- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #5.381
yaaa ciddimisin . çok rahatladı içim çünkü kime söyelesem bayagı (2,5 ıydı bı kıdır kılı ılınırmı) dedi:)Cok degil her aya 1 kilo gibi bakarsak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa ciddimisin . çok rahatladı içim çünkü kime söyelesem bayagı (2,5 ıydı bı kıdır kılı ılınırmı) dedi:)Cok degil her aya 1 kilo gibi bakarsak![]()
günaydın canım . Benimde epey azaldı çok şükür. enfeksiyon değildir umarım gerçi öleyse bile hemen önlem alırsın ama bol sıvı almayı ihmal etme.Günaydın nasılsınız kızlar epeydir bakamıyorum buraya. mide bulantılırım hafifledi ve sabahları kusuyom sadece. Dün doktor kontrolümüz vardı hersey iyi cok sükür. 2.65 cm olmus:) Biraz agrım oluyo yürürken idrar tahlili yaptı. Enfeksiyon olabilir dedi. Sizde ne var ne yok
Kesıldi çok şükür canım inş bi dahada gelmezCanım bende de olmuştu o gitti şimdi doktor yerleşme kanamasıdır dedi Allahıma şükür problem yoktu sende sakın korkma negatif düşünme bebege çok etkisi oluyor o zaman.
Nesi varmışki rabbim hayırlı haberler almayı nasıp Etsın inşgünaydın kızlar beni araştırma hastanesine sevk ettiler bebeği me ayrıntılı bakılması gerekiyormuş dua edin lütfen bi sorun olmasın Allah korusun bi sıkıntı var desede ben nasıl kıyıp da aldırabilirim :/
Benim göğüs ucum yok ama açık renk oğlum var :)Şuan ortaya bir teori atayım hemen diyorlar ki göğüs ucu koyu olursa erkek açık renk olursa kız derler yoksa tam tersi miyditecrübeli annelerden yorum alalım benim oğlumda biraz koyu renkliydi
Ah o zaman ne zaman gelecek meraktan ölecem galibaBide anketimiz gelmiş. İlk kim öğrenecek bakalım cinsiyeti. Kendimden umutluyum haftaya taramam var :) Belki söyler tahmiinini doktor.
Günaydın canımGünaydın kızlar sanki benimde göbüşüm hafif çıktı eşimde gazdır o gaz diyor :)
Evet cnm bende normalde göbek vardı zaten oğlumda 4.ayda baslamıstı buyumeye 17 haftalıkken hareketlerını hafif hafif hıssetmeye başlamıştım rabbim o günlere gelmeyı nasıp Etsın inşGünaydın canımBenim de çıkıp çıkıp iniyor, sanırım gazdan. Zaten daha çok ufak çıkamaz bence.
Allah yardımcınız olsun canım. inşallah bir sorun çıkmaz. içini ferah tut sen yine degünaydın kızlar beni araştırma hastanesine sevk ettiler bebeği me ayrıntılı bakılması gerekiyormuş dua edin lütfen bi sorun olmasın Allah korusun bi sıkıntı var desede ben nasıl kıyıp da aldırabilirim :/
Rabbim bebeğini korusun canım 15_20dk dan birşey olmaz demiş gorumceme Dr.inşallah bisey olmaz canimgebe olduğumu bilmeden akciğer röntgeni ve tomgrafiye girmiştim oyüzden mecbur sevk etmek zorundayım dedi.
İnşallah canım amin, benim ilk bebeğim olacak kısmetse. Dün geceden beri vurdu beni bulantı. Kokulara aşırı hassasiyet oldu, sarhoş gibiyim.Evet cnm bende normalde göbek vardı zaten oğlumda 4.ayda baslamıstı buyumeye 17 haftalıkken hareketlerını hafif hafif hıssetmeye başlamıştım rabbim o günlere gelmeyı nasıp Etsın inş
Canım doktorum bana her ay için 1,5 kilo hak verdi 14 kilo ile kapat dedi ama kararlıyım, yemiyorum abur cubur. Daha az alıcam.yaaa ciddimisin . çok rahatladı içim çünkü kime söyelesem bayagı (2,5 ıydı bı kıdır kılı ılınırmı) dedi:)![]()
Bende sevdiğim hiç birşeye yemek ıstemıyorum iştahım kesildi bi kaç gündür halbuki çok açıktı bulantı başlamaz inşİnşallah canım amin, benim ilk bebeğim olacak kısmetse. Dün geceden beri vurdu beni bulantı. Kokulara aşırı hassasiyet oldu, sarhoş gibiyim.![]()
İnşallah canım, dün geceye kadar benim de ne bulantım vardı ne kokuya hassasiyet. Dün akşamüstü dışarda giderken burnuma bir yemek kokusu geldi, o andan beri fenayım.Bende sevdiğim hiç birşeye yemek ıstemıyorum iştahım kesildi bi kaç gündür halbuki çok açıktı bulantı başlamaz inş![]()
Hemen çıkar mi göbek nie bende birşey yok ayni kıyafetler ayni devam ilk bebeden kalma az bi gobus var o kadar aynı duruyor oda bende mi gariplik var :))Günaydın kızlar sanki benimde göbüşüm hafif çıktı eşimde gazdır o gaz diyor :)
Canım Merhaba seninle aynıyız kalp atışını duyabildin mi?İnşallah canım, dün geceye kadar benim de ne bulantım vardı ne kokuya hassasiyet. Dün akşamüstü dışarda giderken burnuma bir yemek kokusu geldi, o andan beri fenayım.![]()
zaten 7inci haftadasın di mi öyle görünüyor takvimde..baktırma alttan artık..5inci haftadan snra gerek yok ki..ondan önce baksa da alttan zaten bi işe yaramaz diye düşünüyorum..geçti di mi kanaman olmadı bi daha?Üstten duymayınca alttan baktı canım doktoru aradım iğneni vurun için rahat etsin dedi bende vuruldum iğneyi artık canım ebeyi de aradım o da faydası var zararı yok vurun iğneyi dedi zaten kesildi sayılır o kesin alttan baktığından oldu bidaha onbeş gün sonra çağırmıştı ben bir hafta geç gidicem daha net olsun diye bidaha bakmasın alttan