- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.461
Yeni dönem de baska ev tutacaz adamda bunu bildıgı için baska yer vermemiş ama eşimin tuttuğu yerde kalabilirmişiz 1+1 küçük ama iki ay idare edersen gel dedi eşimde bende kararsızım düşünme asamasındaym artık Adana ya yaz geliyor çok gez dolaş ama orası hâlâ kişi ve odaya tıkılıp kalıcaz artı noktası da beraber olacaz çocuklar eşim falanHe anldm.cnm.izin verrler ya bos yer oldktn snra
kvler kendinde sorun bulur mu hepsi sütten çıkmış ak kaşık biz kötüyüz hep. El kadar meme yiyen bebenin anasiz ne isi varmis onlarda dengesiz insanlar el kadar bebelere acinalarida yok bunların,gitme sende bir daha canım eşin gitsin anasını görsün gelsin hos böyle yaoarak kendi evlatlarini da sogutuyorlar kendilerinden haberleri yokKızlar kv ve kp şahsiyetleri ile küsmüştük. Daha 3 günlükken bebeğim. Dün ilk defa eşimi aramış kaynana müsvettesi. Hala gelmişte diyormuş ki bebeği getir. El kadar bebek annesiz nereye gidiyormuş. Eşim de hani bizi silmiştniz demiş. Oda seni değil karabiberim123ü sildik demiş. Çok bekler o daha. Annemde çok sinirlendi. Dedi bunlar en son söylenecek laflar. Sen aldattınmı küfür mü ettin ne bu kin öfke. Bunlar beş para etmez insanlar. Eşime sen git ama kızım asla gitmesin ileride barıssanız bile dedi. Karaktersiz insanlar ya hoş benim canıma minnet ben böyle onlarsız mutluyum. Ama bir aydır hiç kendilerinde hata bulamamışlar demekki. Yazık
Aynen bende oyleyim tilki uykusundayim ve gozaltim mor beynim öyle uyuşuk ki dun arabaya binerken başımı kapiya çarptım resmen dengem şaştıBenim uyku da tam tilki uykusu, mık dese uyanıyorum. Ben de genelin aksine beşikte yatırmaya korkuyorum. Görmüyorum ya ne olduğunu endişeden uyuyamıyorum. Yanım iyidir
Ah sorma canım nasıl insanlara düşmüşüm ben. Allah tan eşim iyi. Aynen oğlu isterse gitsin görsün ne ben ne yavrumu göndermemkvler kendinde sorun bulur mu hepsi sütten çıkmış ak kaşık biz kötüyüz hep. El kadar meme yiyen bebenin anasiz ne isi varmis onlarda dengesiz insanlar el kadar bebelere acinalarida yok bunların,gitme sende bir daha canım eşin gitsin anasını görsün gelsin hos böyle yaoarak kendi evlatlarini da sogutuyorlar kendilerinden haberleri yok
Ben ne zaman öyle aglasam bogazım şişer hasta olurum ınsallah bu sefer olmam yoksa aglamak rahatlatıyor insanı
Şu haftalara bir bakayım ne zaman rahatlıycaz
Kız anam kendimi avutacak enerjim kalmadı ki uyku sıfır bizde hayır yani karnı tok altı kuru iyi kötü gazını da çıkarıyor daha ne diye ağlıyor anlamış değilim sözde kriz işteGünaydın anneler
Bu aydaki bebenin ne kadar gazı olursa o kadar canım işte. Üstten de alttan da çıkarıyor yani öyle saatlerce gaz sancısı çekmiyor. Ama ağlamak ayrı bir olay benim çocuklarda. Altı temiz, uykusunu uyumuş, karnı doymuş çocuk niye ağlar mesela
Senin pışpış emzik gibi uyku geçme aracı olmuş canım. Birkaç gün pışpış yapmadan uyut bırak uyansın. Çok ağlar ama biraz unutur en azından. Müdahale etmek istediğin bir şey varsa ne kadar küçük o kadar iyi. Büyüdükçe zorlaşacak.
