- 25 Şubat 2016
- 6.012
- 10.197
- 248
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #45.001
Bizim alerji devam arada kakada kan görüyoruz . Yaşadığım yerde iyi bir alerji doktoru yok Ankara’da bülent şekerel varmış alerjide çok iyiymiş bu cumartesi ona götürücem. İnşallah çare buluruz. Bu doktor ek gıdaya erken geçirip bağırsakların hassasiyetinin azaltılmasını öneriyor. Gittiğimizde 5 aylık olucaz büyük ihtimal hemen ek gıdaya başlatıcak. Genelde de 2-3 ay içinde annede bebekte her şeyi yer duruma geliyormuş. Eğer alerji düzeyi ileri değilse.Ya bı soruyu sormusmuydum tam hatırlamıyorum takip edemedim bı süredir biz kan ilacı olarak sağlık ocağının kimi killanmadik,ama eşim tutturdu kan ilacı kullanalım diye(kendiis biraz kansız ondan olsa gerek :)) doktorlarımız size alternatif hangi kan ilaçlarını tavsiye etti kullandığınızda bibsikayetle karşılaştınız mi bı aradaMutlu1anne senin bebişim alerjisi en son ne oldu?benim geçen çok kötü kurdeşen döker gibi oldu huzursuzlandi,doktorlar çok onemsemiyo süt alerjileri filan 6.ayda geciyo diyolar,çok uzuldum yavrucagimin her yeri kizardi ,buzdolabtan süt annelerin sutlerini kullandigimdan neye alerjisi olduğunuzda bulamiyorum
biz fermix kullanıyoruz içerik olarak temiz bir damla. ilk bi kaç gün karın ağrısı oldu ama şimdi alıştı.Ya bı soruyu sormusmuydum tam hatırlamıyorum takip edemedim bı süredir biz kan ilacı olarak sağlık ocağının kimi killanmadik,ama eşim tutturdu kan ilacı kullanalım diye(kendiis biraz kansız ondan olsa gerek :)) doktorlarımız size alternatif hangi kan ilaçlarını tavsiye etti kullandığınızda bibsikayetle karşılaştınız mi bı aradaMutlu1anne senin bebişim alerjisi en son ne oldu?benim geçen çok kötü kurdeşen döker gibi oldu huzursuzlandi,doktorlar çok onemsemiyo süt alerjileri filan 6.ayda geciyo diyolar,çok uzuldum yavrucagimin her yeri kizardi ,buzdolabtan süt annelerin sutlerini kullandigimdan neye alerjisi olduğunuzda bulamiyorum
Ya bı soruyu sormusmuydum tam hatırlamıyorum takip edemedim bı süredir biz kan ilacı olarak sağlık ocağının kimi killanmadik,ama eşim tutturdu kan ilacı kullanalım diye(kendiis biraz kansız
Sagolasin canim bakalım ne olacak sanki birşeylere alerjisi çıkacakmış gibi geliyor banaNormal canım küçükler hala ben destekli arada denemeler yapıyorum tutuyorum tutmasam devriliyor :)) Zamanla kendileri oturmaya başlar
Çocuklar artık kıpır kıpır vakit bulamıyoruz girip yazmaya :))
Maşallahilk olarak ev yapımı yoğurtla başlayabilirsin 1-2 çay kaşığı kadar. 3 gün boyunca ver sonra bekle bakalım alerjik bir belirtisi olacak mı sonra yine aynı şekilde patates, havuç, kabak denemeleri yaparsın. Tek tek sebzelerin tadına baksın. Dur ben bi tablo atayım en iyisi neler verip veremeyeceğine bakarsın canım.
Geçmiş olsun canım ya 2 çocuğunda hasta olması çok yorucu ve can sıkıcı oluyor. İnşallah çabucak toparlarlar.
Doktora anlatmaya çalışıyorum ama onrmsemiyolar alerjiyi geciciymis filan ben inek sütü ve süt urunlerinden supheleniyorum ,bu çocuklara mama olarakta aptamli ha öneriyorlar inek sutunprotein parçalanmış bu mamada,ileri derecede değilse tabi alerjisiBizim alerji devam arada kakada kan görüyoruz . Yaşadığım yerde iyi bir alerji doktoru yok Ankara’da bülent şekerel varmış alerjide çok iyiymiş bu cumartesi ona götürücem. İnşallah çare buluruz. Bu doktor ek gıdaya erken geçirip bağırsakların hassasiyetinin azaltılmasını öneriyor. Gittiğimizde 5 aylık olucaz büyük ihtimal hemen ek gıdaya başlatıcak. Genelde de 2-3 ay içinde annede bebekte her şeyi yer duruma geliyormuş. Eğer alerji düzeyi ileri değilse.
