- 14 Ekim 2015
- 3.513
- 6.445
- 158
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #46.141
Sorma ya benimde bugün tam 4 gün gecikti ve sinirden deliye dönmek uzereyim ikinci adetim olacak buda gelir bir an önce inşallahKızlar ikinci adetleri geciken var mı 4 gün geçti benim
Düzensizlik normalmiş cnm emzirirken. Ben hiç adet olmadım ya bende takıyorum olsam da rahatlasamSorma ya benimde bugün tam 4 gün gecikti ve sinirden deliye dönmek uzereyim ikinci adetim olacak buda gelir bir an önce inşallah
Olursun inşallah sende yakın zamanda canım olsan bir dert olmasan bir dert hele 2 çocuktan sonra tam dert gelmemesi canım vallaDüzensizlik normalmiş cnm emzirirken. Ben hiç adet olmadım ya bende takıyorum olsam da rahatlasam
Hay Allah gelse Bi dert gelmese Bi dert inş Bi an önce gelirGelmişti 14 Temmuz’da olmuştum. Doktor olabilir bazı bünyeler böyle dedi. Ama tabi 50 gün gecikince artık vücut ödem aşırı gerginlik gibi tepkiler veriyor
Evet ya sıkıntı oldu ben dün test yaptım korkudan negatif cıktı da rahatladımSorma ya benimde bugün tam 4 gün gecikti ve sinirden deliye dönmek uzereyim ikinci adetim olacak buda gelir bir an önce inşallah
Canım ben kullanıyorum ama faydası var mı emin değilim.Kızlar kehribar kolyesi kullanan var mi faydası oldu mu? Nerden alabilirim sertifikalı?
Bende yaptım 2 sefer şükür negatif çıktı ama hala korku varHay Allah gelse Bi dert gelmese Bi dert inş Bi an önce gelir
Evet ya sıkıntı oldu ben dün test yaptım korkudan negatif cıktı da rahatladım
Canım ben kullanıyorum ama faydası var mı emin değilim.
Canım bende dün tam onu araştırıyordum kiminle konuştuysam çok çok iyi gelmiş. Almayı düşünüyorumKızlar kehribar kolyesi kullanan var mi faydası oldu mu? Nerden alabilirim sertifikalı?
Cnm ayni bizi anlatmisin sanirim üst dişlerden kaynaklı ya hiç uyumuyor gündüzleri eskisi gibi hep kucak istiyor Cok yoruldum.kızlar selam. Birşey soracağım ya bir kaç gündür bizim bebeğin sabah uykuları hep yarımşar saatlere indi. Normalde günde 4.5 saat uyuyan çocuk ki bir uykusu 2 saat falandı. Şimdi yarımşar saat uyuyup kalkıyor.
Gecede bir defa uyanırdı 8.30 9 gibi yatardı 4.30 gibi bir kalkardı. Şimdi aynı saatlerde yatıyor 3 gibi kalkmaya başladı. Yada iki gibi. Neden olabilir. Doktor gelen hafta bir aya kadar üst dişler geliyor dedi ama bu mu bozdu düzenini
Aynen öyle hep kucakta birkaç dk yere bırakınca ciyak ciyak. Acaba dedim iki gündür memede uyumuyor ondan mı yapıyor ama sanmam. Günde 2.30- 3 saat uyuyor belki ama yarımşar saat insanı bitiriyor. Acaba üst dişler gerçekten yapar mı? Bana bir kaç kişi alt dişler daha zor demişti. Bizde alt dişlerde birşey olmayınca dedim kolay geçecek üstte.Cnm ayni bizi anlatmisin sanirim üst dişlerden kaynaklı ya hiç uyumuyor gündüzleri eskisi gibi hep kucak istiyor Cok yoruldum.