İyi yapmışsın canım. Arada ben de ağlıyorum biraz geceleri, rahatlıyorum. İçim şişiyor yoksa. Ağlamak çok normal bir şey benim için, terapi gibi :)
İnşallah biraz azalır bizim de şu ağlama işleri. 2 gün kaldı 40'a:)
Dört gözle bekliyorum :)
Bu kriz haftalarını takip ediyordum ilk kızımda da. Gerçekten aşırı çekilmez oluyor o haftalarda bebeler. Ama gelişim gösterdiğini, bir merdiven daha çıktığını düşünüyorum hep, mutlu sona bir adım daha yaklaştık diye avutuyorum kendimi
koynumdada uyumadı canım simdide mışıl mışıl uyuyor benim uyku gelmiyor Allahim kafayı yiyicem valla nerdeyse4 den sonra kucagimda uyudu canım kucakkucaga yattık ama o saate kadar da cıyak cıyak kafam beynım kalmadı oturdum agladım bende
İşallah gidebilirsin güzel olurBakalım ınsallah bugün görüşecekti eşim
Kontrol ediyorum canım sürekli hatta o kadar pimpirikliyim ki sacim falan eline boynuna falan takılmış mi diye bakıyorum banyoda iyice kontrol ederim yıkarken altini degistirirken keza öyle. Bizimkinin maşallah emme güzel en kötü emme aralığı 1 saat zaten onun üstüne ancak derin uyarsa öyle çıkıyoruz yoksa tam bir memeci sanırsın bıraksa biri memesini alıp götürecek elleriylede kucakliyor memeyi. Bazen gülesim bile geliyor ama meme ağrısından duramiyorum artık baya kötü durumdalar. Tavsiyene uyucam canım. Pazartesi randevumuz var evimize gitmeden yola cikmadan son bir bakılsın çocuğa öyle çıkalım dedim. Gerci kilosunu falanda cok merak ediyorum bu emmeye göreYoktr allhn izniyle sikintisi ikk kizim oyleaglrdi ki kolikdi saatlrrce morarama kdar aglrdi herkes bi derdi vr bu cocugn bi sikintsi vr bu cocugn diye diye bni strese sokmstlr doktr doktr cocuk elimzde gezdik thliller temz ultrsanda bktilr temz ama cvre bi derdi vr diyo innmiyz dktra bska dktra tkrar gdyz ilk dort ay byle dktr dktr gezmkle gecti snra gazi gecti harektlndi cocugn aglmasi gcti bizi goren a bebgnz aglmiyo diyodu neyms derdi buldnz mu hala eminlerdi cocuk gzdan yada kolik oldgu icin degl bi sorunu vrdi . Sana bize bi doktrn tavsyesini soyleyym cocukda farkli anorml bi aglama herzamanknden farkli bi aglama gorrsen atesine bk snra tum vucudnu soy vucudna bak vucudunda bisiy var mi snra eger emiyrsa kafana takma norml bi duru.dr demisti bunu ablamada soyledm ablamn kizi nrmlde aglamaz bign inanilmaz aglamis ve emmems cocu soyup bakmislar cocukda kasik fitigi cikmis kasiginda morrarma ve cikinti varms hemen acil amlytoldu o yuzden bebegnizi sacin dan ayagina kontrlu ihml etmeyn her aglamada panik olmayin. Bi komsumzda cocuk bi anda baygn gbi uyums ve uyanmiyordu ondada basnda kene varms cocugn o yuzden vucut kontrlnu onemsiyrm ben aklnda bulnsn canm. Ama bebek bu aglar yani emmedkce aklna kotuyu getrme
1+1 olsun canım esinle çocukların bir arada olacaksınız Umut babasının yaninda büyüyecek onada alışacak,fırsatın varsa degerlendir canımYeni dönem de baska ev tutacaz adamda bunu bildıgı için baska yer vermemiş ama eşimin tuttuğu yerde kalabilirmişiz 1+1 küçük ama iki ay idare edersen gel dedi eşimde bende kararsızım düşünme asamasındaym artık Adana ya yaz geliyor çok gez dolaş ama orası hâlâ kişi ve odaya tıkılıp kalıcaz artı noktası da beraber olacaz çocuklar eşim falan
Kendine baktırmak için olabilir :) tatlı cadı,Allah kolaylık versin canmGünaydın anneler
Bu aydaki bebenin ne kadar gazı olursa o kadar canım işte. Üstten de alttan da çıkarıyor yani öyle saatlerce gaz sancısı çekmiyor. Ama ağlamak ayrı bir olay benim çocuklarda. Altı temiz, uykusunu uyumuş, karnı doymuş çocuk niye ağlar mesela
Senin pışpış emzik gibi uyku geçme aracı olmuş canım. Birkaç gün pışpış yapmadan uyut bırak uyansın. Çok ağlar ama biraz unutur en azından. Müdahale etmek istediğin bir şey varsa ne kadar küçük o kadar iyi. Büyüdükçe zorlaşacak.
