2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
8hafta doldu daha dun gündüz bulanmadı aksam ve gece bulantı oldu şuan yine birşey yok bas ağrısı dışında rahatim
Gözün aydın canm. Bende sabah kusunca rahatlıyorum yemeklerden sonra gene başlıyor. Pazar bende 8 haftalik olucam hadi inşallah darısı bize.

herkese çok teşekkür ederim boşuna göderdi bizi saatlerdir bekledik daha bebek küçük eğer düşük olırsa etkilenmiştir yoksa %90 etklenmemiştir dedi ve gönderdi

Sukur sevindim iyi olmaniza, gozunuz aydin :)

son adetim 22 nisan 10+3 olması gerekirken 6+3 görünüyor hiç bişey anlamadım 3 haftalıkkken idrar da çıktı oranda 2688 di

Doktor neden oyle olabilecegiyle ilgili birsey dedi mi peki? Olcumden olmus da olabilir milimlik olcum ciddi farka sebep olabilir. Kendi doktorun boyle birseyden bahsetmis miydi?

Sukur sevindim iyi olmaniza, gozunuz aydin :)

Doktor neden oyle olabilecegiyle ilgili birsey dedi mi peki? Olcumden olmus da olabilir milimlik olcum ciddi farka sebep olabilir. Kendi doktorun boyle birseyden bahsetmis miydi?
henüz kendi doktorumun kim olacağını kesinleştirmedim 3. farklı doktor oldu bununla 2 hafta önce gittiğim keseyi gördüm dedi haftasını söylemedi dün ve bugün gittiğimde 6+ lardan ölçtü geç döllenme dedi bende biliyorum geç olduğunu ama okadar olmamlı bana göre 8 haftalık var 6 haftalık nasıl olabilir ya daha hiç duymadım 3 haftalıkken idarar testinin saniye pozitif olduğunu ve oranım ozaman bile baya yüksekti,neyse hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek

Canım bir hafta önce 5 ti şimdi 8. Acele vakti hic bisey soramadım. Ama yanıp sondugunu gördüm net bir şekilde. Yani kalp atışı başlamış çok şükür.

Benim de haftaya salı inşallah hiç endisemiz kalmaz

Canım inşallah hiçbirşey yoktur. Dualarımız seninle
Kalp atisi yeni baslamistir haftaya daha guclu olur diye ozamana birakmistir insallah hakkimizda hayrlisi olsn

henüz kendi doktorumun kim olacağını kesinleştirmedim 3. farklı doktor oldu bununla 2 hafta önce gittiğim keseyi gördüm dedi haftasını söylemedi dün ve bugün gittiğimde 6+ lardan ölçtü geç döllenme dedi bende biliyorum geç olduğunu ama okadar olmamlı bana göre 8 haftalık var 6 haftalık nasıl olabilir ya daha hiç duymadım 3 haftalıkken idarar testinin saniye pozitif olduğunu ve oranım ozaman bile baya yüksekti,neyse hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek

Sonucta satini soylemissindir. Cok ciddi bir fark olsa doktorlar soylerdi bence. Demek ki bu kadar surede de gec dollenme olabiliyormus. O yuzden guzel dusunmeye bak. Bi dahaki kontrolun ne zaman?

Sonucta satini soylemissindir. Cok ciddi bir fark olsa doktorlar soylerdi bence. Demek ki bu kadar surede de gec dollenme olabiliyormus. O yuzden guzel dusunmeye bak. Bi dahaki kontrolun ne zaman?
ben 2.hamileliğimde ilk testi yapıtığımda çok silik çıkmıştı bhcg de 83 dü ve 4 buçuk haftalık demişlerdi ama şimdi 6 haftalık da 3 hafta önce öğrendim gebe olduğumu ozaman çıkan sonuç 2800 lü bi orandı yani anlamadğım 3 haftalık gebelikti de oran nasıl okadar oluyor.bidaha 1 ay sonraya gel dedi artık kısmet bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler deyip bekleyim

Back
X