Biraz acıkınca biberonla veriyorum sadece o zaman içiyor. Birde kalın cam bardakla veriyorum. Oyun gibi geliyor o zaman biraz içiyor arada. Onun dışında içmiyor. İçtikten sonra da yüzü buruşuyor zaten çok iğrenç bir şey içmiş gibi oluyorSuyu nasıl sevdirebilirim ya hiç içmiyor bebegim
Benim üçüncü gecikmişti. Bir hafta geç geldi. Dört normal geldi ama. Ben mayısta adet oldum doğumdan sonra.Kızlar ikinci adetleri geciken var mı 4 gün geçti benim
Canım bende dün tam onu araştırıyordum kiminle konuştuysam çok çok iyi gelmiş. Almayı düşünüyorum
Canım benim kullanan arkadaşlarımda oldu. Çok memnun kalmışlar salya olayı değilde özellikle huzursuzluğu alıyor diyorlardı. Ama instamomlarda gördükten arkadaşlarıma sorma gereği duydumSalyasını kesiyor diyorlar ama benim konuştuğum ve internetten takip ettiğim doktorlar “ O tükürüklerin akması lazım. Doğal seyrinde ilerlesin. Tükürüğün kesilmemesi gerekir” diyorlar. Kopma ihtimali de var. Almaktan vazgeçtim yani. Hep instamomlar reklamını yapıyor. Kazanç var işin içinde. Hiç kolye alın diye reklam yapan uzman görmedim.
Canım benim kullanan arkadaşlarımda oldu. Çok memnun kalmışlar salya olayı değilde özellikle huzursuzluğu alıyor diyorlardı. Ama instamomlarda gördükten arkadaşlarıma sorma gereği duydumondan önce pek dikkatimi çekmemişti
Ah ah kızım 6.5 aylık ve 6.5 aydır böyle yani hiç 1 saat uyuduğunu bilmem üstelik bizim dişten falanda değilkızlar selam. Birşey soracağım ya bir kaç gündür bizim bebeğin sabah uykuları hep yarımşar saatlere indi. Normalde günde 4.5 saat uyuyan çocuk ki bir uykusu 2 saat falandı. Şimdi yarımşar saat uyuyup kalkıyor.
Gecede bir defa uyanırdı 8.30 9 gibi yatardı 4.30 gibi bir kalkardı. Şimdi aynı saatlerde yatıyor 3 gibi kalkmaya başladı. Yada iki gibi. Neden olabilir. Doktor gelen hafta bir aya kadar üst dişler geliyor dedi ama bu mu bozdu düzenini
Ben şahsen bir faydası olduğunu düşünmüyorum bir kaç arkadaşımda da olmadığını gözlemlemiştim. Birde boynuna kolye takmak beni ürkütüyor belki ayak bileğine falan takılabilir bi şey olsa daha güvenli gibi.Canım benim kullanan arkadaşlarımda oldu. Çok memnun kalmışlar salya olayı değilde özellikle huzursuzluğu alıyor diyorlardı. Ama instamomlarda gördükten arkadaşlarıma sorma gereği duydumondan önce pek dikkatimi çekmemişti
Hiç bilmiyorum cnm ya atak haftasindalar mi anlamadim.Aynen öyle hep kucakta birkaç dk yere bırakınca ciyak ciyak. Acaba dedim iki gündür memede uyumuyor ondan mı yapıyor ama sanmam. Günde 2.30- 3 saat uyuyor belki ama yarımşar saat insanı bitiriyor. Acaba üst dişler gerçekten yapar mı? Bana bir kaç kişi alt dişler daha zor demişti. Bizde alt dişlerde birşey olmayınca dedim kolay geçecek üstte.
Atak haftası da bitti. Normalde çok hissetmiyoruz atak haftalarını ama allahım ya atak haftasından çıkıp cozuttuHiç bilmiyorum cnm ya atak haftasindalar mi anlamadim.
Bende senın gıbıyım gunduz gunde 3 defa 15 dk 30 zor uyuyor canım napcaz bılmıyorum salya akıyır cıkaramadı da dıs anlamadım bendeAh ah kızım 6.5 aylık ve 6.5 aydır böyle yani hiç 1 saat uyuduğunu bilmem üstelik bizim dişten falanda değilbir gün geçer diye dua ediyorum umut ediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?