İyi yapmışsın canım. Arada ben de ağlıyorum biraz geceleri, rahatlıyorum. İçim şişiyor yoksa. Ağlamak çok normal bir şey benim için, terapi gibi :)
İnşallah biraz azalır bizim de şu ağlama işleri. 2 gün kaldı 40'a:)
Dört gözle bekliyorum :)
Bu kriz haftalarını takip ediyordum ilk kızımda da. Gerçekten aşırı çekilmez oluyor o haftalarda bebeler. Ama gelişim gösterdiğini, bir merdiven daha çıktığını düşünüyorum hep, mutlu sona bir adım daha yaklaştık diye avutuyorum kendimi
valla şu dönemde en büyük sıkıntıları gaz canm gaz oldukça emmek istiyor benimki emdikce de iyice gaz oluyorNe olacak bu halimiz canım hic bilmiyorum. Almayacaklar su yalancı memeyi oyle görünüyor. Biz bu gece hic uyumadik sabaha kadar ağladı ya da bir sıkıntısı var çocuğun bilmediğim
Canım vaktın varsa ben konu acmıştım onu okur musunOlay neydi ki canım niye bu kadar büyüttüler Ne kadar ayıp kalkıp Tabii ki küçücük bebeği gönderecek değilsin görmek isteyen gelsin hatta özür dilesinler sebep ne olursa olsun yeni doğum yapmış birine bunları düşündürdükleri için
Olay neydi ki canım niye bu kadar büyüttüler Ne kadar ayıp kalkıp Tabii ki küçücük bebeği gönderecek değilsin görmek isteyen gelsin hatta özür dilesinler sebep ne olursa olsun yeni doğum yapmış birine bunları düşündürdükleri için
Aynen çok doğru diyorsun canım emdikce basa sarıyoruz zaten bir bitmeyen döngü başlıyor orda.her meme istediginde veriyor musun yoksa saatli mi veriyorsunvalla şu dönemde en büyük sıkıntıları gaz canm gaz oldukça emmek istiyor benimki emdikce de iyice gaz oluyor
ahhh bulabilsem canm anlayamıyorum ki nerden nasıl okunuyor bi bildiğim ocak anneleri ve şubat annemleri,yoksa okumak isterim tabikiCanım vaktın varsa ben konu acmıştım onu okur musun
Ay unutmuştum bakmayı hiç hatırlatmayaydın yaAman anma Allâh aşkına. Dün akşam ben de eşime dedim en korktuğum şey hasta olmak bu ara diye. Rahatlama 4. Ayda bacım hiç bakma
Gitmeye giderim de 1 saat uçak sıkıntı degil 4/5 saat de otobüs yolculuğu var çocuktan da korkuyorum özel araç olsa sıkıntı olmaz eşim gelene kadar düşüncem gidersem de bayramda gelip Eylül e kadar yine burada kalıcam yani 2 aylığına gitmiş olcam1+1 olsun canım esinle çocukların bir arada olacaksınız Umut babasının yaninda büyüyecek onada alışacak,fırsatın varsa degerlendir canım
Amin canım sağol :)eşimin halaları gelen misafirler sureleri okuyup dualadıkAllah kabul etsin canım kırk mevlüdü gibi mı yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?