2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
He anldm.cnm.izin verrler ya bos yer oldktn snra
Yeni dönem de baska ev tutacaz adamda bunu bildıgı için baska yer vermemiş ama eşimin tuttuğu yerde kalabilirmişiz 1+1 küçük ama iki ay idare edersen gel dedi eşimde bende kararsızım düşünme asamasındaym artık Adana ya yaz geliyor çok gez dolaş ama orası hâlâ kişi ve odaya tıkılıp kalıcaz artı noktası da beraber olacaz çocuklar eşim falan

kvler kendinde sorun bulur mu hepsi sütten çıkmış ak kaşık biz kötüyüz hep. El kadar meme yiyen bebenin anasiz ne isi varmis onlarda dengesiz insanlar el kadar bebelere acinalarida yok bunların,gitme sende bir daha canım eşin gitsin anasını görsün gelsin hos böyle yaoarak kendi evlatlarini da sogutuyorlar kendilerinden haberleri yok

Benim uyku da tam tilki uykusu, mık dese uyanıyorum. Ben de genelin aksine beşikte yatırmaya korkuyorum. Görmüyorum ya ne olduğunu endişeden uyuyamıyorum. Yanım iyidir
Aynen bende oyleyim tilki uykusundayim ve gozaltim mor beynim öyle uyuşuk ki dun arabaya binerken başımı kapiya çarptım resmen dengem şaştı Mutlu1anne canım inan bizde öyleyiz sabaha kadar piş piş la öldüm hâlâ uykuya dalamıyor ustelik dr gaz sancıları nin artacağını söyledi 3. Ayda rahatlarsiniz dedi gözüm daha bi kokrtu yanlız şu var hepimizde hemen hemen aynı sorun var yanlız degiliz cidden bizim grubda akilli bebek var mi ki?

Olay neydi ki canım niye bu kadar büyüttüler Ne kadar ayıp kalkıp Tabii ki küçücük bebeği gönderecek değilsin görmek isteyen gelsin hatta özür dilesinler sebep ne olursa olsun yeni doğum yapmış birine bunları düşündürdükleri için
[/QUOTE]
Ah sorma canım nasıl insanlara düşmüşüm ben. Allah tan eşim iyi. Aynen oğlu isterse gitsin görsün ne ben ne yavrumu göndermem

Ben ne zaman öyle aglasam bogazım şişer hasta olurum ınsallah bu sefer olmam yoksa aglamak rahatlatıyor insanı
Şu haftalara bir bakayım ne zaman rahatlıycaz

Aman anma Allâh aşkına. Dün akşam ben de eşime dedim en korktuğum şey hasta olmak bu ara diye. Rahatlama 4. Ayda bacım hiç bakma

Kız anam kendimi avutacak enerjim kalmadı ki uyku sıfır bizde hayır yani karnı tok altı kuru iyi kötü gazını da çıkarıyor daha ne diye ağlıyor anlamış değilim sözde kriz işte

Kontrol ediyorum canım sürekli hatta o kadar pimpirikliyim ki sacim falan eline boynuna falan takılmış mi diye bakıyorum banyoda iyice kontrol ederim yıkarken altini degistirirken keza öyle. Bizimkinin maşallah emme güzel en kötü emme aralığı 1 saat zaten onun üstüne ancak derin uyarsa öyle çıkıyoruz yoksa tam bir memeci sanırsın bıraksa biri memesini alıp götürecek elleriylede kucakliyor memeyi. Bazen gülesim bile geliyor ama meme ağrısından duramiyorum artık baya kötü durumdalar. Tavsiyene uyucam canım. Pazartesi randevumuz var evimize gitmeden yola cikmadan son bir bakılsın çocuğa öyle çıkalım dedim. Gerci kilosunu falanda cok merak ediyorum bu emmeye göre

1+1 olsun canım esinle çocukların bir arada olacaksınız Umut babasının yaninda büyüyecek onada alışacak,fırsatın varsa degerlendir canım

Kendine baktırmak için olabilir :) tatlı cadı,Allah kolaylık versin canm

Ne olacak bu halimiz canım hic bilmiyorum. Almayacaklar su yalancı memeyi oyle görünüyor. Biz bu gece hic uyumadik sabaha kadar ağladı ya da bir sıkıntısı var çocuğun bilmediğim
valla şu dönemde en büyük sıkıntıları gaz canm gaz oldukça emmek istiyor benimki emdikce de iyice gaz oluyor

Canım vaktın varsa ben konu acmıştım onu okur musun
[/QUOTE]
ahhh bulabilsem canm anlayamıyorum ki nerden nasıl okunuyor bi bildiğim ocak anneleri ve şubat annemleri,yoksa okumak isterim tabiki

Ah sorma canım nasıl insanlara düşmüşüm ben. Allah tan eşim iyi. Aynen oğlu isterse gitsin görsün ne ben ne yavrumu göndermem
[/QUOTE]
Tam terbiyesiz bunlar Allah bizi bunların kötülüklerinden korusun gercekten. Nasıl kötü dusuncesiz ailelelere denk düştük

1+1 olsun canım esinle çocukların bir arada olacaksınız Umut babasının yaninda büyüyecek onada alışacak,fırsatın varsa degerlendir canım
Gitmeye giderim de 1 saat uçak sıkıntı degil 4/5 saat de otobüs yolculuğu var çocuktan da korkuyorum özel araç olsa sıkıntı olmaz eşim gelene kadar düşüncem gidersem de bayramda gelip Eylül e kadar yine burada kalıcam yani 2 aylığına gitmiş olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…