Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zeytinyağıni kaka yapmadığında veriyorum oda işe yarıyor onun tecrübesi ilk gebeliğimden kaldı oğlum mama içerken ve kabızlık sorunu çok olduğu için doktor mamasına bir tatlı kaşığı kadar koydururdu
Zeytinyağıni kaka yapmadığında veriyorum oda işe yarıyor onun tecrübesi ilk gebeliğimden kaldı oğlum mama içerken ve kabızlık sorunu çok olduğu için doktor mamasına bir tatlı kaşığı kadar koydururdu
Gebelikte şeker çıkar anneler sizi de çocuk kardiyolojisine gitmenizi önerdiler mi.Benim şekerim o kadarda çıkmıyordu ama şeker hastası yaptılar beni.
Gaz içinde artık herşeyi yapay zekaya soruyorum bunda şunda gaz var mı diye.
Bir de benim kızımın uykuları çok düzensiz ve sürekli emmek istiyor.Emsin ama bu sefer süt midesine fazla gelecek diye korkuyorum.Emziriyorum yine aranıyor,sütüm var çok şükür masallah.İstemeyerek emzik verdik yoğun bakimdayken vermislerdi acaba ona mi alıştı diye ,onu da tutmadi.Diyorum 3. bı memem olsa onda süt olmasa keyfine emse onu
Eti sıkışmış gibi çığlık atarak uyanmaları benim psikolojimi bozdu. Ev sessizken gaipten çığlık sesleri duyuyorum… Ben de 4 gözle bekliyorum geçsin şu günler diye. Tadını çıkartayım diyorum, gün ağarınca kalkıyoruz güneşe bakıyoruz falan sonra bi kıyamet kopuyor tüm tadımız kaçıyor
sorma yahu, artik uyuyor muyum uyanik miyim karisti bende hatlar, bazen uyuyunca anneme ya da esime birakiyorum azicik uyuyayim diye, yarim saat sonra viziklanmaya basliyor, ruya mi gercek mi ayirt edemiyorum, cigliklar baslayinca tamam diyorum benim dilli duduk bu
Ay dilimi ısırayım ama bizimki gazı olmadığı sürece daha iyi gibi. Gece uyuyor çok şükür, gündüz de yatırırsam hemen uyanıyor ama kucakta olduğu sürece uyuyor
oyy maasallah kuzuma aman diyeyim dilini isir, poponi kasi… yap bir seyler benimki artik kucaga dahi kanmiyor, ayakta gezersen kucaktayken anca o zaman
Gecemiz rahatladı bizim canım bayağı. Hatta uyandırmıyorum ben 5 e kadar falan. Uykuya zor geçiyo ama. Gündüz uykularında sürekli desteklemek lazım ama sabah ilk uyandıktan sonra biraz uzun uyumaya başladı. Ki gazı gündüz daha çok benim yavrumun. Normal bi gaz sancısı yaşıyorsanız rahatlamaya yakınsınız inşallah
yok kuzum, gaz sancisi degil bence, sancilanmiyor ki, uyaniyor sadece, uyutuyorum, yarim saat en gec, sonra sanki biri durtuyor bir anda gozler fal tasi… sanci olsa, ikinip sikilmasi, bacaklarini karnina cekmesi falan gerekmez mi? oyle oluyor degil mi, yanlis mi dusunuyorum, ilk cocugum oldugundan cok da bilgili degilim. alttan gaz desem, en gec 5-6 saatte bir kaka yapiyor, kaka yaparken de pirt pirt gidiyor, aralarda da pirtliyor. inan anlamiyorum neden oldugunu. doymuyor diyecegim, 35 gunlukken hastane cikis kilosuna gore 1800 gr almisti, gayet iyi dedi doktor, doymasa nasil kilo alsin mantiken. sarilik dolayisiyla zaten bir suru tetkik yapildi, hemen her seyine bakildi, cok sukur olumsuz bir sey denilmedi. vallahi odalarda isiksizim
Bi 3 ay olsun. Düzeliyor uykularida Düzeliyor. Ama sonrada 4. Ay meme reddi 4. Ay atağı başlıyor ama 3 4 . Ayı bitirirsen baya rahat. Sonrada diş başlıyor
valla bazı günler rahat bazı günler huni takıyorsun böyle böyle geçiyor günler
ayy hadi insallaaah 4. ay atagi uyku gerilemesi diyorlar, benimki hic uyumadigi icin gerileyecek bir seyimiz yok saniyorum ki hani gunler 36 saate falan cikarsa anca o zaman
ne olacak bu halimiz bizim umarim atak falandir da gecer en azindan bir sure sonra yoksa sims karakterleri gibi, bir an gelecek pat diye dusup uyuyakalacagim oldugum yerde
sorma yahu, artik uyuyor muyum uyanik miyim karisti bende hatlar, bazen uyuyunca anneme ya da esime birakiyorum azicik uyuyayim diye, yarim saat sonra viziklanmaya basliyor, ruya mi gercek mi ayirt edemiyorum, cigliklar baslayinca tamam diyorum benim dilli duduk bu
Ya az önce bi yerde kehribar kolye okudum. Gaz mevzusuna çok iyi geliyor diye. Orijinalini bulursam mutlaka deneyeceğim bi o kaldı çünkü artık, beyaz bayrak çektim