Destekli oturtuyorum canım daha kendi oturamıyorKizlar bebegi oturan var mi Ben oturtuyorum bazen kafayi öne atıyor çok duramıyor normal mi bu
Normal canım küçükler hala ben destekli arada denemeler yapıyorum tutuyorum tutmasam devriliyor :)) Zamanla kendileri oturmaya başlar
Çocuklar artık kıpır kıpır vakit bulamıyoruz girip yazmaya :))
Maşallahilk olarak ev yapımı yoğurtla başlayabilirsin 1-2 çay kaşığı kadar. 3 gün boyunca ver sonra bekle bakalım alerjik bir belirtisi olacak mı sonra yine aynı şekilde patates, havuç, kabak denemeleri yaparsın. Tek tek sebzelerin tadına baksın. Dur ben bi tablo atayım en iyisi neler verip veremeyeceğine bakarsın canım.
Geçmiş olsun canım ya 2 çocuğunda hasta olması çok yorucu ve can sıkıcı oluyor. İnşallah çabucak toparlarlar.
Gittiğinde banada dediklerini haber et canım bakalım ne diyecekBizim alerji devam arada kakada kan görüyoruz . Yaşadığım yerde iyi bir alerji doktoru yok Ankara’da bülent şekerel varmış alerjide çok iyiymiş bu cumartesi ona götürücem. İnşallah çare buluruz. Bu doktor ek gıdaya erken geçirip bağırsakların hassasiyetinin azaltılmasını öneriyor. Gittiğimizde 5 aylık olucaz büyük ihtimal hemen ek gıdaya başlatıcak. Genelde de 2-3 ay içinde annede bebekte her şeyi yer duruma geliyormuş. Eğer alerji düzeyi ileri değilse.
Benimkide öyle yatağına koyuyorum oyuncak veriyorum 3 dk sonra başliyo beni kucağına al demeye :)) bı uyurken iş yapabiliyorum nerdeyseSelam hanımlar, bizim hanımefendi bu ara hiç duramıyor yerinde, kucakta gezecekmiş küçük hanım. 2 dk iş yapamıyorum yaaa.
Canım ben de olmadım ödem var keske olsakSelam kizlar adet olmayan var mi benim gibi? Ilk oglumda 2 aylıkken olmuştum adet bunda hala tık yok ? Umarım bir kaza kurşununa maruz kalmadim:)
Bende olmadım korkmuyoda degikimSelam kizlar adet olmayan var mi benim gibi? Ilk oglumda 2 aylıkken olmuştum adet bunda hala tık yok ? Umarım bir kaza kurşununa maruz kalmadim:)
Selam bende hala adet olmadım. Şimdi bende şüphelendim ya. Olabilir mi ki?Selam kizlar adet olmayan var mi benim gibi? Ilk oglumda 2 aylıkken olmuştum adet bunda hala tık yok ? Umarım bir kaza kurşununa maruz kalmadim:)
Tabi canım hemen yazarım bi fikir olur. Sizde kakada kan oluyor mu?Gittiğinde banada dediklerini haber et canım bakalım ne diyecek
Canım ben de olmadım ödem var keske olsak
Selam bende hala adet olmadım. Şimdi bende şüphelendim ya. Olabilir mi ki?
Rüyalarıma giriyor benimde hamile imisim bakamıyormuşum. Allah isteyene nasip etsin artık benden geçti olursa da kaza ile tabikide yapacak bir sey yok dogurcam. Ama süt koruyormuş diyorlar 1 seneye kadar normal diyorlar benim doktorumda en çok hamile kalanlar süt koruyor sananlar dedi bana:) ödem var evet ya midem karnım davul gibi şiştiBende olmadım korkmuyoda degikim
bende olmadım canm ilk doğumda 8.ay da olmuştum 2. de 40 tan sonra hemen olmuştum,şimdi yine yok bişey bi olsakta şişimiiz inse ne güzel olcakSelam kizlar adet olmayan var mi benim gibi? Ilk oglumda 2 aylıkken olmuştum adet bunda hala tık yok ? Umarım bir kaza kurşununa maruz kalmadim:)
aslında sadece ağzına damlatıyorlar. ama tatilde oldugun yerde sağlık ocağı vardır mutlaka. orada yaptırabilirsin içine sinmezse.Kızlar ben tatildeyim oğlumun rota aşısının 2.dozu bugün idi. Alıp eczaneden kendim yapabilir miyim evde sizce? Ac mi vereyim tok mu?
Bebeğinin hemsiresine arayarak sordum kendin yaptirabilitsin yavas yavas ver kusmasın yeter dedi birde 1 saat emzirmicekmisim.aslında sadece ağzına damlatıyorlar. ama tatilde oldugun yerde sağlık ocağı vardır mutlaka. orada yaptırabilirsin içine sinmezse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?