doktr cocuk elimzde gezdik thliller temz ultrsanda bktilr temz ama cvre bi derdi vr diyo innmiyz dktra bska dktra tkrar gdyz ilk dort ay byle dktr dktr gezmkle gecti snra gazi gecti harektlndi cocugn aglmasi gcti bizi goren a bebgnz aglmiyo diyodu neyms derdi buldnz mu hala eminlerdi cocuk gzdan yada kolik oldgu icin degl bi sorunu vrdi . Sana bize bi doktrn tavsyesini soyleyym cocukda farkli anorml bi aglama herzamanknden farkli bi aglama gorrsen atesine bk snra tum vucudnu soy vucudna bak vucudunda bisiy var mi snra eger emiyrsa kafana takma norml bi duru.dr demisti bunu ablamada soyledm ablamn kizi nrmlde aglamaz bign inanilmaz aglamis ve emmems cocu soyup bakmislar cocukda kasik fitigi cikmis kasiginda morrarma ve cikinti varms hemen acil amlytoldu o yuzden bebegnizi sacin dan ayagina kontrlu ihml etmeyn her aglamada panik olmayin. Bi komsumzda cocuk bi anda baygn gbi uyums ve uyanmiyordu ondada basnda kene varms cocugn o yuzden vucut kontrlnu onemsiyrm ben aklnda bulnsn canm. Ama bebek bu aglar yani emmedkce aklna kotuyu getrme

Benim uyku da tam tilki uykusu, mık dese uyanıyorum. Ben de genelin aksine beşikte yatırmaya korkuyorum. Görmüyorum ya ne olduğunu endişeden uyuyamıyorum. Yanım iyidir

Ben ne zaman öyle aglasam bogazım şişer hasta olurum ınsallah bu sefer olmam yoksa aglamak rahatlatıyor insanı
Şu haftalara bir bakayım ne zaman rahatlıycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…