2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar siz su içebiliyor musunuz? Biliyorum su çok önemli ama içemiyorum sudan tiksinti geliyor belki de ondan akıntim sarı renk?
Su içmeyince hemen kasık ağrım başlıyo bi şişe al yanına onunla iç canım normalde önemli şimdi iki kat önemli biliyosun hele de bu sıcaklarda.. Ama bir şeye tiksinti gelmesi de çok kötü anlayabiliyorum bende yumurta yiyemiyorum peynir yiyemiyorum şu an :(

Herkes de bulantı kusma olacak die birşey yok ki canım kaç haftaliksin 6haftaya kadar bende oyleydim 6sonrasi açlık yok bulantı kusma vardı bende istesemde yiyemiyordum 9haftadayim şükür bulantı bitti diyecek kadar az ve artik acikmaya başladım 9haftadir ilk defa bugünlerde acikiyorum yani
ben 8 haftalikim ama bastan beri tek gogus agrisi var migde bulantisini hic yasamadim kusmadim birkere hastaneden eve donunce arabada migdem bulanmisti bunun normal olup olmadigini bilmiorum interneten arastiriyorum acaba bebek gelisimimi durdu allah korusun

ben 8 haftalikim ama bastan beri tek gogus agrisi var migde bulantisini hic yasamadim kusmadim birkere hastaneden eve donunce arabada migdem bulanmisti bunun normal olup olmadigini bilmiorum interneten arastiriyorum acaba bebek gelisimimi durdu allah korusun
Öyle şeyler düşünme canım ne güzel bebegin için faydali her şeyden yiyebilirsin sevin ne güzel benim gorumcem iki doğum yaptı peşpese hic bulantı yaşadığını ağrısı olduğunu görmedim benim de ikinci en bastan beri bulantı kusma kaşık bel ağrısı olur çok şükür bulantiyo atlattim 9ay boyunca bel sırt ağrısı çekerim yani kişiden kişiye değişiyor sağlıkla gelsin bebeler de insan herşeye kabul ;)

Artik tanidiklara bu fotoyla haber verebilirim bence:KK51:
Screenshot_2018-07-08-19-40-54.webp

Back
X