2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
M Muravey canım dün doktor kontrolünuz vardı. Nasıl geçti? İyisinizdir umarim, yeşil kaka neden oluyormuş
İyiyiz canim çok şükür 1 kg almış benim Asyam 4100 olduk . Tam kakasinida yapmıştı muayene esnasında gördü gayet normal dedi sana yazacaktım unuttum ya bizde bu gece uyumadık yarim saate bir vik vikledi inanılmaz gazlıyız banyo yaptırdım 1 st oldu emdide güzel ama uyumuyor ya 4. Kez uyandı şimdi gözler kapalı üveeee üveeee ....2. Aydan sonra oğlum rahatlamıştı baya kolik ağlamaları bitmisti insallah kızımda öyle olur :)

Canim bence biraz daha idare et biraz daha buyusun ev ortami gbi olmaz smdi gene gitmej istersen gidersn en azndan bi ay daha buyut bebeni

İyi hadi canim gözün aydın 1. Ayda 1kg almış galiba gayet iyi masallah minik Asya'ya. O zaman benimkide mi kolik? Bizide uyutmadi hala uyumuyor az önce tam uyudu dedim 1 saat anca uyuyabildi sipacan. İyi normalse yesil kaka neden peki yesil oluyormus varmıymış bir sebebi peki aceba

Anladim canım eşin gelsinde ona gore birlikte en dogru karari verirsiniz

Hep öyleler benimki de sallatıyo beşik dallama aparatı varmış ondan almayı düşündüm bi an :) ben uykumun agır olduğunu düşünüyorum korkuyorum o yüzden almıyorum ama kucakta uyuyoruz sürekli kucak istiyor ondan nasıl vazgeçirecegim bilmiyorum

Kızlar benim alt karin bölgem yok ama göbek deliğinin üstü mide dediğimiz yer hep sis sanki kilo verirsin deri çok olur ya öyle bir sey ici de hava dolu gibi mesela düşük bel pantolonlarım oluyor yüksek beller hiç olmuyor sizinde öyle mi hep birde midede gerginlik hissi eski kiloma döndüm daha da verdim ama göbek o kadar sisti ki başka bir sey olmasindan korkuyorum

Canim bence biraz daha idare et biraz daha buyusun ev ortami gbi olmaz smdi gene gitmej istersen gidersn en azndan bi ay daha buyut bebeni
Kafam çok karışık ya babam da öyle dedi buraya gel gece falan yardımcı oluruz sende dinlenırsin Hira yanda iyi olur cocuklarim oynar falan dağilir çocuk biraz içine kapandı dıkkat eksikliği olusmaya başladı ondan korkuyorum çocuğum orda bir odanın içinde daha kötü olursa bir on gün babamglde kalsam bir haftanfalan kv de sonra geri evıme gelirim kv kp laf söylemezler bana zaten yazları gidiyorum şimdide gitsem diyorum bilmiyorum iyice bi düşüneyim

Kız anam kendimi avutacak enerjim kalmadı ki uyku sıfır bizde hayır yani karnı tok altı kuru iyi kötü gazını da çıkarıyor daha ne diye ağlıyor anlamış değilim sözde kriz işte

Valla benim kızı tarif ediyorsun tam. Bu ayların en yorucu tarafı bu işte. Sebepsiz yere ağlamalar.

Bizim de öyle valla en fazla 1.5 saat oluyor emme aralığı. 2-3 saat uyuması lazım ki emmek istemesin. Ki o da gündüzleri görünen bir şey değil hiç.
O kadar güzel emiyorsa 1 kilonun üstünde almıştır senin bebicik de :)

Kendine baktırmak için olabilir :) tatlı cadı,Allah kolaylık versin canm

Ben bakmaya razıyım da çoğunlukla hiç derdi yokken ağlıyor ona çare yok canım sıkılıyor

Maşallah canım ne güzel kilo almış.
Benim cadı da tam dediğin gibi ses çıkararak ağlıyor hüveee hüveee diye :)
Ay Allahım 2 ay mı dedin? Keşke öyle olsa 20 gün daha dayanırım ben. Daha uzun sürer diye korkuyorum.

