2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar gecen hafta kanamam olmuştu doktor proluton igne verdi onu yaptırdım. Küçük bir ihtimal düşük riski var dedi. İstirahat et dedi. Pztsi günü birkaç damla kan geldi. Doktor olabilir demişti. Bugün de su gibi akıntım var. Bu su gibi akıntı normal mi
su gibi akıntı normal canım..hamileliğimin başından beri var bende..

benim kadın doğumcu da ben ayarlarım dedi aslında endokrin doktorum vardı ama öyle deyince gitmedim en son 2.03 çıkmıştı
çok iyi maaşallah..senin düzenli ölçülse yeterli..biz ilacın dozunu tam ayarlayamadık henüz..bence yine düşmedi 2,5in altına..arttıracak dozu gibi geliyor..

kızlar merhaba dün doktora gittim ultrasonla ilk kez baktı ama bebek yok rahimde kese falan da yok boş dedi.dış gebelik olabilir dedi.detaylı ultrason istedi yaptırdık bu seferde kese göründü 5+4 günlük dedi fakat kese boş bebek görünmüyor dedi.dün beta da ölçtü 16 binlerde çıktı baya yükselmiş ama bebek görünmedi.moralim çok bozuk bir hafta sonra tekrar gel dedi.başına böyle bir şey gelen var mı
iyi de 5+4 te bebek nasıl görüncekmiş..bence siz doktor değiştirin..

• Beğen
Reactions: nix
zaten 7inci haftadasın di mi öyle görünüyor takvimde..baktırma alttan artık..5inci haftadan snra gerek yok ki..ondan önce baksa da alttan zaten bi işe yaramaz diye düşünüyorum..geçti di mi kanaman olmadı bi daha?
Geçti canım olmadı bidaha 7 sayılırız 2gün önce tam olarak 6+4 dedi bidaha baktırmıcam zaten iki hafta sonra çağırdı ben direk 3 hafta sonra gitcem muayeneye daha rahat olsun

Kizlarr sizde bana fikir verin.ocak ayinda kurtaj olmustum bebegime kavusamamistim.o yuzden bu hamileligimde kimseye soylemek istemedim uc aydan once.heran hersey olabilir diye.halam ve oglu istanbuldan bize gelekti cuma cumartesi bizde kalip pazar gunu koye gideceklerdi.bugun kanamam olunca doktor yat dinlen dedi.siz benim yerimde olsaniz iptal edermiydiniz.
iptal et canım tabiki..ayakta kalamazsın..evine geliniyo sonuçta..söylemek de istemiyosan iptal et gitsin..

Şuan ortaya bir teori atayım hemen diyorlar ki göğüs ucu koyu olursa erkek açık renk olursa kız derler yoksa tam tersi miydi :KK64:tecrübeli annelerden yorum alalım benim oğlumda biraz koyu renkliydi
Canim hemen bu teoriyi bozayim:-) kizimda kapkara olmustu göğüs uclarim :-)

günaydın canım . Benimde epey azaldı çok şükür. enfeksiyon değildir umarım gerçi öleyse bile hemen önlem alırsın ama bol sıvı almayı ihmal etme.
İste bu haftalarda pek fitil filan önermiyoruz bolbol su ic dedi :) Cok aşırı deil allahtan enfeksiyon.
Günaydın kızlar , ben 400 gram almışım bile sizde nasıl kilo durumları
Ben sürekli 60 61 arası inip cıkıyorum. Zaten 61.5 la hamile oldUğumu ögrendim

Merhabalar hepinize. Dijital detoks baya iyi geldi. Kitaplarıma sardım yeniden çok şükür. Bu arada geçmişe soyle bir göz gezdirdim herkes iyi sanıyorum. Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz. Biz artık 10. Haftanın içerisindeyiz. Mide bulantilarim yavaş yavaş azalıyor sanırım. Bu arada benimde göbeğim çıktı. Dün annem bizdeydi aaa senin bıdık artık gözüküyor dedi göbeğim olmadığı için hamileliğim direk belli olmaya başladı bence de. Eski şortlarımı falan baya zor giyorum. 2 hamileliğim den kalan kıyafetleri urazin doğumundan sonra dagitmistim baya eskilerdi çünkü bana göre şimdi yeniden bir kaç parça bir şey almak gerekecek normal de doktor kontrolüm benimde 2 hafta sonra çarşamba yabi 18 inde ama ben bu süreyi biraz daha açıp 1 ağustosa yakın gitmeyi planlıyorum. Cinsiyeti de öğrenirim diyorum. Çok ultrasona girmekten hoşlanmıyorum. Bakalım o zamana kadar sabredebilecek miyim tabi. Çok özledim bebeğimi çünkü.
günaydın canım..iyiyiz şükür sen nasılsın?ben en çok elbiseyle rahat ediyorum..geniş fln da olsa pantolon rahatsız ediyor..nasıl beklicen ağustosa kadar:olamaz:

Back
X