- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #6.401
Bende iki gundur uykuya dalamiyorm hemen.. ondan once 11de uyurdum simdi agrim.bulantim da yok ama yinede uyku yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende geceleri oluyo sabaha karşıiyi akşamlar annişler.Akşam olunca beni üşüme tutuyor hatta donuyorum sabaha kadar da böyle var mı bi fikriniz neden olabilir
Aynen ya bide bulantıda başladı ruh gibiyimŞu progestan beni öldürüyor ya içtim şimdi birazdan bayılır giderimnarkoz almış gibi oluyorum ya ben hayatımda böyle yan etkisi olan bi ilaç görmedim
Ben beşinci haftada girdim canım doktoruma da sordum öncesinde temiz sulara girebilirsin bi problem yok ama tabiki atlama zıplama o tarz şeyler yok demişti. Ağustosta yine giricem kısmet olursaKızlar denize giren var mi?
Evet ben de doktordan duydum ıkınc gebelık te karın daha çabuk çıkar cünku kaslar gevsemiştr diye açıklama yaptıbenim yengem fizik olarak cok zayif bir kiz birinci hamileliginde 5 ayda gobegi cikmaya baslamisti ve cok cabuk dogumdan sonra kilolari gitti aradan 5 sene sonra tekrar hamile kaldi 8 haftada gobegi belirgindi
burda demek istedigim ikinci hamilelikte sanirim daha belirgin oluyor ve onemlı olan bana gore gobegın cıkıp cıkmaması degıl bebegın ıyı olması
Bende 8 haftaligim ve agrım var düşük riskim.de var girmicem sanirim ama iyi olursam ağustosta girerim. Oğlum çok ısrar ediyor denize gir diye. Aynen bende deniz kenarına gidip deniz görünce giresim geliyor hamile olduğumu unutuyorum.bazen.Ben ölüyorum deniz için ya. Havuz oldukça zararlı deniz zararsız diyorlar ama gebeliğin daha bası olduğu için girmeyi düşünmüyorum ben
BEn 2 hafta önce girmiştim bugün de girdim canımKızlar denize giren var mi?
Havuz tehlikeli canım ya girme havuza :/Benim doktorumda burda deniz olmadigindan midir bilinmez temiz havuz bulursan yüz demisti.yüzmenin iyi gelecegini soylemisti
Bende iltihapli romatizma var cnm deniz havuz hak getire.hic iyi gelmiyolar zatenHavuz tehlikeli canım ya girme havuza :/
Benimde başladı Allah yardımcımız olsun cabuk gecsin bu günlerBulantilardan kafami kaldiramiyorum kizlar. O kadar kotuyum ki anlatamam. Zehir oldu bana gunler. Zaman da gecmek bilmiyor. Yataktan kalkamiyorum. Gunde 2-3 kere de istifar ediyorum. Iki lokma yiyosam onu da cikariyorum.
Bünyeden bünyeye değişir tabiki ama 3 hafta sonra yavaşlıyor gözlemlediğim kadarıylaBenimde başladı Allah yardımcımız olsun cabuk gecsin bu günler
doktorun öyle uygun görmüşse mutlaka ol canımGünaydın herkese bugün iğnem var vurulacak proluton kanamam falan yok gerçi yine de olmalı mıyım?
Benımde kesildi çok şükür ama olucam cuma yinede ol bence önemli bir iğne çünküGünaydın herkese bugün iğnem var vurulacak proluton kanamam falan yok gerçi yine de olmalı mıyım?
Günaydın, ben bir defa vuruldum proluton depot, hafif bir lekelenme oldu, koyu bej renkli açık pembe bile sayılmaz, doktora telefonda tarif etmiştim, daha önce kayıp yaşadığım için vurduralım demiştik, bu iğnelei sürekli tekarlamak mı gerekiyor canım, sen kaç defa vuruluyorsun, bende artık lekelenme yok mesela, yine vuulmalı mıyım, kontrol de taa cuma günü, çok geçmiş olsun sana da, sağlıklaa gelsinler inşallah.Günaydın herkese bugün iğnem var vurulacak proluton kanamam falan yok gerçi yine de olmalı mıyım?
Canım bana 3 günde bir olacaksın dedi ilk iğnemi hemen hastanede vurmuştuk kanamam çok olduğundan sonra hemen kesildi zaten bugün 3.gün oldu vakti geldi ama kanamam falan yok bilemedim bende vurulcam herhaldeGünaydın, ben bir defa vuruldum proluton depot, hafif bir lekelenme oldu, koyu bej renkli açık pembe bile sayılmaz, doktora telefonda tarif etmiştim, daha önce kayıp yaşadığım için vurduralım demiştik, bu iğnelei sürekli tekarlamak mı gerekiyor canım, sen kaç defa vuruluyorsun, bende artık lekelenme yok mesela, yine vuulmalı mıyım, kontrol de taa cuma günü, çok geçmiş olsun sana da, sağlıklaa gelsinler inşallah.
Doktor randevusuna kadar iki iğnemi olmuş oluyorum artık vakitte geçmiyor ki iğnede bi acıtıyor ki sormaBenımde kesildi çok şükür ama olucam cuma yinede ol bence önemli bir iğne çünkü
Benim kontrol de taa pazartesi valla vakit geçmiyor çok merak ediyorum bebeğim iyi mi rabbim herkese şifasını versinGünaydın, ben bir defa vuruldum proluton depot, hafif bir lekelenme oldu, koyu bej renkli açık pembe bile sayılmaz, doktora telefonda tarif etmiştim, daha önce kayıp yaşadığım için vurduralım demiştik, bu iğnelei sürekli tekarlamak mı gerekiyor canım, sen kaç defa vuruluyorsun, bende artık lekelenme yok mesela, yine vuulmalı mıyım, kontrol de taa cuma günü, çok geçmiş olsun sana da, sağlıklaa gelsinler inşallah.