2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bende 8 haftaligim ve agrım var düşük riskim.de var girmicem sanirim ama iyi olursam ağustosta girerim. Oğlum çok ısrar ediyor denize gir diye. Aynen bende deniz kenarına gidip deniz görünce giresim geliyor hamile olduğumu unutuyorum.bazen.
Düşük riskin varsa bol bol dinlen uzan canım. Denizde de insanın hoplayası zıplayası geliyor. Yok dalıyorsun yok yüzüyorsun. Bebişlerin tehlike durumu geçince sıkıntı olmaz :)

Günaydın, ben bir defa vuruldum proluton depot, hafif bir lekelenme oldu, koyu bej renkli açık pembe bile sayılmaz, doktora telefonda tarif etmiştim, daha önce kayıp yaşadığım için vurduralım demiştik, bu iğnelei sürekli tekarlamak mı gerekiyor canım, sen kaç defa vuruluyorsun, bende artık lekelenme yok mesela, yine vuulmalı mıyım, kontrol de taa cuma günü, çok geçmiş olsun sana da, sağlıklaa gelsinler inşallah.
Bana doktorum haftada bir vurul dedi igneyi va progestan hiç kullanma dedi .

acaba demir eksikliğimiz mi var
Demir eksikliğim çok fazla ama doktor o tarz bi yorum yapmadı.ilk 3ay folic dışında ek vitamin YÖK dedi olabiliyormuş :) bu arada bende çevreden hep duydum ayak üşümesi erkek çocuk muhabbetini.aman hayırlısı olsun tabi her cinsiyet muhabbetindeki yaptığımda kendime kızıyorum :( 6sene tüp bebek tedavisi oldum mucizem kendiliğinden geldi çok şükür

Demir eksikliğim çok fazla ama doktor o tarz bi yorum yapmadı.ilk 3ay folic dışında ek vitamin YÖK dedi olabiliyormuş :) bu arada bende çevreden hep duydum ayak üşümesi erkek çocuk muhabbetini.aman hayırlısı olsun tabi her cinsiyet muhabbetindeki yaptığımda kendime kızıyorum :KK43: 6sene tüp bebek tedavisi oldum mucizem kendiliğinden geldi çok şükür
sağlıklı olsunlar ama ben daha önce yaşamamıştım işte her hamilelik kendine özgü etkiler çıkarıyor demek ki

Kızlar doktordan geldim ultrasonla baktı hemen bebeğin sağlıklı dedi kalp atışını duydum ama ilginç olan bişe var bende çift rahim görünüyor bebeğin olduğu rahimde bişe yok diğer rahimde kanamam var bu yüzden düşükte yapabilirsin dedi iğne vuruldum hemen ilaç yazdı yatacaksın dedi yemeğini bile yatakta yiceksin dedi çok şaşırdım rahim olayına ilk gebeliğimde hiç böyle sorunum olmamıştı nasip herşey Allah’tan inşallah bebeğim bırakmaz beni
merhaba canım geçmiş olsun..acaba 2 tane bebek vardı biri tutunamadı kanamayla düştü mü diye düşündüm sen çift rahim diyince..doktor ne dedi neden olurmuş böyle bişi..

merhaba canım geçmiş olsun..acaba 2 tane bebek vardı biri tutunamadı kanamayla düştü mü diye düşündüm sen çift rahim diyince..doktor ne dedi neden olurmuş böyle bişi..
Doğuştan olan bişey dedi sadece bizim anlamadığımız ilk gebeliğimde 4 tane dr gezdim kimse bana böyle bişeyden bahsetmedi ve gayet sağlıklı bi hamilelik geçirdim şok oldum yani şu düşük tehlikesini bi atlatayım hayırlısıyla bi detaylı araştırcam bu çift rahim olayını canım

Back
X