- 25 Şubat 2016
- 6.011
- 10.197
- 248
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #46.121
Maşallah canım çok tatlı ya Allah bağışlasınBenim minik koalam teyzelerini öpüyor ♥ Bu bücür benim elimde kalacak. İyice sıkıştırarak sevmeye alıştırdım ama yine de en sonunda basıyor çığlığı
Hepsi tatlı hepsi masumMaşallah canım çok tatlı ya Allah bağışlasın
Et ne zamandır veriyorsun canımCanım bende oradan aldım pirinç unu falan. Pirinç ununu bizim kızda pek sevmedi ama yine arada denicem. Sabah kahvaltı çeyrek avakado yarım yumurta sarısı labne peynir zeytin hep oluyo bazen irmikle peyniraltı suyunu pişirip içine muz katıyorum ekstra olarak. Öğlenleri kuzu etli sebze veriyorum çorba veriyorum sebzeleri sade buharda pişirip veriyorum yanında da yoğurt birazcık. Saat 5 gibi herhangi bir unla (yulaf,keçiboynuzu,irmik,tambuğday gibi) herhangi bir meyveyi birleştirip veriyorum bazende yoğurt ve meyve birleştirip veriyorum. Bizim öğünler böyle. “Bu çocuk aç” kitabından tarifler bakıp yapıyorum . 2 hafta sonra tereyağ eklemeye başlıcam yemeklerine. Bide bebe bisküvisi yapıcam kendim keçiboynuzu unundan
Merhabalar, süt alerjiniz vardı diye hatırlıyorum ama geçti mi acaba? Bizim de alerjimiz var da. Ek gıdaya başladık ama ben henüz diyetimi açmadım. Nasıl tepki verdi bebeğiniz merak ettim. Yarın tam 6 aylık oluyoruz. Doktor kontrolde ne diyecek merakla bekliyorum. İnşallah bizimki de geçer.Canım bende oradan aldım pirinç unu falan. Pirinç ununu bizim kızda pek sevmedi ama yine arada denicem. Sabah kahvaltı çeyrek avakado yarım yumurta sarısı labne peynir zeytin hep oluyo bazen irmikle peyniraltı suyunu pişirip içine muz katıyorum ekstra olarak. Öğlenleri kuzu etli sebze veriyorum çorba veriyorum sebzeleri sade buharda pişirip veriyorum yanında da yoğurt birazcık. Saat 5 gibi herhangi bir unla (yulaf,keçiboynuzu,irmik,tambuğday gibi) herhangi bir meyveyi birleştirip veriyorum bazende yoğurt ve meyve birleştirip veriyorum. Bizim öğünler böyle. “Bu çocuk aç” kitabından tarifler bakıp yapıyorum . 2 hafta sonra tereyağ eklemeye başlıcam yemeklerine. Bide bebe bisküvisi yapıcam kendim keçiboynuzu unundan
Merhabalar, süt alerjiniz vardı diye hatırlıyorum ama geçti mi acaba? Bizim de alerjimiz var da. Ek gıdaya başladık ama ben henüz diyetimi açmadım. Nasıl tepki verdi bebeğiniz merak ettim. Yarın tam 6 aylık oluyoruz. Doktor kontrolde ne diyecek merakla bekliyorum. İnşallah bizimki de geçer.
4 Mart'ta. Hep şubat grubunu takip edip okumuştum ama mart annesi oldum. Bekle bekle gelmemişti :))Martın kaçında doğdu bebeğinizbizim de süt alerjimiz var malesef
4 Mart'ta. Hep şubat grubunu takip edip okumuştum ama mart annesi oldum. Bekle bekle gelmemişti :))
Biz rotayı hiç yaptırmadık. Tetikliyormuş daha da. İnşallah geçer sizin de çabucak.Benimki de 7 mart doğumlu:) bizim alerji baya hafiflemişti. 2. rota ile beraber belirtirler geri geldi malesef
Benımkı bıraktı emmıyor canım bende mama verıyorumHanımlar ek gıda sürecinde meme reddi yaşayan var mı? Ben 2 gündür mahvoldum yaa istemiyor meme. Daha önceki meme reddinde yaptığım gibi hoplata zıplata zorla veriyorum. Napacam bilmiyorum. Memede uyuyor diye kara kara düşünürken başıma bu çıktı.
