2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
çok iyi maaşallah..senin düzenli ölçülse yeterli..biz ilacın dozunu tam ayarlayamadık henüz..bence yine düşmedi 2,5in altına..arttıracak dozu gibi geliyor..
endokrin doktorunu mu değiştirsen acaba canım ailemin büyük çoğunluğunda tiroid bozukluğu var kimisinin her ay dozu değişiyor yıllardır benim hep aynıydı hamilelik haricinde ömür boyu değişmez demişti umarım senin dozunda ayarlanır bir an önce

endokrin doktorunu mu değiştirsen acaba canım ailemin büyük çoğunluğunda tiroid bozukluğu var kimisinin her ay dozu değişiyor yıllardır benim hep aynıydı hamilelik haricinde ömür boyu değişmez demişti umarım senin dozunda ayarlanır bir an önce
benim hamilelikten dolayı arttı..doktorları da biliyorsun..birden yükseltmek istemiyorlar..doktorum iyi aslında doçent..memnunum ben..

Kızlar ben kan tahlıllerımı yaptırmıştım folic acid 3.1 19.9 sınır benım 24 çıkmıs yüksek olması bi sorun teşkil edermi acaba ya

arkadaşlar merhaba. ben pazartesi günü 6+5 olacağım nasipse. tüp bebekle gebe kaldım hamdolsun. 6+5'de kalp atışı görülür veya duyulur mu üstten ?
Benım dün 6 haftalıktı hafif hafif başlamış dedı dr karından bakmıştı bende gördüm yanıp sönüyordu hafif

Merhabalar hepinize. Dijital detoks baya iyi geldi. Kitaplarıma sardım yeniden çok şükür. Bu arada geçmişe soyle bir göz gezdirdim herkes iyi sanıyorum. Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz. Biz artık 10. Haftanın içerisindeyiz. Mide bulantilarim yavaş yavaş azalıyor sanırım. Bu arada benimde göbeğim çıktı. Dün annem bizdeydi aaa senin bıdık artık gözüküyor dedi göbeğim olmadığı için hamileliğim direk belli olmaya başladı bence de. Eski şortlarımı falan baya zor giyorum. 2 hamileliğim den kalan kıyafetleri urazin doğumundan sonra dagitmistim baya eskilerdi çünkü bana göre şimdi yeniden bir kaç parça bir şey almak gerekecek normal de doktor kontrolüm benimde 2 hafta sonra çarşamba yabi 18 inde ama ben bu süreyi biraz daha açıp 1 ağustosa yakın gitmeyi planlıyorum. Cinsiyeti de öğrenirim diyorum. Çok ultrasona girmekten hoşlanmıyorum. Bakalım o zamana kadar sabredebilecek miyim tabi. Çok özledim bebeğimi çünkü.
Hosgeldin cnm benimde agustosun ilk haftasina al randevuyu demisti daha 1ay var zamanda gecmiyor havalarda sicak piştik ♥

son adetim 22 nisan 10+3 olması gerekirken 6+3 görünüyor hiç bişey anlamadım 3 haftalıkkken idrar da çıktı oranda 2688 di

Back
X