- 3 Kasım 2017
- 4.439
- 4.074
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #6.001
Zaten normarde yanıyoruz bide havalar cok nemli sicak Allah yardim etsin valla hepimize ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal canimara sira kasik agrilariniz oluyormu kizlar? ben 7-8 haftalikim 8 haftalik olucam bu hafta
gun icinde bir sorunum yoktu daha yeni aksam biraz dolasalim diye disari cikmaya karar verdim agrim oldu oyle asiri degil Normal canim
Su ic bol bol .. susuzlukta agri yapiyor yorgunluktagun icinde bir sorunum yoktu daha yeni aksam biraz dolasalim diye disari cikmaya karar verdim agrim oldu oyle asiri degil de iste :)
Cnm sende hamilelik takvimi eklesenegun icinde bir sorunum yoktu daha yeni aksam biraz dolasalim diye disari cikmaya karar verdim agrim oldu oyle asiri degil de iste :)
Aynen öyle canım. Umarım her şey güzel ilerlerBnde 17 gunde yumrtladim 18 de catladi baklim artk hayrlisiyla sknti olmaz onlr onemli olan kesenin bebegin duzgn ilerlemesi gelisimlerinn gzl olmasi
Oyy süper bir şey ya :)Evet öyleymis bende bilmiyordum önce. Zaten dr 3 yada 4 kez atar atmaz kapattı yeter dedi sonra buyuyunce karindan daha rahat dinletirim dedi![]()
Canım bebeğe hicbir zararı olmayan ilaçlar var mutlaka bi görüş bu şekilde ataklara bebeği strese sokarsınPsikiyatri ye gidip ilaç tedavisi almam lazım ama hamileyim. Sürekli depresyon atakları yaşıyorum..bebeğime sevinemez oldum. Önceden hergün ne gibi gelişmeler gösteriyor bakardım şimdi umursamıyorum
Geçmiş olsun cnm. Rabbim şifa versin.Fıtık canim![]()
Sagol Allah razi olsun canimGeçmiş olsun cnm. Rabbim şifa versin.![]()
O jel ne icin canimCrinone jel den sonra kahverengi tortu geldi korkuyorum. İlk kez oluyor bebeğim e bişey olmaz değilmi kızlar. Kanama yok suan ama inş olmaz olursa hastaneye gideceğim.
Öğrenmedik tahmini işaretledim ben kız dedim ama erkek derse dr değiştiririm![]()
Cnm tup bebekle hamile kaldım bn. Transferden beri kullanıyorum. Sanırım bebek düşmesin diye progestan içeriyor.O jel ne icin canim
Anladim... lekelenme genelde oluyor arkadaslarda kanama olmadan normal karsilaniyor...agrin var mi ? Yoksa cok dikkate alinacak birsey yok sanirimCnm tup bebekle hamile kaldım bn. Transferden beri kullanıyorum. Sanırım bebek düşmesin diye progestan içeriyor.![]()