Biz rotayı hiç yaptırmadık. Tetikliyormuş daha da. İnşallah geçer sizin de çabucak.
Cnm kemik suyu icin nette 8.aydan itibaren yazıyor. Birde bu kemik suyunu verirken de 3 gün kuralı ile mi vericez direkt vericez mi? 7 aylik olduk Gerci biz saka maka hala korkarak veriyorum çoğu şeyi alerji olur mu diye. Masallah senin kızın alerjisi geçti sanirim yiyor her seyi. Benimki hiç su içmiyor ya seninki içiyor mu su.Canım bende oradan aldım pirinç unu falan. Pirinç ununu bizim kızda pek sevmedi ama yine arada denicem. Sabah kahvaltı çeyrek avakado yarım yumurta sarısı labne peynir zeytin hep oluyo bazen irmikle peyniraltı suyunu pişirip içine muz katıyorum ekstra olarak. Öğlenleri kuzu etli sebze veriyorum çorba veriyorum sebzeleri sade buharda pişirip veriyorum yanında da yoğurt birazcık. Saat 5 gibi herhangi bir unla (yulaf,keçiboynuzu,irmik,tambuğday gibi) herhangi bir meyveyi birleştirip veriyorum bazende yoğurt ve meyve birleştirip veriyorum. Bizim öğünler böyle. “Bu çocuk aç” kitabından tarifler bakıp yapıyorum . 2 hafta sonra tereyağ eklemeye başlıcam yemeklerine. Bide bebe bisküvisi yapıcam kendim keçiboynuzu unundan
Ek gıda pesıne ver canım ozman ıcıyor benımkıSuyu nasıl sevdirebilirim ya hiç içmiyor bebegim
Günaydın canım ben varım 50 gün kadar geciktiKızlar ikinci adetleri geciken var mı 4 gün geçti benim
A ilk adet gelmişti demi doktora gittin miGünaydın canım ben varım 50 gün kadar gecikti
Cnm kemik suyu icin nette 8.aydan itibaren yazıyor. Birde bu kemik suyunu verirken de 3 gün kuralı ile mi vericez direkt vericez mi? 7 aylik olduk Gerci biz saka maka hala korkarak veriyorum çoğu şeyi alerji olur mu diye. Masallah senin kızın alerjisi geçti sanirim yiyor her seyi. Benimki hiç su içmiyor ya seninki içiyor mu su.
Gelmişti 14 Temmuz’da olmuştum. Doktor olabilir bazı bünyeler böyle dedi. Ama tabi 50 gün gecikince artık vücut ödem aşırı gerginlik gibi tepkiler veriyorA ilk adet gelmişti demi doktora gittin mi
Başın saolsun arkadaşım, rabbim annenin mekanını cennet etsin.Uyku eğitimini bende çok düşündüm ama olumsuz yorumlarda görünce tereddütteyim. Çocuk içine kapanık oluyor diyen birsürü yorum okudum. Sabredeceğim eskiden uyku eğitimi mi vardı diyorum. İlla ki bi vakit gelip düzelecek diyorum. Rabbim tüm annelerin yardımcısı olsun inşaAllah. Ben hamileliğimin 29. Haftasında annemi kaybettim. İlk bebeğim. Anne her daim aranır ama şu an daha fazla arıyorum. Heralde her hareketinde "Anne ne yapmalıyım" diye telefona yapışırdım. Neyse Rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza bize ailemize herşeye katlanırız inşaAllah. ☺☺
Başın sağolsun canım bende annemi çok genç yaşta kaybettim nasıl bir acı nasıl bir çaresizlik biliyorum.Uyku eğitimini bende çok düşündüm ama olumsuz yorumlarda görünce tereddütteyim. Çocuk içine kapanık oluyor diyen birsürü yorum okudum. Sabredeceğim eskiden uyku eğitimi mi vardı diyorum. İlla ki bi vakit gelip düzelecek diyorum. Rabbim tüm annelerin yardımcısı olsun inşaAllah. Ben hamileliğimin 29. Haftasında annemi kaybettim. İlk bebeğim. Anne her daim aranır ama şu an daha fazla arıyorum. Heralde her hareketinde "Anne ne yapmalıyım" diye telefona yapışırdım. Neyse Rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza bize ailemize herşeye katlanırız inşaAllah. ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?