• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar benim okb hastalığım var. Bebek konusunda bile sevinemiyorum bu ara zor zamanlar geçirdiğim için. Öyle üzülüyorum ki bugün fark ettim karnım normale göre biraz büyümüş. Evliliğe alışmadan hemen çocuk kararı almak onun için yaptığım en büyük kötülük. Depresyon atağım oldu bu aralar görseniz bende büyü olduğunu düşünüp hocaya götürdüler. Hoca ne diyecek? Tabiki var diyecek. Bebek doğduktan sonra psikolojik destek al dedi. Ne yani ilaç tedavisi alıp bebeğimi kayınvalidem büyütsün ilaçların etkisi yüzünden sürekli uyuyan bir anne mi olayım? Tedavi sürecinde evlenmemi söyleyen isteyen destekleyen tüm doktorlardan nefret ediyorum.
devamlı abdestli olmaya çalış ve çok bunaldığın zaman kendine sürekli felak nas oku suya iç canım...

Ahanda size bi teori daha söyleyim kıllar geç uzarsa kız çabuk uzarsa erkek derler :KK70: bende her gün yeni bişe atıyorum ortaya :KK70:
Maşallah maşallah canım kocakarı laflari derler ya hic aratmiyorsun bize her gün birini söylüyorsun :D
canım hamilelik hormalarindan sac ve tırnaklar daha cabuk uzarmis neyseki bir aya kadar hepimiz öğrenir de rahatlariz :) ;)

Maşallah maşallah canım kocakarı laflari derler ya hic aratmiyorsun bize her gün birini söylüyorsun :KK70:
canım hamilelik hormalarindan sac ve tırnaklar daha cabuk uzarmis neyseki bir aya kadar hepimiz öğrenir de rahatlariz :) :KK66:
Kız sen ne diyorsun kafayı yicem meraktan :KK17:

Kızlar benim okb hastalığım var. Bebek konusunda bile sevinemiyorum bu ara zor zamanlar geçirdiğim için. Öyle üzülüyorum ki bugün fark ettim karnım normale göre biraz büyümüş. Evliliğe alışmadan hemen çocuk kararı almak onun için yaptığım en büyük kötülük. Depresyon atağım oldu bu aralar görseniz bende büyü olduğunu düşünüp hocaya götürdüler. Hoca ne diyecek? Tabiki var diyecek. Bebek doğduktan sonra psikolojik destek al dedi. Ne yani ilaç tedavisi alıp bebeğimi kayınvalidem büyütsün ilaçların etkisi yüzünden sürekli uyuyan bir anne mi olayım? Tedavi sürecinde evlenmemi söyleyen isteyen destekleyen tüm doktorlardan nefret ediyorum.
Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum dönemsel ataklar oluyor ama güçlümolmaya çalış şakın pes etme İnan çoğu gebelikte psikolojik sıkıntılar çoğalıyor.bende sevincimi yaşayamıyorum hep kaygı hep düşünce :( sorumluluklarımız artıyor İnan ister yeni evli ol istersen 10 yıllık olsun hepimizi beklentisi farklı olabiliyor.bol bol kitap oku düşüncelerinden uzaklaşmaya çalış.geçicek bu mutsuzluğumuz zor günler.ilaç kullanamıyorsun ama psikolojik yardım al belki dr yapman gereken taktikler verebilir yada konuştukça rahatlarsın

evet canım çok şükür ki çok mutluymuş. hayvanları çok seviyor. peşlerinden koşup duruyormuş. annem istanbula dönelimmi demiş. hayır ben köyümde kalıcam demiş. gelip seni alayımmı diyorum hayır burda kalıcam diyo. o beni biraz rahatlatıyo. ben bu eylülde kreşe yazdırmıştım. ben doğurdugumda kreşe gidiyor olacak. çok sıkışırsam o zamanda denizlide teyzesine giderler annemle. bi an önce bitsin şu mide bulantıları inşallah.
Bizimkide bi buçuk senedir kreşe gidiyo öncede bakıcı bakıyodu konusmaıyo net hala çok üzülüyorum..uyku düzenimiz de pek yok canım o yüzden böle devam ederse Doğum zamanı ikisine yetemem..çok iyiymis valla..bizde cocugun eglenecegi yer ayırıyoruz sürekli parklara götürüyorum sicak evde skılıyorlar hep Bahçeli bi evimiz olsa keske diyorum

• Beğen
Reactions: nix
Ben şimdiden isim kavgasına başladım kizimda ani gecirstirmek için bu bende diğerinin ismi sende demistim simdi silahı bana uzattı bey sen kendini yorma diyor erkek olsa orta yolu buluruk da kız da nw yaparız bilmem
Ahahahhh bizde oğlumuzda ismini babası koydu Kuzey diye şimdi diyor kız olursa sen koyarsın ama yine erkek olursa ismi belli Güney olcak :emir_bebek:

Canım Allah yardımcın olsun ole düşünme o bi dünyaya gelsin gör..Dünyanın en güzel duygusu anne olmak sana muhtac küçük bi çift göz..lavaboya bile gidemiceksin ben yokken iyi bakarlar mı diye o uyurken iyi mi diye sürekli nefesini kontrol edeceksin..nefesim ona nefes olsun diye hep dua edeceksin sen çok iyi bi anne olacaksın kendini tedaviye koşullandırma en iyi ilaç suan göbüsünde :cry:

Ahahahhh bizde oğlumuzda ismini babası koydu Kuzey diye şimdi diyor kız olursa sen koyarsın ama yine erkek olursa ismi belli Güney olcak :emir_bebek:
Bulanti kusma halsizlik yataktan kalkamadim gecen hafta hemen kullandım bak iste bu halleri ben cekiyorum anneler çekiyor isim hakkı annede olması gerekmez mi filan damardan girecez artik
:D
Kizimizda ismi ben buldum kabul etti yanina ek yaptı bunda da belki de benimle uğraşıyor bilemiyorum

Bulanti kusma halsizlik yataktan kalkamadim gecen hafta hemen kullandım bak iste bu halleri ben cekiyorum anneler çekiyor isim hakkı annede olması gerekmez mi filan damardan girecez artik
:KK70:
Kizimizda ismi ben buldum kabul etti yanina ek yaptı bunda da belki de benimle uğraşıyor bilemiyorum
Olabilir canım :)

Back
X