Hamilelikten şüpheleniyor olamazsın değil mi ne olabilir ki bilemedim.
11 kilo aldım hamileyken, 8'i gitti ama ben hala eski kotlarıma giremiyorum. Doğumda genişledi kalça kemikleri, toparlanmıyor hala

Ya kızlar bişey sorcam.
Aranızda kucakta ağlayan bebeği olan var mı?
Karnı tok, gazı çıkmış, altı temiz, uykusu olmayan bebek kucakta ağlıyorsa ne yapılır mesela? Var mı bana verecek aklı olan?
Kucakta gezdirmeye razıyım ama kucakta gezerken bile ağlıyor çoğu zaman. Bir elim poposunu altında, bir elim 2 kolunun arasında göğüs kafesinden tutarak yukarı aşağı ağırlık çalışır gibi kaldır indir yaparsam susuyor bir tek. Kucakta taşıyarak evi turluyoruz, yırtıyor kendini ağlamaktan. Ne zaman şöyle sıkıntısı olmadığında bir yerlerde yatıp bakınacak bu çocuk?
Sebebi de sağolsun annem ve kv gerçi. Çocuk mesela ağlamadan duruyor diyelim bir yerde, hemen biri damladı tepesine sevme bahanesiyle. Öyle olunca da 2 dk'yı bulmadan ağlamaya başlıyor alın beni diye. Sürekli kucakta gezdirmeyin, siz gidince ne yapcam ben desem de annem hep 'o hep böyle ağlamayacak ya, bakınacak başlayınca durcak' dedi ama hala o günler gelmedi sağolsun.
Çocuk kendi kendine kalamadı ki hiç, bez değiştirirken rahatlıyor biraz, yatak odasında yatağın üstüne yatırıyorum ben de geziniyorum iki işleniyorum oyalanıyorum falan etrafında ki biraz kendi kendine bakınsın diye ama yalnız bırakmıyorlar çocuğu bir türlü.
Hep yanında birinin olmasına alışmasın istiyorum. Nasıl olacak bilemiyorum tabi. Yalnız başımıza bez bile değiştiremiyoruz
Yalnız kalınca daha iyi olacak gibi geliyor sanki düzenimiz.

Canım büyüklerin yanında çocuk büyütmek gerçekten zor faydaları olduğu kadar zararları da oluyor bir şey desen yanlış anlıyorlar acaba yatırıp yanına süpürge sesi vs gibi bir şey açsan durmaz mı ki

Yok cnm ne hamileligi 10 aydır ilişki yok bizde daha kanamamda bitmedi zaten:)))) mide de hazimsizliktan supheleniyorum bendende bu gazlar çocuğa geciyor sanirim. Dedim herkeste varsa normal dicektim

Uykuya daldığında daha istemese neyse ama sürekli istiyo bıraktığımda uyanıyo. Oyyy oyyy böyle böyle büyüyecekler haklısın biz 1 yıl uykuyu unutucaz desene :) uykusuzluğa yine tahammül edebiliyorum ama uykusuzlukta sütü azaltıyo ondan tedirgin oluyorum aman her şeyi düşünmek ne zor anayız biz ana :)))

Beşiğinin sallama özelliğini açtım gece bide onu denicem bakalım. Bu pıt pıt çok yordu beni. Hepimiz aynıymışız ben sanıyorum ki sadece benim kız böyle. Biraz içim rahatladı desem :)

Ay ben kendimi gerçekten yalnız sanıyodum. Zannediyordum ki herkesin bebeği az da uyusa en azından uyurken annelerde uyuyabiliyo kimsenin bebeği böyle sürekli pıt pıt pış pış istemiyo biraz içim rahatladı desem:)

Canim benim oğlumda öyleydi kızımda oğlumun ağlamalar 2 Aydan sonra kesildi 2 aya kadar o ağladı ben ağladım dr dr gezdim neyi var diye hiç birseyide yoktu çok şükür kızımda şimdi uyanık olduğu sure boyunca ağlıyor kucakta ev geziyoruz oturarakta durmuyor kucakta dik tutarak gezicem sallana sallana . Oğlum emekleyene kadar kendi kendine oyalanan bir çocuk olmadı hep kucakta yanındaydım sürekli hala çok hareketli bir çocuk ve çok duygusal 2 yaşa kadar çocuklar zorluyor ya

Evet canım sordum gayet normal dedi

Offf aynıyız valla görümcem kucağa alıştırdı siz gidince napcam dediysemde anlamadı . Bi gitseler düzenimiz oluşacak gibi geliyo banada. Ağlaya ağlaya bi düzene oturtucaz heralde ne bilim. Annemde o hep böyle olmayacak 40’ında düzelicek diyip duruyo ama gördüğüm kadarıyla düzelmiyo (

Bende anlamıyorum o kadar emiyor,yutkunma seside geliyor doyuyor demekki ve uyuması lazım ama uykuya geçiş yapamıyoruz bir türlü,uyuduğu zaman da kıvranıyor el belinde pit pıt olacakda oyle uyuyor.sabah kucagima alip tartildik kiyafetiyle kuru beziyle 3900 geliyor 2800 dogmustu pazartesi sabah kontrole gidecegiz bakalım beli olacak bicirigin kilosu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…